UKT,LKT a parta z lesa VIII

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
pepikorliklocal

Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII

#3196 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

no jinac ted rezu asi mesic 365 h je to takovej krumpl hlavne dyz pridam tak nez se motor chytne bída ale spotrebou paradní a celkem to i startuje sehnal sem to za 13bez dph tak sem zvedav kdysi mi to v dlouhym narezalo tak 10tis ale toho stihla skusim

krakonoš

#3197 Nový příspěvek od krakonoš »

Já měl dvě H 560 a lepší pilu na odvětvování jsem neměl.Obě mě vyreklamovaly po půl roce provozu.Vada motoru a karburátor.Pak jsem šel do S 362 bez problémů.Ted mam 362 novější řadu a na volnoběh běží zvedneš jí ze země,nebo chceš doříznout strom a chcípne.Měněný filtry,ultrazvukem zkontrolovaný karb. a nic nezjištěný.Zapalování změřený a žádná změna.Ze Stihlu mě řekli at čistim vzduchový filtr kazdý den.Asi se vrátim znovu k Husgv. 562,nebo 372.Podle mě si člověk nevybere.

Jan Karlik

#3198 Nový příspěvek od Jan Karlik »

Tohle přesně mně dělala 560ka. Přestalo to po přehrání softweru.

pepikorliklocal

#3199 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

s tim odvetvovanim právě ,parták ma i stihla 362 kdyz preklápí na druhou větev ja jí mam s 550 už uřízlou , u tech h 5 ...ak je to s tim volnobehem de zvednout nebo ne

Franta.cz

#3200 Nový příspěvek od Franta.cz »

V úterý proběhla další část nekonečného příběhu jménem těsnění pod hlavou.Od roku 2015, údajně po přesunutí výroby na Ukrajinu je to co čtvrt roku :roll:
Obrázek

Naštěstí servis funguje na 1 a deset hvězdiček.V úterý mě to v 18 hodin prolítlo.18,05 ohlášeno na servis.Ve středu jsem měl práci na druhej traktor a když jsem se v 13 vrátil byl traktor už opravenej. 8)

pepikorliklocal

#3201 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

Tak to mas Franto napul vyhráno,dyz sem si objednal prvni servis na zetora servisak mi zpatky volal za 6 tejdnu,holt cekal az pride jaro delat venku takovou operaci jako výmena oleje hroznej teror, tak uz sem mu to ani nezvedal protoze uz sem druhej den menil volej v motoru podruhy, to nam asi nereknes vodkad ty borci sou :)

Franta.cz

#3202 Nový příspěvek od Franta.cz »

Neřeknu Pepo :) .
Jednak po 15 letech spolupráce mám u nich řekněme nadstandartní postavení a služby.Jednak mají tolik práce, že se nezastaví. 8)

pepikorliklocal

#3203 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

to mi bylo jasny hned :vztek: no aspon budu pokracovat dál v rekvalifikaci na vopraváře a duchod si votevřu vytápěnou dílnu
apropo co kde broucek loni sme mely tak 200kuba celkem letos máme 200kuba kola to sem nezažil :-/

radovann
Kontaktovat uživatele:

#3204 Nový příspěvek od radovann »

Třebíč dala do aukce 13.000 m3 :smich: a nikdo nemá zájem !!!
Já jsem svou parcelu svalil z 99% zelenou a sousední majitelé parcel se tomu hrozně divily, proč kácím "zelený" les. Když jsem jim naznačil napadené stomy, tak značky mazali :pohlavek: a nevěří tomu co Ips dokáže.

gbelec petr

#3205 Nový příspěvek od gbelec petr »

tady mají taky co dělat..https://www.youtube.com/watch?v=2o6g2vE ... ture=share
a co Bruntálsko, dělá tam někdo??

husqvarna450

#3206 Nový příspěvek od husqvarna450 »

Franto keby si si to robil sám tam v stredu o 20:00 máš tesnenie vymenene aj pivo vypite. Načo servis na takú banalitu.

pavel sk

#3207 Nový příspěvek od pavel sk »

Este ked je to len pri tesneni tak to ujde. Ja som teraz menil na 16145 hlavu. Ta cena je na :pistol: 1900e s DPH.

pepikorliklocal

#3208 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

to neni zrovna levny ale furt levnejsi nez to co muze nasledovat pokud se nechá hlava převařit,srovnat,sedla ..... samozřejmě u odborníka :pistol:

pavel sk

#3209 Nový příspěvek od pavel sk »

Tu bola pôvodna hlava uz v minulosti (5 rokov spät) opravovana. Vtedy ked ju opravovali tak jej davali tak jeden rok, lebo bola s vnutra vyžrata od hrdze. Vydrzala este aj tak dost. Teraz sa uz porucila totalne.

pepikorliklocal

#3210 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

tak to jo ja nechal zavarit hliníkovou u auta,vypad ventil do pístu udelal díru,píst se dal novej,praskla klika,zgeneralkoval se celej motor ze starý veteše, zadrel se motor protoze při vaření hlavy vyhřáli čidlo mazání a nevim proč to nemazalo,dal se novej starej motor,asi 200tis a auto 3 roky v servizu samože na všem dělali profíci :)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“