WARINSKY K 162 OSTROWEK

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Tomas Vondracek

Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK

#751 Nový příspěvek od Tomas Vondracek »

A to cerpadlo nikdo neresil? :)

Ursus 73

#752 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Já nie....čerpadlo hydrauliky na tom našom vraj bolo po výmene, keď sme ho kupovali...u nás bager za 8 rokov takmer nepracoval, tak my sme ho určite nezodrali :tyty: . Ja mám problém s čerpadlom riadenia, som presvedčený, že prepúšťa hydr. olej do motora.Čerpadlo som odmontoval z motora, chcel som vymeniť gufero ale hriadeľ čerpadla má radiálnu vôľu. Neviem, či mi ho niekde zrepasujú :-/ ObrázekObrázek
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

Tomas Vondracek

#753 Nový příspěvek od Tomas Vondracek »

Tady z toho cerpadla z podvolantu mi trochu chcije olej na dekl nad prevodovkou.. Da se tam neco pretesnit?

Ursus 73

#754 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Čerpadlo ktoré som nafotil je umiestnené vpredu na motore "na prsiach" a dodáva tlak oleja potrebný na riadenie.
To, čo spomínaš ty nie je čerpadlo, je to orbitrol (ľudovo nazývané orsta) a áno, určite sa to dá pretesniť alebo opraviť. A samozrejme sú firmy, čo to repasujú 8)
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

ondra
Kontaktovat uživatele:

#755 Nový příspěvek od ondra »

čerpadlo řízení bych sehnal v případě zájmu za 2 800 Kč
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141

Ursus 73

#756 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Ahoj, no moc si sa nerozpísal...aj foto by potešilo a trošku by obchod :obchod: predražila doprava. Kľudne ss...
ondra píše:čerpadlo řízení bych sehnal v případě zájmu za 2 800 Kč

Ursus 73

#757 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Tak trošku málo som pokročil....nový olejový filter, nové vložky naftového filtra a osadená vložka štvrtého valca :) . Sedlo vložky som dôkladne prešmirgľoval, gumičky aj sedlo namazal vazelínou (boli tam tie modré mäkké), vložka šla "zasunúť" pekne rukov, tak dúfam, že to bude ok 8)
ObrázekObrázekObrázek

AlienStar

#758 Nový příspěvek od AlienStar »

Zdravím pánové.

Chtěl jsem se zeptat .... vím že to bylo vícekrát probíráno s nejasným výsledkem ....

Ví někdo, na 100%, co potřebuji mít, abych mohl s Ostrowkem jezdit po komunikaci?
Stačí pouze povinné ručení a řidičák T ?

Děkuji
Milan

Tomas Vondracek

#759 Nový příspěvek od Tomas Vondracek »

To by me taky zajimalo, pokud jen povinny tak bych preventivne taky zaplatil kdyby nahodou

lukisek 099

#760 Nový příspěvek od lukisek 099 »

Ursus 73 píše:Ahoj, je tu nejak mŕtvo :( sem skoro nikto nechodí. Ja som dnes konečne vytiahol z motora tú defektnú vložku, celkom to šlo...až nato, že aj piest je popridieraný, dúfal som, že ten bude ok. Osobne ma zaujalo uchytenie protizávažia na kľukovke (posledný obrázok)...skrutky sú "durch"cez závažie, na majoroch je to inak...zopár obrázkov:
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ahoj tak takhle prorezlou vložku sme na ostrůvku taky měly uplně stejný kaz jak ty a dedukovaly sme že je to nejspíš kaz z výroby

Ursus 73

#761 Nový příspěvek od Ursus 73 »

lukisek 099:
áno, tiež si myslím, že tam bol kaz z výroby.... :zapomel:

Tomas Vondracek

#762 Nový příspěvek od Tomas Vondracek »

Jj tohle se na starsich zetorech dela pomerne casto, asi tam je nejakej horsi odlitek z vyroby a takhle to dopada..

pavel sk

#763 Nový příspěvek od pavel sk »

V robote to malo take iste priznaky aj na novsich kusoch. Proste to vyhnilo v jednom mieste. Uz som takto prehrdzavene vlozky menil viackrat. Neviem ci je to kaz s vyroby. :-/

Tomas Vondracek

#764 Nový příspěvek od Tomas Vondracek »

To nikdo nemenil hydraulicky cerpadlo?

Ursus 73

#765 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Je tu nejak ticho...tak to tu oživím, ojnice aj piesty sú namieste, nesadla mi olejová trubka, výtlak z čerpadla...tak som sa ďalej nedostal, muselo to tam byť nejak zle, ale už mám doma novú. Dnes som namontoval hlavy valcov, čerpadlo riadenia je už objednané 8) ...ešte dám premerať trysky. A všimol som si, že vodná pumpa má ložiská po smrti, asi by sa zišla nová :zapomel:

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“