Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
osobne kazdu zimu odhrnam sneh v dedine a na 6 ku olej nemam sancu kedykolvek startovat....das tam silnu baterku,novy starter a budes len pastorky menit na startry.......rusy tam prave preto starter nemaly a maly benzinovy startovaci motor pastorok nemal a tocily aj v minus 30 na M6AD.....ten olej je vhodny na letne sezonne prace ako kombajn
no k startom hlboko pod nulou poviem len tolko ze treba mat nemrznucu zmes miesto vody dobre nariedenu aby neboli kristale a potom samozrejme startovat cez dekompresor najprv aby sa pretocil ten ztuhnuty olej a setko kolo toho. Ked je aspon 140 dobra baterka a motor dobry tak musi chytit. Necham vzdy pobezat kus a potom zapnem aj velke cerpadlo ked ho je treba
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No ked chce niekto jazdit v zime asi tam neda letny olej ze.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Zdravim pani a prajem vsetko dobre v novom roku...
Mam taku otazocku. Ako zistim, ci mam male cerpadlo vpredu dobre? Ked je nastarovane a zapnute, tak by z tej hadice, co ide smerom od motora do nadrze mal tiect olej. Ci? Ide o to, ze mi z nicoho nic prestali ist aj patky aj radlica...
Vdaka za rady....
Mam taku otazocku. Ako zistim, ci mam male cerpadlo vpredu dobre? Ked je nastarovane a zapnute, tak by z tej hadice, co ide smerom od motora do nadrze mal tiect olej. Ci? Ide o to, ze mi z nicoho nic prestali ist aj patky aj radlica...
Vdaka za rady....
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Skontroluk poistny ventil v rozvadzaci pod prist9jovkou. Povol 3 skrutky a vytiahni cely von. Olej by mal vyplavit spinu... Gumicky.
Ked tuknes do startera tak sa vyvali aj kopec oleja. Len bacha nie ze to startnes.
Ked tuknes do startera tak sa vyvali aj kopec oleja. Len bacha nie ze to startnes.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Este taka otazka... Cerpadlo na radlicu je to vpredu pod alternatorom, co sa zapina packou priamo na nom. Hej?
A je to cerpadlo s oznacenim NŠ 32 L, ci ine?
A je to cerpadlo s oznacenim NŠ 32 L, ci ine?
bol som obšacovať jeden novsí stroj. Je to z roku 92 nadstavba už borex 2102 . otoč už na piesty. Je tam aj iný motor ako mame my. Ma na opačnej strane vstrekovacie čerpadlo, spery idu dolu obe naraz aj z prednou radlicou, Je to novší stroj ale za ten moj by som ho určite nemenil. Ovladanie katastrofa... stale ti dve ruky chýbaju....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Kde tí sudruzi stale robia chybu? Ked idu všetky tri veci naraz dole, jako sa zrovná?
Čerpadlo môže byť len zavzdušnené. Keď je staršie už horšie tesní a vzduch mu robi problem. Zaseknute gumicky to nebudu ked ti nejde olej spiatočkou do nadrže.
A pozri si aj odvzdušnenie hydraulickej nádrže.
Johny, vyrovná sa to jednoducho. Ked jedna noha dorazí na zem, alebo na prekážku, budú pokračovať tie čo majú volnu cestu. Cesta najmenšieho odporu. Toto mali už staré komunistické terénne Desty na vyrovnávanie v teréne.
A pozri si aj odvzdušnenie hydraulickej nádrže.
Johny, vyrovná sa to jednoducho. Ked jedna noha dorazí na zem, alebo na prekážku, budú pokračovať tie čo majú volnu cestu. Cesta najmenšieho odporu. Toto mali už staré komunistické terénne Desty na vyrovnávanie v teréne.
Nechcem sa chváliť ale ja už asi 2 roky kopem a všetko ovládam s 2 pákami
Je to fakt parádička. Osobitne mám potom + rýchly zdvih + pätky
Je to fakt parádička. Osobitne mám potom + rýchly zdvih + pätky
To je nič...
Ja mám funkčné hlasové ovládanie bielorusa.
Občas odvráva, ale vekom sa to hádam spraví.
Ja mám funkčné hlasové ovládanie bielorusa.
Občas odvráva, ale vekom sa to hádam spraví.
na tom borexe je ešte šupatko ktorým si môžeš potom navolit aby išla kazda patka osobitne. Ale to nič nemeni na tom že je to ovladanie nepraktické.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Pani...
Ale aj mne by ste mohli ohladom toho cerpadla uz poradit... Je to to predne pod alternatorom NS 32L? Potrebujem to vediet.
Vdaka.
Ale aj mne by ste mohli ohladom toho cerpadla uz poradit... Je to to predne pod alternatorom NS 32L? Potrebujem to vediet.
Vdaka.
atlan ti predsa poradil. a ano je to to čerpadlo čo sa zvycajne zapina pačkou, je oproti čerpadla na servo. je to Nš 32
Včera som konečne poodhŕňal sneh okolo domu . Štart bol fajn, najprv cez dekompresor behom minutky bol nahodeny. Nechal som ho pobežať cca 15 min a potom to už išlo.
Posledne roky neviem čo je lopata je to super
Posledne roky neviem čo je lopata je to super