WARINSKY K 162 OSTROWEK
Moderátor: Franta.cz
Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK
hladám nahradné dielí hlavne čerpadlo na hýdrauliku od kluky alebo pomoc ako ho nahradíť
Nechte si ho poslat z Polska-od jedné firmy jsem si nechal poslat čerpadlo, od druhé kardan, nechal jsem si to poslat na dobírku na depo DHL ve Walbrzychu-cena 6000 za vše i s dopravou
tak to je super a máš aj nejakí kontakthonzauta píše:Nechte si ho poslat z Polska-od jedné firmy jsem si nechal poslat čerpadlo, od druhé kardan, nechal jsem si to poslat na dobírku na depo DHL ve Walbrzychu-cena 6000 za vše i s dopravou
Nazdar chlapi, tak se přidávám do vaší diskuse, koupili jsme před 3 měsíci taky ostrowka...je sice v dosti špatným stavu, ale vzhledem k tomu, že jsem neviděl žádnýho pod 120 tisíc, kterej by za to stál (jako viděl jsem za 120 tis. kterej byl sice krásně nabarvenej ale pístnice rezavý atd...) Tenhle stál 72 no. Sice vše z hydrauliky fungovalo, ale spojka byla tak špatná, že se to ani nerozjelo. Tak tomu dáváme kompletní GO. Jo a motor tam máme 6701.
Takhle jsme ho přitáhli: Tak jsme se pustili do oprav: Teď jsme v tomto stavu:
Takhle jsme ho přitáhli: Tak jsme se pustili do oprav: Teď jsme v tomto stavu:
Zetor 6718 + Zetor 6711(mix) + Ostrowek
-
Slusna prace ........... taky bych potreboval mazlika takhle rozebrat
Taketo stroje je docela problem striekat pretoze je to sade od oleja a treba to dokladne odmastnit pekna robota
Jo jo, umýt to je hrůza...to zabere skoro nejvíc času...jako umývání s wapkou a arvou už mi leze na nervy a pokud to jde tak to nechám na někom jiným. A taky ta žlutá barva taky dosti blbě kryje na tomhle materiálu
Už bych ale potřeboval aby to jezdilo... práce hromada a ostrowek vypadá takhle no
Jestli chcete tak budu průběžně přidávat fotky jak tak budu postupovat...
Už bych ale potřeboval aby to jezdilo... práce hromada a ostrowek vypadá takhle no
Jestli chcete tak budu průběžně přidávat fotky jak tak budu postupovat...
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz na znalce. Mám doma K162, mám velkou vůli na otoči. Na páku to reaguje vpravo i vlevo bez problémů, ale ať to zastavím v kterékoliv poloze, tak když chytnu rukou lžíci, tak mám rozchod cca 1,5 m vlevo-vpravo. Zhodil jsem horní dekl na otoči, ozubení je v naprostém pořádku bez opotřebení a na pohyb rukou to okamžitě reaguje bez vůle. Působí to, jako by byl v pístnici vzduch. Nemáte někdo nějaký nápad, o co jde a jak to odstranit?
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
-
Ten vykyv je hodne ......... ale jestli je ozubeni OK, tak problem bude asi v hydraulice. Ta by se mela za normalnich okolnosti odvzdusnit sama - nekolikrat po sobe presunout do krajnich poloh. Ale je potreba se podivat, jestli cerpadlo neprisava vzduch. Pak by v oleji byla pena a potom se to odvzdusnit nepodari.
A netečie náhodou z toho otoča olej? Robí to aj nám a treba vymeniť manžety vo valcoch otoča. Tiež ma to čaká
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Olej z ničeho neteče, otoč i pístnice jsou suché.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
Tak ať je tu zase nějaká ta další fotka........
Čaute, nemáte náhodou niekto detailné fotky interieru? Ďakujem
No nějaká fota jsem našel...ale většinou jsou to stroje ve hrozným stavu...snad se ti to k něčemu hodí...
Jeeej, diky ti moc! Velmi mi to pomohlo