UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
No ale Ti všichni jsou s velkým P.Pepa psal pražáka s malým p
Já Pražákům na p...... nekoukám.
Franta.cz píše: Tady dnešek papírově.Co čárka to oddenek.
Teď Pepo normuj
Super A teď si vem, že jsem tohle tahal já s LKT
Na laně 9 ano, čti devět žabek a do úvazku 3, někdy 4 kusy, navazoval jsem to postupně podél linky, takže když jsi povolil náklad a dva úvazky zapřáhnul, 3 se ti mezitím povolily
Sem tam trojka, málo kdy jsi narazil na čtverku surák, jinak samé smetí do březových metel dobré.
No a za celý den 22-32 m3 na skladě, hnus, hnus, hnus...
Jedna z těch "lepších"
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
franto hezkej vykon a co 346 porad reze kolik ma let kolik si vyrezal nadrzi na tech 5 kuba
Chčije a chčije
jime chodí dobře do slabého super.Nádrže padly dvě a trochu víc s tou nohou nedám
jime chodí dobře do slabého super.Nádrže padly dvě a trochu víc s tou nohou nedám
Sniper píše:
Super A teď si vem, že jsem tohle tahal já s LKT
Na laně 9 ano, čti devět žabek a do úvazku 3, někdy 4 kusy, navazoval jsem to postupně podél linky, takže když jsi povolil náklad a dva úvazky zapřáhnul, 3 se ti mezitím povolily
Sem tam trojka, málo kdy jsi narazil na čtverku surák, jinak samé smetí do březových metel dobré.
No a za celý den 22-32 m3 na skladě, hnus, hnus, hnus...
Jedna z těch "lepších"
Bohužel to taky můžu trufnout
Dělali jsme porost 3 v roce 2008 schválně jsem si našel číselník průměrná hmotnatost 0,08.Dvounula, nula a občas jednička .Porost obdélník ze tří stran odvozní cesta z čvrté strany linka.Kraší strany toho obdelníku byly spojený několika linkama.Uprostřed delších byl vodovod takže taky linka.Absolutní rovina a dvoje skládky.Značka ideál.
Ten debil mě to nasvazkoval po kuse a napříč přes sebe na obě strany .Takže jsem na jedný straně najel, dva bubny po pěti žabkách + jeden nasazovací řetěz se žabkou v traktoru, jel jsem po lince a když jsem potkal rahno co se dalo zapřahnout zastavil a zapřahnul.Další balík do protisměru.
Tahal jsem to v neděli asi v 9 jsem našel místo kde nebylo nasvazkováno volám kočímu ať to jde dodělat a ten byl totálně vožralej našrot v 9 dopoledne!Tak jsem to vztekem nasvazkoval rukama.Za šichtu jsem vytahal cca 18 kubů.
A pak koupil koně a mám klid .
Za šichtu 70 kubů těhle sraček není problém.
Starý fotky z roku 2009 možná už to někdo viděl.První práce s MK 13
Ideální dřevo na samotěžbu.
-
tak tak ted 2 roky nechat proschnout pak nasadid 2 svarený lišty a de se napalivo to bude zatopeniško
-
Franto ty máš ešte toho železného koňa?
Ono je ještě rozdíl v tom, jestli se to dřevo vyrábí, nebo krade, tam jde ten výkon pak diametrálně nahoru
Dneska bych se na to už mohl vysrat, maximálně bych to přejel s frézou tam a zpět a byl by klid
Když je to pěkně nachystané od koní, ve směru tahu do linky, podložené atd, dalo by se i s LKT udělat cca 50 m3 jak nic, ale nejde s LKT sbírat špejle po lese.
Od tama mám zničená kolena, pořád naskakovat, vyskakovat, oproti tomu UKT 2x DTN s dálkáčem, to je pohoda.
Jen 1x jsem si LKT užil tak, pro co bylo konstruováno. Vycouval po rubisku do kopce až se prdel zvedla a traktor opřel o rampovač, zavázal 2-3 modříny v celé délce a hybaj s tím na sklad, jen na úzkých linkách v zatáčkách byl občas problém, člověk nesměl ubrat, jinak ho kulatina napružená mezi stromy zamkla a už nešlo vyjet, tak pořád 3 a plný, přibližování asi na 1km, ale pěkná práce
A když je ta zima, nezima, za mě asi nejhezčí fotka mého LKT, dovolím si v plné velikosti
Dneska bych se na to už mohl vysrat, maximálně bych to přejel s frézou tam a zpět a byl by klid
Když je to pěkně nachystané od koní, ve směru tahu do linky, podložené atd, dalo by se i s LKT udělat cca 50 m3 jak nic, ale nejde s LKT sbírat špejle po lese.
Od tama mám zničená kolena, pořád naskakovat, vyskakovat, oproti tomu UKT 2x DTN s dálkáčem, to je pohoda.
Jen 1x jsem si LKT užil tak, pro co bylo konstruováno. Vycouval po rubisku do kopce až se prdel zvedla a traktor opřel o rampovač, zavázal 2-3 modříny v celé délce a hybaj s tím na sklad, jen na úzkých linkách v zatáčkách byl občas problém, člověk nesměl ubrat, jinak ho kulatina napružená mezi stromy zamkla a už nešlo vyjet, tak pořád 3 a plný, přibližování asi na 1km, ale pěkná práce
A když je ta zima, nezima, za mě asi nejhezčí fotka mého LKT, dovolím si v plné velikosti
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
to ho este mas?
to si franto spatne napsal ne 70 kubiku s zeleznikem za sichtu to si sa musel ubehat v takove curaci . taky sem ho mel . a nebo si to myslel tak ze si nachystas zeleznikem a 70 traktorem
feki: On nebyl nikdy můj, já na něm jenom jezdil, opravoval ho, trochu se v něm zabydlel a tak. Už na něm nejezdím cca 5 let
Ale rád na nějaké akce vzpomínám.
Až si koupím Zetor s předním vysokým rampovačem a vzadu s navijákem v 3-bodu, tak se zase na chvíli, jen tak oddechově do nějakého přibližování pustím, rekreačně
Ale rád na nějaké akce vzpomínám.
Až si koupím Zetor s předním vysokým rampovačem a vzadu s navijákem v 3-bodu, tak se zase na chvíli, jen tak oddechově do nějakého přibližování pustím, rekreačně
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA