UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
-
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
no jinac ted rezu asi mesic 365 h je to takovej krumpl hlavne dyz pridam tak nez se motor chytne bída ale spotrebou paradní a celkem to i startuje sehnal sem to za 13bez dph tak sem zvedav kdysi mi to v dlouhym narezalo tak 10tis ale toho stihla skusim
Já měl dvě H 560 a lepší pilu na odvětvování jsem neměl.Obě mě vyreklamovaly po půl roce provozu.Vada motoru a karburátor.Pak jsem šel do S 362 bez problémů.Ted mam 362 novější řadu a na volnoběh běží zvedneš jí ze země,nebo chceš doříznout strom a chcípne.Měněný filtry,ultrazvukem zkontrolovaný karb. a nic nezjištěný.Zapalování změřený a žádná změna.Ze Stihlu mě řekli at čistim vzduchový filtr kazdý den.Asi se vrátim znovu k Husgv. 562,nebo 372.Podle mě si člověk nevybere.
-
Tohle přesně mně dělala 560ka. Přestalo to po přehrání softweru.
-
s tim odvetvovanim právě ,parták ma i stihla 362 kdyz preklápí na druhou větev ja jí mam s 550 už uřízlou , u tech h 5 ...ak je to s tim volnobehem de zvednout nebo ne
V úterý proběhla další část nekonečného příběhu jménem těsnění pod hlavou.Od roku 2015, údajně po přesunutí výroby na Ukrajinu je to co čtvrt roku
Naštěstí servis funguje na 1 a deset hvězdiček.V úterý mě to v 18 hodin prolítlo.18,05 ohlášeno na servis.Ve středu jsem měl práci na druhej traktor a když jsem se v 13 vrátil byl traktor už opravenej.
Naštěstí servis funguje na 1 a deset hvězdiček.V úterý mě to v 18 hodin prolítlo.18,05 ohlášeno na servis.Ve středu jsem měl práci na druhej traktor a když jsem se v 13 vrátil byl traktor už opravenej.
-
Tak to mas Franto napul vyhráno,dyz sem si objednal prvni servis na zetora servisak mi zpatky volal za 6 tejdnu,holt cekal az pride jaro delat venku takovou operaci jako výmena oleje hroznej teror, tak uz sem mu to ani nezvedal protoze uz sem druhej den menil volej v motoru podruhy, to nam asi nereknes vodkad ty borci sou
Neřeknu Pepo .
Jednak po 15 letech spolupráce mám u nich řekněme nadstandartní postavení a služby.Jednak mají tolik práce, že se nezastaví.
Jednak po 15 letech spolupráce mám u nich řekněme nadstandartní postavení a služby.Jednak mají tolik práce, že se nezastaví.
-
to mi bylo jasny hned no aspon budu pokracovat dál v rekvalifikaci na vopraváře a duchod si votevřu vytápěnou dílnu
apropo co kde broucek loni sme mely tak 200kuba celkem letos máme 200kuba kola to sem nezažil
apropo co kde broucek loni sme mely tak 200kuba celkem letos máme 200kuba kola to sem nezažil
-
- Kontaktovat uživatele:
Třebíč dala do aukce 13.000 m3 a nikdo nemá zájem !!!
Já jsem svou parcelu svalil z 99% zelenou a sousední majitelé parcel se tomu hrozně divily, proč kácím "zelený" les. Když jsem jim naznačil napadené stomy, tak značky mazali a nevěří tomu co Ips dokáže.
Já jsem svou parcelu svalil z 99% zelenou a sousední majitelé parcel se tomu hrozně divily, proč kácím "zelený" les. Když jsem jim naznačil napadené stomy, tak značky mazali a nevěří tomu co Ips dokáže.
-
tady mají taky co dělat..https://www.youtube.com/watch?v=2o6g2vE ... ture=share
a co Bruntálsko, dělá tam někdo??
a co Bruntálsko, dělá tam někdo??
-
Franto keby si si to robil sám tam v stredu o 20:00 máš tesnenie vymenene aj pivo vypite. Načo servis na takú banalitu.
Este ked je to len pri tesneni tak to ujde. Ja som teraz menil na 16145 hlavu. Ta cena je na 1900e s DPH.
-
to neni zrovna levny ale furt levnejsi nez to co muze nasledovat pokud se nechá hlava převařit,srovnat,sedla ..... samozřejmě u odborníka
Tu bola pôvodna hlava uz v minulosti (5 rokov spät) opravovana. Vtedy ked ju opravovali tak jej davali tak jeden rok, lebo bola s vnutra vyžrata od hrdze. Vydrzala este aj tak dost. Teraz sa uz porucila totalne.
-
tak to jo ja nechal zavarit hliníkovou u auta,vypad ventil do pístu udelal díru,píst se dal novej,praskla klika,zgeneralkoval se celej motor ze starý veteše, zadrel se motor protoze při vaření hlavy vyhřáli čidlo mazání a nevim proč to nemazalo,dal se novej starej motor,asi 200tis a auto 3 roky v servizu samože na všem dělali profíci