UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- tronda
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
jo, to mám na mysli.......
Jestli mas chytry telefon s Androudem tak na Googleplay si najdi "moje trasy" . Fungujou skvele.tronda píše:Tak to sem taky dělával,ale chtěl sem si to nějak zjednodušit
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
- tronda
vyzkouším,dík
Mrzne až praští, to musí být v lese nádhera
Dnes ráno u nás -16°C, Hošťálková prý -20°C
Ze Šumavy se ani neozývejte, my víme, že jste nejlepší
Dnes ráno u nás -16°C, Hošťálková prý -20°C
Ze Šumavy se ani neozývejte, my víme, že jste nejlepší
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
Traktor jsem měl v Ratiboři, teploměr tam ukazoval -21 a pracovali jsme...
Já jsem přibližoval s LKT v -25°C a i když to byla krásná práce ( počasí, prostředí, 200 leté Buky ) tak to stálo za hovno.
Každý den přervaný úvazek, věčně nějaký technický problém, který se v tom mrazu řešil...no škoda slov.
A jednou, to je už hodně dávno, jsem byl účasten mýtní SM těžby v Kašperských Horách a to bylo ráno -32°C a v těch mrazových kotlinách ke čtyřicítce.
Moje Husqvarna 346Xp se snad nezahřála ani při plném plynu
Každý den přervaný úvazek, věčně nějaký technický problém, který se v tom mrazu řešil...no škoda slov.
A jednou, to je už hodně dávno, jsem byl účasten mýtní SM těžby v Kašperských Horách a to bylo ráno -32°C a v těch mrazových kotlinách ke čtyřicítce.
Moje Husqvarna 346Xp se snad nezahřála ani při plném plynu
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tak to už musí byť extrém ťažiť v takej zime U nás, keď je tuhá zima (takže naposledy také 3 - 4 roky dozadu) býva aj cez mínus 25, pamätám si jedno ráno, cca. 4:30 a bolo -36 a to by snáď už ani píla nenaštartovala Ešte by som chcel pripomenúť, že nie sme najchladnejšia časť dediny, kamoš v doline má vždy o také 2-4 stupne chladnejšie
Funguje skvěle, ale vývojáři na to už skoro rok kašlou a tak na některých telefonech už je problém.Hrnecek píše:Jestli mas chytry telefon s Androudem tak na Googleplay si najdi "moje trasy" . Fungujou skvele.tronda píše:Tak to sem taky dělával,ale chtěl sem si to nějak zjednodušit
Ještě si vzpomínám, v roce cca 2005 ( + - 1 rok ) byla pořádná, tuhá zima. To jsem pracoval jako řidič speciálního vozidla v technických službách a jak jsem ráno šel startovat své Volvo FM 9 4x4 HR, tak na displeji z tekutých krystalů se po nějaké době ukázala teplota -32°C. To bylo poprvé a naposledy, kdy Volvo chytilo sice na drc,ale na 3 válce a postupně se další přidávaly.
Kolega s novou Tatrou Tern°1 4x4 točil asi 15 min ( s přestávkama ) než mu chytla a to jsme byli jediní.
Po zbytek dopoledne jsme se věnovali roztahování zbylé techniky
Kolega s novou Tatrou Tern°1 4x4 točil asi 15 min ( s přestávkama ) než mu chytla a to jsme byli jediní.
Po zbytek dopoledne jsme se věnovali roztahování zbylé techniky
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
22c 80ka na cca 10 převaleni jak dyby mi dal deset ran nožem do zad
Máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem na bazoši? Koukám po nějaký stihlce staršího typu, 361, nebo 440...
http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail= ... 3%A1%C5%A1
Nebrat. Viděl jsem na vlastní oči Stihl 361 a byla to kopie. Akorát lišta, filtr a horní kryt byly tuším originál.honza88 píše:Máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem na bazoši? Koukám po nějaký stihlce staršího typu, 361, nebo 440...
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Pilu kup novou a se zárukou..
No a je po zimě, půjdem si zapavat...
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
ale dobry to bylo kde sem jezdil nalozenej na retezech tam se asi rok ani prazdnej nepustim