UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Chlapi neznate negdo tohodle crystala ? https://stroje.bazos.cz/inzerat/64089320/Zetor-8045.php
Chlapi jaký pneu na zadek 16,9-30. Sehy knk 50 nebo trayal best? O cenu nejde spíš o kvalitu. Díky za názory.
sehy sem mel na predku, 12,4-24 trvale celni nakladac a po cca 3letech zacli praskat z boku
Mitas TL - 1 .Přezouval jsem po 9 letech.callom píše:Chlapi jaký pneu na zadek 16,9-30. Sehy knk 50 nebo trayal best? O cenu nejde spíš o kvalitu. Díky za názory.
Chlapi byl jste nekdo na Živitelce? Bylo tam něco zajímavýho k vidění a jestli jo, nemáte fotky, já se tam nedostal.
-
mitasky mi taky vydržely víc než sehy a myslim i lepší záběr,ale ty trialy ty musej brát jak čert škoda že to nedělaj ve 34ce dal bych je na zetůrka hned z tech radialek vod mitasu nemam moc dobrej pocit jezdíte na tom někdo
Biggles má ve vláknu pár fotekPepík69 píše:Chlapi byl jste nekdo na Živitelce? Bylo tam něco zajímavýho k vidění a jestli jo, nemáte fotky, já se tam nedostal.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... start=2730
Ja je tam prave ted mam mitasy ale jsou celkove dost popraskany tak sem premyslel o zmene. A na predku se mitasky sjeli az prekvapive rychle...Franta.cz píše:Mitas TL - 1 .Přezouval jsem po 9 letech.callom píše:Chlapi jaký pneu na zadek 16,9-30. Sehy knk 50 nebo trayal best? O cenu nejde spíš o kvalitu. Díky za názory.
- lukisek 099
ty trayaly měl a asi zas má šami1 na lkt. víděl jsem toho lakina v akci a stěma pneu to má brutální záběr jinak původně je varáběla firma REKORDcallom píše:Chlapi jaký pneu na zadek 16,9-30. Sehy knk 50 nebo trayal best? O cenu nejde spíš o kvalitu. Díky za názory.
-
Ja lch mam na zadu a super
-
no a dyž sme u tech pneu což ty nokiany ve 34 sem našel nejlevnějc za 25 stojí to za to
Nazdar chlapi neviete ako urobit bowdenove ovladanie na TUN 40 alebo ak by mal niekto foto pomohlo by mi to
Máte někdo traktor Lamborghini nebo Same v lese? Chtěl bych do vyvážečky. Diky za info
-
chlapi, nevíte někdo o nějakém slušném ukt 7245 jedno nebo dvoj buben,kolega shání..
Smazáno moderátorem.
Na prodej je inzerce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na prodej je inzerce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!