Zapojení vyvážečky k Zetoru 7745
Moderátor: Franta.cz
Zapojení vyvážečky k Zetoru 7745
Ahoj všichni, neměl by jste prosím někdo foto, jakym způsobem máte zapojenou vyvážečku k traktoru? Jedná se mi především o zapojení na Zetor URI. Na vyvážečce budu mít kardan a samostatné čerpadlo. Díky moc za jakoukoliv pomoc
Re: Zapojení vyvážečky k Zetoru 7745
No a máš to na zapojení do horního, či spodního závěsu? Předpokládám že do spodního, tak asi že agrozávěs není tak nízko jako u krystala a spousta lidí s ním jezdí. Po čase přijdeš na to co ti nevyhovuje třeba světlost a tak a uděláš si něco jinýho,třeba do etáže vanu s koulí,či čepem tak aby jsi si nevadil s kardanem. Já mám čerpadlo přímo na traktoru ,protože dvě hadice se ohnou líp než kardan, a jsou bezúdržbové,je to teda další vopruz při odpojování,váha a podobně. Popiš víc jak často budeš odpřahat a kde budeš jezdit, fungovat ti to bude tak jako tak jen si to udělat tak aby ti to vyhovovalo.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Co budeš mít za vyvážečku ?
Ja mám do horného a velka spokojnosť
- Barty6945
Já mam Z7245 s vyvážecím vlekem palms 112. Zapojené to mám v agroháku, čerpadlo na vyvoďáku, plně elektro joysticky. Přepínam skoro jen v zimě pokud se dělá zimní údržba. Za 15 minut to mám zapojené. Kdysi za Z6945 jsem měl starou vyvážečku v horním závěsu, nebylo to ideální, stejně tak i kardan ( dost hlučné a naprd při lámání)
Ja agrohák moc nechvalim vzdy na nom visím.
Tak jsem pořídil silový agrohák musím to nějak dát dohromady - bylo mi řečeno, že klasický agrohák by mohl praskat. Jinak čerpadlo budu mít přímo na vývoďáku. Tak snad se mi podaří to spojit....
-
- Kontaktovat uživatele:
Co to bude ? Dej nějaké foto !!!
V prirucke od Zetoru výrobca tvrdi, ze jednoose vleky by sa mali zapajat do spodneho tiahla, pripadne agrohaku. Asi to maju nejako overene, mozno lepsie zatazuje v spodnom a ma podstatne lepsie jazdne vlastnosti, neviem.
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
Do tiahla možes dat tak malu káru. Agrohák je na fekál a rozmetadlo koli ich konštrukcii. Mne agrohák vytiahlo spomedzi tých dvoch kameňov čo ho držia. ked ti tlačí dole je to ok ale ak sem tam aj hore je zle. Novšie agroháky su asi už lepšie konštruované.
To mas zapojene v agrohaku??? Lebo to je podla mna najlepsie pripojenie co moze byt pre jednoosak alebo karu s tandemovou napravou. Ked si vezmes dnesne nove tahane stroje ci su to zberacie vozy, cisterny, rozmetadla, velkoobjemove vleky a pod., tak sa väcsina robia prave do dolneho zavesu. Prave ze v hornom zavese to s traktorom mava este viac. Na taky traktor ako je na obrazku je 6 ton nic. Dvojosu klasicku vyklapaciu vlecku taham samozrejme v hornom etazovom zavese, ale a ten vzdy pustam nizsie, aby som tahovo dotazil traktor kedze u takejto supravy neni nakladom ciastocne dotazeny traktor. Doma mame vlecku tiez do dolneho zavesu a ver ze sa snou hybem v kopcoch lepsie a stabilnejsie.
Ano v agroháku. Viem že nove su do agroháku ale asi su dlhšie a mohutnejšie. S týmto naložením sa s tým velmi zle jazdí. Ale ked dám 3t tak super. Na 5 tone takleto veci neriešim tam je komfort uplne inde.