UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Nazdar chlapi,zháňam niekoho kto sa vyzná v timberjacku 810 b,servis,vyriešiť počitač-vypisuje chyby,doplniť náplne,preliezť mašinu proste.ďakujem za info
Zajeď si nahoru na Rasovou za motorest za panem Novákem, ten rozumí snad všemu
Jednoho Timberjacka má taky, bude mít přehled.
Jednoho Timberjacka má taky, bude mít přehled.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, chtěl bych si dát k Forterra ve vyvážečce čelní navalovač.
Aktuálně tam mám závaží.
Nebude jen s tím navalovačem ten předek moc lehký?
Díky za odpověď
chtěl jsem se zeptat, chtěl bych si dát k Forterra ve vyvážečce čelní navalovač.
Aktuálně tam mám závaží.
Nebude jen s tím navalovačem ten předek moc lehký?
Díky za odpověď
Záleží jaký rampovač chceš,ale určitě bude víc před traktor takže nemusí být tak těžký jak závaží které tam máš.
Díky za odpověď, představoval bych si tento
https://www.agama-as.cz/celni-navalovac
Prý jde navařit pod traktor konzola na závaží, ale v Agamě se moc netvářili
https://www.agama-as.cz/celni-navalovac
Prý jde navařit pod traktor konzola na závaží, ale v Agamě se moc netvářili
Voni se v agamě netváří na hodně věcí co nemají vymyšlený a hotový od nich. Mám to řešený takhle,rampovač je kopie manatechu,dělá to šikovnej slovák a má pěkný ceny. Na léto a do nahodilek to sundám a dám tam bednu,co v ní mám vecajk a jiný krámy. Ten rampovač je určitě těžší než bedna a závaží. Rampovač má taky úložnej prostor ,kterej když vycpu nezbytnostma a řetězama tak se kola pěkně mačkaj. Nemusíš mít strach že to bude lehčí.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Děkuji moc za odpověď.
Dušička je v peříčku
Dušička je v peříčku
Hlavne nezabudni na poriadne podviazanie celeho traktora predok- zadok.
Odkiaľ je ten šikovný slovák?! Neni z Turzovki?!Širon píše:
Voni se v agamě netváří na hodně věcí co nemají vymyšlený a hotový od nich. Mám to řešený takhle,rampovač je kopie manatechu,dělá to šikovnej slovák a má pěkný ceny. Na léto a do nahodilek to sundám a dám tam bednu,co v ní mám vecajk a jiný krámy. Ten rampovač je určitě těžší než bedna a závaží. Rampovač má taky úložnej prostor ,kterej když vycpu nezbytnostma a řetězama tak se kola pěkně mačkaj. Nemusíš mít strach že to bude lehčí.
Jejda já ti nevím, má na bazoši inzeráty a komunikoval jsem s ním telefonicky. Pro zboží jsem taky nejel , protože má v ceně i dopravu,takže jsem objednal, on vyrobil a nechal dovézt,já platil jako dobírku řidiči co to dovezl.
Původně jsem ani rampovač nechtěl, prioritně mi šlo o podvázání a opancéřování spodku,tohle jsem si nechal udělat po domluvě s ním. Provedení je fakt na úrovni,všechno sedí jak má,materiálu je tam dost.
Původně jsem ani rampovač nechtěl, prioritně mi šlo o podvázání a opancéřování spodku,tohle jsem si nechal udělat po domluvě s ním. Provedení je fakt na úrovni,všechno sedí jak má,materiálu je tam dost.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
A číslo na neho ešte máš?!
Jo pošlu SZ.
-
pošli prosím tě cenu do sz udělal to dobře u zadního portálu že se to dá odmontovat když uletí poloosa
Jo je tam půl měsíc,do něj vede ta napínací tyč,a ze spodu je na čtyřech šroubech chycený to panceřování spodku. Cenu už nevím z hlavy přesně,ale bylo to něco málo přez 40 tisíc na naše,s papírem,dopravou u mě doma. Podvázání bylo s rampovačem pístnicema,hadicema,šroubama, prostě komplet. Jediný co to nemá je štítek. Na STK jsem sundal rampovač,podvázání zůstalo a nic nenamítali. Traktor to půdorysně nepřesahuje a tak jim to nevadí.
Ahoj, čistíte někdo stroje s benzínovou vapkou?