Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Ahoj chlapi, jsem již 4. rokem majitel Bělouše (kulatá kabina hranatá přední maska). Chci se optat, plánuji přidělat na něj čelní nakladač. Zde jsem viděl, že někteří tak mají. Jak máte napojenou hydrauliku? Plánuji dát patky na zadní rozvaděč (přidám nějakou sekci) a celý přední rozvaděč nechat na čelak. Co vy na to? Nevím zda přední malé čerpadlo je na čelak dost.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Najprv sa zohni a pozri ci nemas prasknutu prednu napravu. tam ako ide cap.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
predne cerpadlo bude na celak urcite dost. Ked bude von lepsie pocasie mozem sfotit moju prestavbu pre inspir , ja mam spojene prakticky 3 okruhy, jeden je cez velke cerpado zvysne 2 su na male. ide vsetko fajne
To bych určitě ocenil, kazda inspirace a foto se hodi . Prosimte a jak to tedy mas zapojene?
Nezkoušel jsem někdo nahradit původní hydraulická sítka ve filtru v nádrži vyměnitelnou vložkou? např. http://books77.excellent.ee:1801/tooted ... -601T-1-06 , místo jedné filtrační patrony by šli dvoje tyhle... tj. byli by 4ks v nádrži...
Nevím ale jakou mají sítka filtraci a jaký je potřebný průtok...
Nevím ale jakou mají sítka filtraci a jaký je potřebný průtok...
Nasiel som galerku s fotkami tak mrkni
https://postimg.cc/gallery/171x6b5as/
https://postimg.cc/gallery/dp463zis/
predok nafoteny nemam ,
dneska som s autom nevedel vycuvat z dvora tak som sa nasral a zavolal som na pomoc sovietsku masinu
https://postimg.cc/gallery/171x6b5as/
https://postimg.cc/gallery/dp463zis/
predok nafoteny nemam ,
dneska som s autom nevedel vycuvat z dvora tak som sa nasral a zavolal som na pomoc sovietsku masinu
Tak koukám, že jsi to překopal kompletně. Jaké jsi použil rozvaděče? Vím, že Bělorus má velké průtoky, tak asi nejde použít cokoliv. Na předek jsi také použil neoreginální? Díky za jakoukoli radu!
Rozvadzace si dovolim tvrdit mozes pouzit akekolvek s prietokmi 80 na hlavne funkcie a 40 na pomale napr otoc, treba nechat povodne potrubia na privod a odvod oleja. Potom sa nespotrebovany olej v pohode odvedie prec bez prehriatka. Hadice som daval 16´´ G na 80l rozvadzace a teraz si niesom isty ci 14 alebo 12´´ na 40 rozvadzac.
Ja mam joystikole prevedenie tak aby som mohol ovladat vsetky hlavne funkcie s 2 rukami a to aj vratane otoce. Ide to dobre , mohlo by to ist lepsie ak by bola funkcia otoca osobitne vyvedena na nohy...to mozno do buducna ale tam uz zase by mala byt otoc bez retaze
Ja mam joystikole prevedenie tak aby som mohol ovladat vsetky hlavne funkcie s 2 rukami a to aj vratane otoce. Ide to dobre , mohlo by to ist lepsie ak by bola funkcia otoca osobitne vyvedena na nohy...to mozno do buducna ale tam uz zase by mala byt otoc bez retaze
Hele to moc nechápu. Myslel jsem, že proud z čerpadla prochází rozvaděči, které případně pošlou tlak do pístu. Jak ty to máš tedy paralelně napojené?
Zdravím všechny.
Tak jsem od března rozšířil počet členů fanclubu Bělorus a stal se také majitelem jednoho kousku. Původ Slovensko - od uživatele Bielorus560MTH.
Stav se zda být ucházející věku, nájezd 625 mth. Něco lehce vyčistit a zkontrolovat a na jaře vzhůru do výkopů na základy RD. Snad mě "Sergej" nenechá na holičkách.
Přikládám i nějaké fotky stavu a z převozu.
Tak jsem od března rozšířil počet členů fanclubu Bělorus a stal se také majitelem jednoho kousku. Původ Slovensko - od uživatele Bielorus560MTH.
Stav se zda být ucházející věku, nájezd 625 mth. Něco lehce vyčistit a zkontrolovat a na jaře vzhůru do výkopů na základy RD. Snad mě "Sergej" nenechá na holičkách.
Přikládám i nějaké fotky stavu a z převozu.
Tak vitaj snad bude slapat .
Ja som uz toho roku zacal sezonu celkom sa mi zatim darilo ( nic neodpadlo ani sa neposralo )
Ja som uz toho roku zacal sezonu celkom sa mi zatim darilo ( nic neodpadlo ani sa neposralo )
Dawexx1:
Tak nech ti ten stroj len radosť robí . Pekné foto, len tak ďalej.
Tak nech ti ten stroj len radosť robí . Pekné foto, len tak ďalej.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Ahojte,
mám problém s otočí...respektive s napínáním řětězu. Zkoušel jsem snad už všechny možné triky na napínání a pořád nic..Dočetl jsem se, že pokud jsou špatné písty, tak by otoč neměla mít sílu, ale všechno funguje jak má až na volný řetěz, takže mi to hrozně háže. Zkoušel jsem i seřídit brzdu, ale nemělo to žádný efekt..nemáte někdo nějaký tip, kde bych nemusel všechno začít rozebírat?...
A ještě jedna věc..po nastartování mi hrozně dlouho trvá než se motor dostane do otáček (jakoby se mu vůbec nechtělo), ale jakmile se do otáček dostane, tak už to funguje normálně. Nevíte čim to?
Díky za rady
mám problém s otočí...respektive s napínáním řětězu. Zkoušel jsem snad už všechny možné triky na napínání a pořád nic..Dočetl jsem se, že pokud jsou špatné písty, tak by otoč neměla mít sílu, ale všechno funguje jak má až na volný řetěz, takže mi to hrozně háže. Zkoušel jsem i seřídit brzdu, ale nemělo to žádný efekt..nemáte někdo nějaký tip, kde bych nemusel všechno začít rozebírat?...
A ještě jedna věc..po nastartování mi hrozně dlouho trvá než se motor dostane do otáček (jakoby se mu vůbec nechtělo), ale jakmile se do otáček dostane, tak už to funguje normálně. Nevíte čim to?
Díky za rady
Ahoj, nemate nahodou nekdo udelany na bagr pudni vrtak na sloupky? Nebo se daj i vykopat (vzhledem k uspore vraceni materialu)? Predstavu mam betonovy sloupky a pokud to pude, zadusat s kamenama, pokud ne, zalejt betonem.
Pokud ten vrtak, tak asi z nejakyho hydromotoru - ale jakyho ? Budu delat plotovy sloupku , je to ve svahu, takze do tretiho bodu k traktoru bych to nechtel. cca 800m plotu, takze rucni bych si vynechal.
Pokud ten vrtak, tak asi z nejakyho hydromotoru - ale jakyho ? Budu delat plotovy sloupku , je to ve svahu, takze do tretiho bodu k traktoru bych to nechtel. cca 800m plotu, takze rucni bych si vynechal.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Vykopat to nebude dobry napad, zalezi na podlozi, ale pravdepodobne by sa to casom kyvalo ked by si to prihrnal nakopanou zeminou.
My sme to robili v 3 ludoch, tiez to bolo cca 700m, vykonnym dvojmuznym vrtakom Stihl a zabralo nam to cely den. Vyzeralo to jednoducho, slo to rychlo, ale po kazdej lahkej jame sme 5minut oddychovali. Ked prislo na skaly, tak sme sa par krat aj povalali na zem a oddychovali ovela dlhsie. V dobrej zemi by to bola pohoda. Tu to bol samy il a skaly, lahodkou boli korene stromov. Mimochodom nikto z nas 3 nemal menej ako 100kg...
My sme to robili v 3 ludoch, tiez to bolo cca 700m, vykonnym dvojmuznym vrtakom Stihl a zabralo nam to cely den. Vyzeralo to jednoducho, slo to rychlo, ale po kazdej lahkej jame sme 5minut oddychovali. Ked prislo na skaly, tak sme sa par krat aj povalali na zem a oddychovali ovela dlhsie. V dobrej zemi by to bola pohoda. Tu to bol samy il a skaly, lahodkou boli korene stromov. Mimochodom nikto z nas 3 nemal menej ako 100kg...