UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
dneska se opet darilo predni kriz a poloosa v tahu
U nás už -2, tak jsem vylezl a zapnul nahřívání.
- tronda
Myslíš ohřev vody v bloku motoru tou spirálou? To máš zaplé celou noc? Já o měl vždycky strach nechat zaplé pořád,i když by se to v zimě občas hodilo,ale zapínám to max 2h před startem spínačkama.
Já to mám taky na spínačky max. hodinu dopředu.Někdo to, ale musí strčit do bloku
- tronda
tož to jo,jen sem chtěl vědět jestli to může být zaplé nonstop......zda to někdo zkoušel....
Na liazce jsem to zapínal navrdo.
tam je ale 3x taký velký motor
Omylem jsem na 72 mněl ohřívání zaplé celů noc /přes 12 hodin - nepamatuju jaký byl mráz/. Nic nevřelo, prostě na traktoru žádný problém nebyl.
-
tak ale ted mam ochmatiku to se pobavite
15let leju do dvou šakaliku cca na obou 20tis mth najeto pořad stejnej olej total 10-40 s nakou normou co sem vycet v navodu dyz sem koupil onehda prniho novyho,a stejnej tam davali i servisaci v zaruce
ted sem si koupil vodlitanou oktavku 1.9 77kw s pd a tak si lamu hlavu co tam nalejt procitam normy vsichni strasej jak je vacka narocna na predepsanou spec.oleje uz sem vo tom lecos slisel jak se to sere
ale ted ten for v tech šakalech sou totiž vm motory taky s pd vřtřikovanim jenže ja nafasoval k traktoru brozuru se staršim motorem kde bylo jeste řadovy cerpadlo a olej uplně jinej doporučenej
ted si asi řeknete to je vul jenze ta brozura lezela ve skrini 15 let na motorech se nikdy nic nedělalo ted sem ji vyndal a zhrozil se na vykresech řadový čerpadlo misto hydroštylu seřizovaci ventyly....
takze jak dal porad tam lejt ten total za 70 neb nasel sem castrol 5-40 co tu normu ma
mimoto dyz sem naposledy vobjednaval lamelu skladni řikal ze sem rekordman s 12000mth na prvnim a kdy si prej koupim novej
no mozna az tam naleju spravnej volej
15let leju do dvou šakaliku cca na obou 20tis mth najeto pořad stejnej olej total 10-40 s nakou normou co sem vycet v navodu dyz sem koupil onehda prniho novyho,a stejnej tam davali i servisaci v zaruce
ted sem si koupil vodlitanou oktavku 1.9 77kw s pd a tak si lamu hlavu co tam nalejt procitam normy vsichni strasej jak je vacka narocna na predepsanou spec.oleje uz sem vo tom lecos slisel jak se to sere
ale ted ten for v tech šakalech sou totiž vm motory taky s pd vřtřikovanim jenže ja nafasoval k traktoru brozuru se staršim motorem kde bylo jeste řadovy cerpadlo a olej uplně jinej doporučenej
ted si asi řeknete to je vul jenze ta brozura lezela ve skrini 15 let na motorech se nikdy nic nedělalo ted sem ji vyndal a zhrozil se na vykresech řadový čerpadlo misto hydroštylu seřizovaci ventyly....
takze jak dal porad tam lejt ten total za 70 neb nasel sem castrol 5-40 co tu normu ma
mimoto dyz sem naposledy vobjednaval lamelu skladni řikal ze sem rekordman s 12000mth na prvnim a kdy si prej koupim novej
no mozna az tam naleju spravnej volej
ked to fakčí 15 rokov jak hodinky tak už by som to iným olejom nemýlil a tí tvoji šakalíci sú vlastne čo za mašinky?!
-
antonio carraro srx6400 klobak vinični tr. už sem je sem daval
-
jižni čechy Písecko
Jojo, v 7h chceš mít traktor zahřátý, hodiny sepnou spirálu v 5:30h, v 6h vyrazí spirála jističe na celém baráku a je to. Barák zmrzlý, traktor zmrzlýFranta.cz píše:Já to mám taky na spínačky...
Tady - 4,5°C a vysoká vlhkost udělaly své, jinovatka jak o vánocích, stařenka na slabé baterie chtila jen tak tak...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Chlapi nevite o nekalych strankach s hadrama s lesackou tematikou? Diky. Nemuzu toho moc najit.