WARINSKY K 162 OSTROWEK
Moderátor: Franta.cz
-
Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK
A to cerpadlo nikdo neresil?
Já nie....čerpadlo hydrauliky na tom našom vraj bolo po výmene, keď sme ho kupovali...u nás bager za 8 rokov takmer nepracoval, tak my sme ho určite nezodrali . Ja mám problém s čerpadlom riadenia, som presvedčený, že prepúšťa hydr. olej do motora.Čerpadlo som odmontoval z motora, chcel som vymeniť gufero ale hriadeľ čerpadla má radiálnu vôľu. Neviem, či mi ho niekde zrepasujú
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
-
Tady z toho cerpadla z podvolantu mi trochu chcije olej na dekl nad prevodovkou.. Da se tam neco pretesnit?
Čerpadlo ktoré som nafotil je umiestnené vpredu na motore "na prsiach" a dodáva tlak oleja potrebný na riadenie.
To, čo spomínaš ty nie je čerpadlo, je to orbitrol (ľudovo nazývané orsta) a áno, určite sa to dá pretesniť alebo opraviť. A samozrejme sú firmy, čo to repasujú
To, čo spomínaš ty nie je čerpadlo, je to orbitrol (ľudovo nazývané orsta) a áno, určite sa to dá pretesniť alebo opraviť. A samozrejme sú firmy, čo to repasujú
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
čerpadlo řízení bych sehnal v případě zájmu za 2 800 Kč
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Ahoj, no moc si sa nerozpísal...aj foto by potešilo a trošku by obchod predražila doprava. Kľudne ss...
ondra píše:čerpadlo řízení bych sehnal v případě zájmu za 2 800 Kč
Tak trošku málo som pokročil....nový olejový filter, nové vložky naftového filtra a osadená vložka štvrtého valca . Sedlo vložky som dôkladne prešmirgľoval, gumičky aj sedlo namazal vazelínou (boli tam tie modré mäkké), vložka šla "zasunúť" pekne rukov, tak dúfam, že to bude ok
Zdravím pánové.
Chtěl jsem se zeptat .... vím že to bylo vícekrát probíráno s nejasným výsledkem ....
Ví někdo, na 100%, co potřebuji mít, abych mohl s Ostrowkem jezdit po komunikaci?
Stačí pouze povinné ručení a řidičák T ?
Děkuji
Milan
Chtěl jsem se zeptat .... vím že to bylo vícekrát probíráno s nejasným výsledkem ....
Ví někdo, na 100%, co potřebuji mít, abych mohl s Ostrowkem jezdit po komunikaci?
Stačí pouze povinné ručení a řidičák T ?
Děkuji
Milan
-
To by me taky zajimalo, pokud jen povinny tak bych preventivne taky zaplatil kdyby nahodou
- lukisek 099
ahoj tak takhle prorezlou vložku sme na ostrůvku taky měly uplně stejný kaz jak ty a dedukovaly sme že je to nejspíš kaz z výrobyUrsus 73 píše:Ahoj, je tu nejak mŕtvo sem skoro nikto nechodí. Ja som dnes konečne vytiahol z motora tú defektnú vložku, celkom to šlo...až nato, že aj piest je popridieraný, dúfal som, že ten bude ok. Osobne ma zaujalo uchytenie protizávažia na kľukovke (posledný obrázok)...skrutky sú "durch"cez závažie, na majoroch je to inak...zopár obrázkov:
lukisek 099:
áno, tiež si myslím, že tam bol kaz z výroby....
áno, tiež si myslím, že tam bol kaz z výroby....
-
Jj tohle se na starsich zetorech dela pomerne casto, asi tam je nejakej horsi odlitek z vyroby a takhle to dopada..
V robote to malo take iste priznaky aj na novsich kusoch. Proste to vyhnilo v jednom mieste. Uz som takto prehrdzavene vlozky menil viackrat. Neviem ci je to kaz s vyroby.
-
To nikdo nemenil hydraulicky cerpadlo?
Je tu nejak ticho...tak to tu oživím, ojnice aj piesty sú namieste, nesadla mi olejová trubka, výtlak z čerpadla...tak som sa ďalej nedostal, muselo to tam byť nejak zle, ale už mám doma novú. Dnes som namontoval hlavy valcov, čerpadlo riadenia je už objednané ...ešte dám premerať trysky. A všimol som si, že vodná pumpa má ložiská po smrti, asi by sa zišla nová