Nemas ji zapsanou v TP nebo nemas ani prilohu k TP k nastavbe? To je pekne v pici ty novy STK. Twkovejch UKT jezdi po republice mrak, ktery o nastavbe nemaj v TP ani slovo.Čahoun píše:Pepíku seženu tě na něj kontakt, myslím že se domluvíte. Ještě k té STK, ten borec mě chce nechat odstrojit nástavbu aby jsem tu technickou udělal, je to vůbec normální.
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
To je v Rumunsku nebo v Madarsku?Čahoun píše:Tu nástavbu v techničáku nemám, já mám na nástavbu takový techničák zvlášť.A líh můžem spolu, nedělám od tebe zas tak daleko, počítám. že naproti přes vodu, dělám kolem Temešváru.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
Kuva,kluci vy tak strašíte abych se šel podívat do techničáku od JohnDeera co tam vlastně mám.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
U nas chlapi pred STK tiez viac odstrojuju, ako nastrojuju traktory ked to nemaju pozapisovane v TP. Buzeracia ako hrom
-
uz zte nekdy trhli obyc radialku na behounou řekněme beznej rozmer 420
Nemám nástavbu zapsanou v techničáku, ale mám techničák od nástavby v PTR jsme už strojily tři traktory a do techničáku jsme nikdy nic nepsaly, jen jsme dostaly techničáky na nástavbu, malej a velkej. Temešvár je asi i v Rumunsku, ale tenhle je u Písku.
Zkus jinou STK.Taky mám tady takový debily tak jezdím jinam.
Rozhodně bych nic neodstrojoval.Na STK se dneska fotí a údajně při silniční kontrole se policajti budou moct podívat do databáze fotek.To bys pak nevysvětlil.
Jo mám to jak ty taky malý a velký technický osvědčení v techničáku nic.
Nebo jestli Ti to stojí za to zajet si do Třeboně pro to razítko
Rozhodně bych nic neodstrojoval.Na STK se dneska fotí a údajně při silniční kontrole se policajti budou moct podívat do databáze fotek.To bys pak nevysvětlil.
Měl bych nástavbu agamackou na prodej (jednobuben a rampovač s prstem) ještě to mam na traktorupobuk píše:Nebudete někdo prodávat nějakej Zetor UKT?
Franta.cz píše:Zkus jinou STK.Taky mám tady takový debily tak jezdím jinam.
Tam jsem to zkoušel a nechtějí s tím nic mít i když to vyráběli. Jsou prý jiná firma, protože mají jiné IČO. Tak budu muset sundavat nebo padělat technické osvědčení.
Filip si z toho udelal byznys. Chce za papiry na nastavbu 20 tisic a traktor musi prijet do Trebone...Karel T píše:Franta.cz píše:Zkus jinou STK.Taky mám tady takový debily tak jezdím jinam.
Tam jsem to zkoušel a nechtějí s tím nic mít i když to vyráběli. Jsou prý jiná firma, protože mají jiné IČO. Tak budu muset sundavat nebo padělat technické osvědčení.
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
Od nového roku mají LČr pokyn kontrolovat,aby v lese dělaly jen homologované stroje od výrobce a vybavení lidí a jejich platná osvědčení(pila,traktor,ruka).Tedy ne žádná domáda...
- Barty6945
Zdar chlapi, nevíte někdo o nějakém nejlépe 8tunovém vyvážecím vleku? Za zetora 7245 kdyžtak SZ dík.
Ty Dvořáku tys zas objevil Ameriku.Tohle jsem podepisoval ve smlouvách už před deseti lety .Dvořák píše:Od nového roku mají LČr pokyn kontrolovat,aby v lese dělaly jen homologované stroje od výrobce a vybavení lidí a jejich platná osvědčení(pila,traktor,ruka).Tedy ne žádná domáda...
A víš do kdy maximálně to platí?Do tý doby než je potřeba udělat nahodilka a harvestory a podnikatelé v lesnictví táhnou na druhej konec republiky mlaskat míťáky
Takže STK hotová a teoreticky už další UKT zetor a nástavba s techničákem v pohodě, horší to budou mít jiné značky traktorů přistrojené PTR, kde nástavba překrývá VIN. Možná že na jiné STK to bude zase Jiný.
Hoši a jak jste procházeli s těma nástavbama do teď? Pokud není napsaná v TP, byl to problém i před novýma pravidlama STK, nehledě na fakt, že ten, kdo k tomu nemá ani průkaz nástavby, by s tím na cestě a ani v lese neměl co dělat.
Na druhou stranu, stále platí, že traktor fyzicky na STK nemusí, ne? Vždy se dá přeci nějak domluvit A i kdyby došlo na sundávání nástavby, 1x za 4 roky to zas není taková tragédie, ne? Ale lepší je to mít v pořádku, stačí lehká nehoda a je průser jak sviňa!
Na druhou stranu, stále platí, že traktor fyzicky na STK nemusí, ne? Vždy se dá přeci nějak domluvit A i kdyby došlo na sundávání nástavby, 1x za 4 roky to zas není taková tragédie, ne? Ale lepší je to mít v pořádku, stačí lehká nehoda a je průser jak sviňa!
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA