LKT 81 TURBO
Moderátor: Franta.cz
Re: LKT 81 TURBO
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
Pěkný
Euquus je Žerykův?
Euquus je Žerykův?
pic host Pokouším se sem vložit fotky,protože je ten postimg.cc nějaký předělaný.
-
Dajte radu jak lachko pretesnit brzdove prasa zacalo mi jedno pustat zakazdim sa stim narobym kym tam tie valceky natlacim cez gumicky
co z toho bude sami?
Možná zase LKT když to složím,akorát bude přečepovaný,bude mít motor ,náhonovku a převodovku po GO,dvě pístnice řízení a předělaný rozvaděč za sauer dannfos. Rozvodovku jsem dělal na jaře a naviják loni v srpnu tak si myslím že by to mohlo zase nějaký čas vydržet.
Neporadím sám nevím,já jsem byl z toho taky vždycky hotoví,dělá mi to mechanik který má ohromnou sílu v prstech.Milan pavlus píše:Dajte radu jak lachko pretesnit brzdove prasa zacalo mi jedno pustat zakazdim sa stim narobym kym tam tie valceky natlacim cez gumicky
tak drzim palce nech to dobre doskladate
-
šmankote ta vypadá to už nikdo nesloží
tu pilu to maš kterou 5KU ja dyž takle vozil 550ku tak se mi při strtovani pičila tak sem musel udelat kaslik na dveře aby ležela a je ok
tu pilu to maš kterou 5KU ja dyž takle vozil 550ku tak se mi při strtovani pičila tak sem musel udelat kaslik na dveře aby ležela a je ok
Pepo,mám 560 a když ji tak vozím tak jí to nedělá nic , startuje bez problému.
-
Nazdar Milan, ty pístky tam natlačím pomocí truhlářské svěrky.Milan pavlus píše:Dajte radu jak lachko pretesnit brzdove prasa zacalo mi jedno pustat zakazdim sa stim narobym kym tam tie valceky natlacim cez gumicky
-
Ja to tam ties davam pomocov sverky na tie nepriechodne mam virobeny aj taky trn a damto pod lis a pomali to tam natlacim mam sadu prachoviek a tie su dost hrube a ide to tam strasne tasko ale nic sa neda robyt