UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
-
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
dyz sem udelal prvni vozejcek jako hydraulickou nadrz sem pouzil metr a pul dlouhou trubku kdysi sloupek vod vrat,v zime sem tam nechal tak pet litru aby se to rychle vohřálo na léto dolil na 20,nikdy z ni neteklo nikdy sem nebyl při naklonu na suchu,nic se nepřehřívalo ted mam profi asi na 80l dyz ji v zime upustim na 40 aby se to vohřalo tak to na vrstevnici škytá dyz ji dam na léto plnou tak to z ni tece na vrst.
Neměl,byla uzavřena trať po dohodě s výpravčím nejbližší stanice,navíc tam vlak jede jen když zabloudí bylo to pro sždcSniper píše:mirous: Tak to je paráda Neměl jsi strach, že tě sejme pendolíno?
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
-
Franta : máš nejake video jak ti pracuje vyvážačka?nebojíš sa že ten bordel z vyvážačky ti ide do prevodovky?
????husqvarna450 píše:že ten bordel z vyvážačky ti ide do prevodovky?
Vyvážečka produkuje nějaký bordel?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
menil som olej na unhz dal nový chvilu s tým povrkal a už bol čierny takže by som to určite nerad puštal do prevodovky. a to tam ten olej bol asi rok predtým.
Video nemám a bordel ve vyvážečce taky ne.husqvarna450 píše:Franta : máš nejake video jak ti pracuje vyvážačka?nebojíš sa že ten bordel z vyvážačky ti ide do prevodovky?
Husgvarna450, tos poplétl, já mám strach aby ten bordel s převodovky nešel do vyvážečky.
Chlapi tak uz je to tady uz jsou totalne sjete popraskane zadni pneu 16,9-30. Mate nejake typy co nazout?
-
Tak neviem hoši ale po ruke steka voda a samozrejme do skrine na olej a šup do prevodovky.
Tohle nemyslíš vážně, že ne?
Na UKT zásadně TL-1ridex píše:Chlapi tak uz je to tady uz jsou totalne sjete popraskane zadni pneu 16,9-30. Mate nejake typy co nazout?
Ty tam prave mam a nejak super mi neprijdou... Cele popraskane bocnice se trhaji za zaberovymi zuby...
Na 500ce nakladači je to vyřešené hloupě, a tak voda v oleji hrozí, tam bych to hydraulikou traktoru určitě nehnal. U nás jsme na sloupě udělali krycí gumový klobouk, aby se toto omezilo. U moderních HR je to vyřešené lépe a tato konstrukční chyba nehrozí.
Zetor 7245, 3011, 12145 s čelňákem, diskový štěpkovač Junkkari HJ 5G a bubnový štěpkovač Heizohack 6-400, video při práci http://www.youtube.com/watch?v=XWM-i42P ... ture=share nebo starší http://www.youtube.com/watch?v=MSvnIdqCtQI
Jak je řešená 500 nakladač netuším, ale fakt se Ondro může dostat voda do tlakovýho oleje??
U Farmi je to absolutně vyloučený.
U Farmi je to absolutně vyloučený.
Tak to Ti neporadím.Poslední jsem vyhazoval po 10 letech.Součastný mám něco málo přes 9 let a furt se nemůžu odhodlat k výměně.Nic z toho co píšeš jsem nezaznamenal.ridex píše:Ty tam prave mam a nejak super mi neprijdou... Cele popraskane bocnice se trhaji za zaberovymi zuby...
Při ceně cca 11 000 bez DPH je to na 10 let 1100kč ročně.Promítnuto na kubík jsou to haléře