UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Kluci,přijmu operátora vyvážecí soupravy,nevíte o někom šikovném kdo by měl zájem. Může být i bez praxe. Není problém si ho naučit.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
Jasné to sprav strejdo to tak má na 6340 a je to sto a jednoradovann píše:Myslel jsem, když koupím nový ráfky a navařím výztuhy. Starý už nikdo asi nesrovná.
Kdyby jsi byl bliz, tak bych se sel nekdy o vikendech svezt, kdyz to neni porad, tak to vic bavi... Vim jak je to na bagru.šami1 píše:Kluci,přijmu operátora vyvážecí soupravy,nevíte o někom šikovném kdo by měl zájem. Může být i bez praxe. Není problém si ho naučit.
Jinak uspesny lov, 50% tech co by sla delat huli a jsou k nepotrebe, z tech zbejvajicich 50% je 30% naprosto k nicemu 15% praci ma, tak ti zbejva tak 5% tech sikovnejch ktere uz to treba nekde neba...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
-
Šami je třeba začít učit ženu
https://www.youtube.com/watch?v=C0R4TiEfiOg
https://www.youtube.com/watch?v=C0R4TiEfiOg
- tucnakk
ženu?? Od tý dostat facku tak jsem 14dní v komatu
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Zdar zná někdo f.LST Trhanov ?
Vyhráli u nás výběrovky. Dík Pepa.
Vyhráli u nás výběrovky. Dík Pepa.
Jsou někde vyvěšené výsledky výběrovek?
Pravda vítězí, i když na čas poražena bývá!!!!!
Musí být na portále Lesů ČR někde v obchodních partnerech.
- michalkri
Včera jsem to hledal a ještě to tam není a 5. Ledna měli otevírat obálky, nicméně někde se už ví kdo co vyhrál.
Podle mě máš špatný informace.
Obálky se otvírali před Vánocema ted se budou už podepisovat smlouvy.
resp. u nás už jedna podepsaná je.Na dvě jednotky dostali špatnou cenovou nabídku tak váhali s podepsáním, ale nakonec by během příštího týdne mělo být podepsaný zbytek.
Obálky se otvírali před Vánocema ted se budou už podepisovat smlouvy.
resp. u nás už jedna podepsaná je.Na dvě jednotky dostali špatnou cenovou nabídku tak váhali s podepsáním, ale nakonec by během příštího týdne mělo být podepsaný zbytek.
Přátelé,Konečně jsem se dokopal namontit na 101ku podvázání.Chci se zeptat jak moc mám utáhnout ty tyče k portálům,je tam jemnej závit tušim 24ka,no je to na 36 klíč. Aby to tam bylo platný,ale zase abych to zbytečně nepřeháněl.
Jinak jsem taky zjistil proč se mi pořád povoloval na přírubě.Chtěl jsem se podívat na spojku před nainstalováním podvázání,tak jsem ho rozloup a na motoru ani na meziskříni nebyli usazovací kolíky.No to by se jeden pos..l , předchozí majitel doma větší opravy nedělal,páč neměl prostory a vybavení. Na tyhle větší opravy motoru ,převodovky atd dával traktor do renomovaného servisu,takže je vidět že traktor má spoustu vyměněnejch dílů,ale něco je na vodstřel .
Jinak jsem taky zjistil proč se mi pořád povoloval na přírubě.Chtěl jsem se podívat na spojku před nainstalováním podvázání,tak jsem ho rozloup a na motoru ani na meziskříni nebyli usazovací kolíky.No to by se jeden pos..l , předchozí majitel doma větší opravy nedělal,páč neměl prostory a vybavení. Na tyhle větší opravy motoru ,převodovky atd dával traktor do renomovaného servisu,takže je vidět že traktor má spoustu vyměněnejch dílů,ale něco je na vodstřel .
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
S tím utahováním opatrně,kámoš si udělal podvázání na Z8045 taky za obal polosy.Utahoval až obal praskl.
Na UŘ I s Třeboní se šponováky dotahují na ,,krev".
Dej se foto těch ustrojenejch krystalů moc nejezdí.
Dej se foto těch ustrojenejch krystalů moc nejezdí.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Pekna suprava. Len pozor na tu plechovku, resp. na ten nadpis na nej