Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Atlan
Kontaktovat uživatele:

Re: Bielorus EO 2621

#6031 Nový příspěvek od Atlan »

Tie matky su zaistene polozkou z zahnutymi krajmi.

Doporucujem zobrat trubku vyrezat na nej 4 otvory aby vznikli 4 vystupky pre maticu. Jednu dieru krizom na srubovak a idesn
Idealne je aj precistit mazacie otvory v cape a skontrolovat ci to ide mazat cez maznicu.
Pozeram ze mas novy typ bielorusu, do porucujem prerobit na euromanzety.....
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

arcoolka

#6032 Nový příspěvek od arcoolka »

Johny1490, Atlan, ďakujem za rady. Išlo to presne ako ste vraveli. Zasekol som sa však na hlave druhej z dvojíček. Prvá išla odkrútiť skoro holými rukami, ale s druhou som sa mordoval skoro pol druha hodiny a ani som ňou nepohol. Chytal som ju najväčším hasákom ako som doma mal, ale podľa tých zarážok predpokladám, že vyžaduje špeciálny kľúč. Čo na to používate vy? Ten prstenec, predpokladám, funguje ako kontra matka k samotnej hlave cylindra. Mýlim sa?

Obrázek

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#6033 Nový příspěvek od Atlan »

Ano je to kontramatka, zozen si na to kluc, pripadne tupy dekac alebo 10mm plochac.
Tesni to o kruzok, vnutorna manzeta pri mosadzi ide orezat a pouzit ako prachovka.(origo prachovky nic moc.
Ak bydes mat vnutorme nazety na liatinovo cromovom kruzku tak to prerob na euro manzety.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Johny1490

#6034 Nový příspěvek od Johny1490 »

Tu kontra matku, kim som nemal kluč tak som povoloval majzlom. A hlavu valca je dobre odkritit dlhšim pajsrom za kolienko, idealne si to povolit ešte zakial to je na čapoch.....

arcoolka

#6035 Nový příspěvek od arcoolka »

Tak som to dal dole majzlom. Ten liatinovo chromový krúžok niečim zabrusujete? Volným okom tam nevidím škrabance.

Obrázek

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#6036 Nový příspěvek od Atlan »

Ten sa nachadza na poestnici a su na nom tesniace manzety, toto je mosadz a pokial nieje vajvovita tak nieje problem.

arcoolka

#6037 Nový příspěvek od arcoolka »

Atlan, toto? Nezdá sa mi to tiež moc doškriabané , či?

Obrázek

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#6038 Nový příspěvek od Atlan »

Pokial to nieje prasknute tak je to ok. Len si musis zadovazit manzery z ukrajini alebo hydro-b. Modre tam ani nedavaj.

arcoolka

#6039 Nový příspěvek od arcoolka »

Atlan píše:Pokial to nieje prasknute tak je to ok. Len si musis zadovazit manzery z ukrajini alebo hydro-b. Modre tam ani nedavaj.
Dostal som sa k takýmto, bol na nich štítok v azbuke (trochu z neho vidieť na tom druhom obrázku). Neviem odkiaľ sú. Máš s takými skúsenosť? Dúfam že to nie sú tie modré čo tam nemám ani dávať.

Obrázek

V balení však zostalo aj toto, a netuším kam s tým.

Obrázek

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#6040 Nový příspěvek od Atlan »

O kruzok v nutri si vymenil? A dalsi velky v hlave kde je bronz tiez? A manzetu v hlave zaistenu segerkou?

O krizky este idu pod kontramatice fajocky cez ktore sa pripajaju hadice.

arcoolka

#6041 Nový příspěvek od arcoolka »

Atlan píše:O kruzok v nutri si vymenil? A dalsi velky v hlave kde je bronz tiez? A manzetu v hlave zaistenu segerkou?

O krizky este idu pod kontramatice fajocky cez ktore sa pripajaju hadice.
Tieto čo zostali majú malé rozmery, okrúžky sú dokonca menšie než tie čo idú pod tie fajky (foto na porovnanie veľkosti s kombinačkami). Pod modrou sadou si mal na mysli túto moju? V mojej sú modré len tie vymedzovacie krúžky či čo to je. Alebo je aj sada s modrými manžetami?

Obrázek

Hari

#6042 Nový příspěvek od Hari »

Zdravim chlapi.
Kupil som pred tyzdnom rusa a mam par otazok...
1: V prvom rade by ma zaujimalo, ako mam urcit presny typ, lebo jak to ti sledujem, je toho xy variacii. Udajne by to mal byt rok 81. Mam tam gulatu kabinu a hranaty predok, co aje neviem, ci je original.

2: Na zadnom spodnom rozvadzaci stredne tiahelko nezapojene, tak by som potreboval vediet, ci tak ma byt, alebo tam nieco chyba.

3: Potreboval by som fotku, alebo technicky vykres radiacej paky v spodnej casti pod kulisou. Mam dojem, ze mi tam nieco chyba, co by malo posuvat osky v prevodovke.

4: Brzdy su tie bubny schovane pod kabinou na bloku? Ake tam idu oblozenia? Popripade kde ich zohnat, alebo nejake nahradne riesenie z ineho stroja..?

5: Realny a funkcny popis nastavenia brzdy otoca.

6: Mierka hydraulickeho oleja mi chyba. Viete mi povedat rozmery, popripade nema niekto nejaku lichevni?

7: co s prasknutym diskom zadneho kolesa, kolko take koleso vazi a ci rus znesie zatazenie napravy, ked tie zadne disky otocim opacne, aby to bolo sirsie.

Zatial to bude asi vsetko. Ostatne budem priebezne doplnat :smich:

Vopred dakujem vsetkym za odpovede.

Hari

#6043 Nový příspěvek od Hari »

Este ma napadlo, co sa tyka podkopu...
Existuje na to, alebo sa da prisposobit nejaky rychlouchyt na lyzicu? A na co je v poslednom ramene podkopu este jedno osadenie zhruba v strede ako keby na piesty?

VanekPaja

#6044 Nový příspěvek od VanekPaja »

rychloupínák bych použil z CAT nebo JCB, jen by se musely upravit pouzdra pro čepy na bělorusa https://stroje.hyperinzerce.cz/bagry/in ... d-nabidka/ a nejlépe tam udělat to prodloužení na zavírání lopaty, o kterém se ve foru píše, aby se více zavřela a nevysypávala. a pak podle rychloupínáku nakoupit lžíce a nebo předělat úchyty.

VanekPaja

#6045 Nový příspěvek od VanekPaja »

Dneska jsem chtěl s Bělorusem udělat díru na vodoměrnou šachtu, ale nehnul jsem se z místa, zvednul jsem podpěry ale přední radlici už ne a pak po spuštění podpěry už nešla zpátky nahoru. Odešlo čerpadlo na motoru, nebo to bude v rozvaděči, po odpojení hadice na podpěře a zmačknutí páky do tlaku olej tekl, ale ucpání hadice nevznikal tlak a bylo to znát i při pohybu pák na rozvaděči, že tam tlak chybí

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“