Papíry na pilu mám ještě z lesárny, pojištění odpovědnosti také. Zajímá mě to hlavně kůli kácení od vršku. Dělám to už nějaký čas a teď mi kamarád říkal, že na to musí být osvědčení. Tak se chci poradit. Jinak díky za odpovědi.kůrovec píše:Osvědčení opravňující k práci s RMŘP jistě máš,jakož i pojištění odpovědnosti za případnou způsobenou škodu...Codza píše:Když nebudeš dělat ve větší výšce než 1,5m tak žádné školení nepotřebuješ .zadroz píše:Nikdo neporadí???zadroz píše:Zdravím. Chlapi nevíte jak je to s rizikovým kácením? Když mám ŽL na lesnické práce, potřebuji ještě certifikaci na výškové práce?
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
A pokud to nebude totálka ta bys měl mít i arboristický papíry.
Ahoj Franto,Ty máš na na vyvážečce spirálovou hadici na vzduch a to máš jednohadicový brzdy ?a máš tam normární klasickou rychlospoku ?
Josef Novák vstoupil do dílny pana Jahody aby se vyučil strojnictví-bavily jej stroje
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
A co je na té spirálové hadici divného na jednookruhových brzdách?
Jednookruhový brzdy a originální Zetoráckou hlavici.zvičiňák píše:Ahoj Franto,Ty máš na na vyvážečce spirálovou hadici na vzduch a to máš jednohadicový brzdy ?a máš tam normární klasickou rychlospoku ?
Jak to tady říkali?
,,Já bych se toho carrara nebál´´.
,,Já bych se toho carrara nebál´´.
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to není o tom carraru...
Carraro má na tom podiel, ale menší, ako údržba.
Jak chceš Matouši udržovat kus železa kterej prasknul Mimochodem silnej jak skořápka
Takto znicenu poloos som uz videl aj na tazkej naprave. Ked to nema mazivo tak sa to skor zacne zadrzhavat a ihly priecit az rozlupu salku a vznikne vôla. Ked si to obsluha nevsimne tak to takto dopadne. Ale nevsimne si to len hluchy, slepi ci inak postihnuty clanok medzi sedakom a volantom.
-
do lesa patři těžka naprava sice na proxime mam taky cararo ale těžkou už bych asi na proximu nedostal
Ono je to blbě aspoň mně s těch fotek vidět. Ale neni to ulomená aj nohavica a né jenom poloos?
-
Náprava těžká je to nej co Zetor kdy nabídl na uř-1.Italská náhrada už stojí za hovno.Vím o čem mluvím.Dělal jsem v Zetoru když nabíhaly nápravy z Itálie.V těhto nápravách je toho už moc poddimenzovaného.Kdo tuto nápravu viděl rozdělanou,musí souhlasit.
Nebude skôr ťažká predimenzovaná?
Kamarát, čo opravuje nápravy (frézovanie atď.) hovorí, že s dobrou údržbou vydrží aj Carraro dosť, aj keď stále to nie je to, čo ťažká. Ale vraj podľa neho do hory ťažká, na pole to je jedno a na cestu carraro.
Inak Codza je to tak, je odfiknutá nohavica
Kamarát, čo opravuje nápravy (frézovanie atď.) hovorí, že s dobrou údržbou vydrží aj Carraro dosť, aj keď stále to nie je to, čo ťažká. Ale vraj podľa neho do hory ťažká, na pole to je jedno a na cestu carraro.
Inak Codza je to tak, je odfiknutá nohavica