UNC 060,061
Moderátor: Franta.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: UNC 060,061
Tak tady to je
Jsou na tom 12 - 16,5 a tady je k tomu článěk jak to vznikalo: http://bagry.cz/cze/clanky/recenze/smyk ... vou_cestou
Jsou na tom 12 - 16,5 a tady je k tomu článěk jak to vznikalo: http://bagry.cz/cze/clanky/recenze/smyk ... vou_cestou
Zetor 6718 - motor 7701, portály Proxima 40 kmh :-)
JCB 2CX - takové malé kopátko
Case JXU 95 a Mercedes Unimog U2100 Agrar
kamarád má na UNC060 větší kola, ale strašně se zvýšilo opotřebení celého pojezdového ústrojí, pořád na tom něco spravuje
Zajímavý stroj... Ale ty kola jsou takový divný.
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
Můžu se ještě zeptat, jakej dáváte do UNC klíňák? Ten můj je už archivní a není to na něm vidět. Předem děkuji
Zdravím. Neměl by někdo víčko na hydraulickou nádrž 061, nebo kde objednat nové? Děkuji za info
Zdravím majstri mám taký problém na unc60 s pojazdom keď je olej studený ide pekne akonáhle sa zohreje prava strana brzdi nejde tak akoby mala a keď dám joistick naplno tak zavija neviem ci čerpadlo alebo hydromotor.Mate nejaké typy kým sa pustím do hľadania chýb?Mám pocit ako by to robil olej.dakujem za rady
-
- Kontaktovat uživatele:
mě to dělalo taky na 060, za dva roky jsem nepřišel co to bylo. Dalo se nové čerpadlo, hydromotor, rozvaděč Bardejov, filtry, a pořád to samé. Nakonec se UNC prodalo a koupil jsem JCB. Buď to dělala brzda mezi hydromotorem a převodovkou nebo přidřená převodovka, ale to by asi dělalo pořád, ne jen když se to prohřálo.
Zetor 6718 - motor 7701, portály Proxima 40 kmh :-)
Dobrý den, pánové - už jste někdo měnil ložisko zadního kola? Jak je to obtížné? Na první pohled to v\padá, že se musí vyndat celá boční převodovka pojezdu...
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ
Mám UNC 61, jsem s tím spokojený, na traktorbagr mám samostatný vidle na zrychloupínákem. Můžu vidle prodat, kdyby byl zájem.
Jj musí ven. A ideál komplet rozebrat a vyprat. Nebo minimálně vypláchnout a hlavně spočítat kuličky, soudečky aby tam nic nezůstaloJára H. píše:Dobrý den, pánové - už jste někdo měnil ložisko zadního kola? Jak je to obtížné? Na první pohled to v\padá, že se musí vyndat celá boční převodovka pojezdu...
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Zdravím panove, mam na Vas asi trochu blby dotaz mam UNC061 a vycistil jsem vzduchovej filtr a ted kdyz uberu plyn na minimum tak mi motor nezdechne musel jsem sundat filtr a zacoat prisun vzduchu. Otazka zni jakym zpusobem chcipate motor vy? Pripadne ma unc nejaky chcipak? Nebo si mam jen pohrat s plynovym tahlem? Predem diky za reakce
-
Ma niekto skusenosti s firmou www.ndstrojov.sk ?
MAM konkretne zaujem o repasevane hydrogeneratory a hydromotory , lne neivem aka bude kvalita
MAM konkretne zaujem o repasevane hydrogeneratory a hydromotory , lne neivem aka bude kvalita
Mám unc 750, ale typnu, že to bude všude stejný. V pravo vedle sedačky mám ruční plyn a tím udržuješ volnoběh a i to tím zdechách.
Nazdar.Máš opotrebené regulačné dosky v hydromotore.Tu nepomôže nič iba výmena.A upozorňujem mení sa celá sada čerpadiel čiže 2xSPV 20 a 2xSMF20.Peto2307 píše:Zdravím majstri mám taký problém na unc60 s pojazdom keď je olej studený ide pekne akonáhle sa zohreje prava strana brzdi nejde tak akoby mala a keď dám joistick naplno tak zavija neviem ci čerpadlo alebo hydromotor.Mate nejaké typy kým sa pustím do hľadania chýb?Mám pocit ako by to robil olej.dakujem za rady
Tak tohle je odvážná rada ,tato výměna není za pár korun, tak se vyplatí, na to unc trochu podívat, na SPV i SMF jsou kontrolní místa,kde se dájí připojit měřáky a podle nich se dájí tyto hydr.celky diagnostikovat.Pokud by byla chycená šikmá deska ,tak v nádrži na olej je "zlatý olej". Nejprve bych zkontroloval odpadní tlak na SMF,měl by být max. 0,25MPa(2,5atm).