UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Neudělá to nikdo z místních, tak se pozvou party z Polska nebo ze Slovenska,ti už to zvládnou i za míň.
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
Jo a tebe si pak ještě drze pozvou na úklid klestu a opravu dojebanejch oplocenek.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Sem přišli Slováci,harvestor+vyvážečka 240,-kč/m3.Zadřela se jim pila,tak jim šel zdejší těžař předkacovat.A když si řekl o 2000,- kč čuměli jak nemocný osel.
Za 2000 Kč by som aj ja čumel
Burák asi myslel 2000kč na deň. Za m³ to by bolo kurva mooooc.
Jo 2000,- na den.Lezou s cenou za práci dolu a když se vyskytne jakýkoli problém nemají na to.
2000Kč=80€ to za deň práce s pílu neni až taká hitparáda jako sa zdá
No jestli to bylo cca za 8 h budiž, ale jestli to bylo za den tak i on je pod cenou.
Mě by nevadilo že to jsou Slováci,mě vadí že ty jsi tu doma ,natíráš po sobě vodřený stromy,opravuješ oplocenku když tam vyvážíš a je třeba spadlá.Opravuješ cestu,odvodňuješ jí, prostě se chováš tak ,aby jsi mohl říct že tady jsem dělal a dělám já. Pak přijede černá audina ,s toho vyleze týpek v teplákách a mikynou s kapucou,rozhazuje kolem sebe eura a revíra se míní posrat. Dopadne to tak, že přijede banda chlapů a v tričkách a pantoflích bez helem kácej padni kam padni. Lakatoš rozjezdí potoky,oplocenky,mlaziny,mostky. Vyberou maso, zůstane po nich surák,a klest bordel,včetně hadic ,petflašek a igelitů. Banda se odtěhuje kajsik do piče ja říkaj. Na odvoz přijedou Chorvati a ti to dorazej,ty umějí jen prodávat zmrzlinu na pláži,zacouvat ,nebo si najet do zatáčky jim nic neříká. To se pak stydíš že tě tam někdo před dvouma rokama viděl dělat. Je to tam jak po tornádu v Indii.
Lidi ti pak říkají,to jste tomu dali ,tam to vypadá vy hovada,hlavně že těžíš a vyděláváš,jen drancovat. A my místní nejdem ani do hospody protože se stydíme že to mohlo takhle dopadnout.
Tak sem se vybrečel a jdu zase drancovat.
Lidi ti pak říkají,to jste tomu dali ,tam to vypadá vy hovada,hlavně že těžíš a vyděláváš,jen drancovat. A my místní nejdem ani do hospody protože se stydíme že to mohlo takhle dopadnout.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Siron: cim natiras ty odreny stromy? Trochu jsem se zastydel kdyz jsem cetl tvuj prispevek, ze to nedelam...
Širon palec hore lepsie by to nenapisal nikto!!!!!!!! Sväta pravda buhužial.
Sanatex nebo pellacol.sita píše:Siron: cim natiras ty odreny stromy? Trochu jsem se zastydel kdyz jsem cetl tvuj prispevek, ze to nedelam...
Sanatex je jen na odření.
Pellacol se dá použít i preventivně proti okusu.
No vidíš já zas tohle po nich dělám rád.Hlavně si to nezapomenu pořádně naúčtovat.Ani tam vydělávají desítku denně já ji v pohodě naúčtuju taky.Hlavně pak nezapomenu zdůraznit,, vídíš kdybych to dělal já neplatil bys nic, bud by se to nestalo nebo bych to opravil zadarmo takhle si to zaplat".Širon píše:Mě by nevadilo že to jsou Slováci,mě vadí že ty jsi tu doma ,natíráš po sobě vodřený stromy,opravuješ oplocenku když tam vyvážíš a je třeba spadlá.Opravuješ cestu,odvodňuješ jí, prostě se chováš tak ,aby jsi mohl říct že tady jsem dělal a dělám já. Pak přijede černá audina ,s toho vyleze týpek v teplákách a mikynou s kapucou,rozhazuje kolem sebe eura a revíra se míní posrat. Dopadne to tak, že přijede banda chlapů a v tričkách a pantoflích bez helem kácej padni kam padni. Lakatoš rozjezdí potoky,oplocenky,mlaziny,mostky. Vyberou maso, zůstane po nich surák,a klest bordel,včetně hadic ,petflašek a igelitů. Banda se odtěhuje kajsik do piče ja říkaj. Na odvoz přijedou Chorvati a ti to dorazej,ty umějí jen prodávat zmrzlinu na pláži,zacouvat ,nebo si najet do zatáčky jim nic neříká. To se pak stydíš že tě tam někdo před dvouma rokama viděl dělat. Je to tam jak po tornádu v Indii.
Musíš je vychovávat ted je na to vhodná doba za dva roky už nic.
Franta: diky, ted se zase chystam na udrzbu do lesa, tak se dovybavim...
Ty musíš dělat někde kolem mě že to tak dobře znᚊiron píše:Mě by nevadilo že to jsou Slováci,mě vadí že ty jsi tu doma ,natíráš po sobě vodřený stromy,opravuješ oplocenku když tam vyvážíš a je...........
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M