UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
To je rozumná cena Taková k investorovi přívětivá. Možná by sis mohl říci i o deset procent víc
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Dělám v lese 25 let ,ale tomu nerozumím kolik si řeknu
Nerozumím čemu nerozumíš .
,,Kolik" to znamená množství v tomhle případě suma peněz. Spočítám náklady, vezmu v úvahu výši průměrné mzdy, dovolenou adt.
,,si řeknu " zmanená , že zdělím výslednou sumu.
,,Kolik" to znamená množství v tomhle případě suma peněz. Spočítám náklady, vezmu v úvahu výši průměrné mzdy, dovolenou adt.
,,si řeknu " zmanená , že zdělím výslednou sumu.
Tak jme si asi nerozuměli spočítat si to umíš to souhlasím ,ale s tou sumou musí souhlasit i ten pro koho to děláš a předem až to bude hotový už je pozdě nemusí ti to zaplatit ,já dělám jenom většinou pro stálé zákazníky a tam to funguje dohoda předem tolik a tolik a spokojenost na obou stranách.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsme začali mínusku japoncama a mposem (malej apos).. Měl by někdo zájem třeba o předvadečku o víkendu nebo po neděli?
-
- Kontaktovat uživatele:
s občerstvením...
Návod ako vybrať motor z auta na stavbu malotraktora alebo keď sa chlapci hrajú z LKT.
https://youtu.be/SxDhqttLnCw?si=YQ-10h38ZjWoiN9W
https://youtu.be/SxDhqttLnCw?si=YQ-10h38ZjWoiN9W
Pár fotek z první práce nového pomocníka
Už se povedly i dokonalý
Celkem 4,2 m3 průměrná hmotnatost 0,14 m3. Na první den dobrý
Pro Petra Dvořáka
blbě postavený a blbě uvázaný.Jak jsem to předělal jelo to mnohem líp. Budu muset přejít z lana na řetěz jak to není napnutý je to na pytel.
Už se povedly i dokonalý
Celkem 4,2 m3 průměrná hmotnatost 0,14 m3. Na první den dobrý
Pro Petra Dvořáka
blbě postavený a blbě uvázaný.Jak jsem to předělal jelo to mnohem líp. Budu muset přejít z lana na řetěz jak to není napnutý je to na pytel.
,Když já na to nevidím,tak nevím o co jde.
Mini apos kolikrát ses otočil na ty 4m3,jak rychle jedeš při protahování 1kou 2kou?
To samý v malým Víťo.
Díky Franto za odkaz.To je bezva mašinka.Škoda,že potřebuji jinou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím..
Fando, správný místo postavení a uvázání je základ.
Na čem a čím uvážeš je dle vkusu každého strojnika.
Já vážu velkéj i malej apos na lano a nakonci klinovou sponu.. Nemusím tolik řešit vzdálenost.
Su rád že ti to funguje a přeju hodně protaženejch kubíků.. Pač to v malé hmotě de vopravdu pumalu, vím o čem píšu..
Hlavně opatrně...
Fando, správný místo postavení a uvázání je základ.
Na čem a čím uvážeš je dle vkusu každého strojnika.
Já vážu velkéj i malej apos na lano a nakonci klinovou sponu.. Nemusím tolik řešit vzdálenost.
Su rád že ti to funguje a přeju hodně protaženejch kubíků.. Pač to v malé hmotě de vopravdu pumalu, vím o čem píšu..
Hlavně opatrně...