WARINSKY K 162 OSTROWEK
Moderátor: Franta.cz
Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK
udělám to jen co bude trochu počasí
Zdravím pánové.
Měl bych několik otázeček.
Plánuji si koupit nějaký traktorbagr a napadl mě Ostrowek.
Chci ho jen na parcelu , pro radost a že mi občas pomůže.
Chtěl jsem se zeptat , jak je to s náhradníma dílama? Lze ještě dost sehnat?
Dočetl jsem se že motorově je to shodné se Zetorem 4011 .
Za rady děkuji
Milan
Měl bych několik otázeček.
Plánuji si koupit nějaký traktorbagr a napadl mě Ostrowek.
Chci ho jen na parcelu , pro radost a že mi občas pomůže.
Chtěl jsem se zeptat , jak je to s náhradníma dílama? Lze ještě dost sehnat?
Dočetl jsem se že motorově je to shodné se Zetorem 4011 .
Za rady děkuji
Milan
zdravím, na ostrowka se dá sehnat téměř cokoliv, moto se tam dá dá ze zetoru od 4011 až po 70 11, je tam ale potřeba udělat pár uprav, není to je o tom že se vyndá Polskej motor a dá se tam Českej, já osobně sem tam dal zetor 55 a řekl bych že je to přímo ideální síla, jinak ostrowka mohu jen doporučit je to super dělník,
světe div se k162 ma stejne silny motor jako z5501, tak jak sis pomohl?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
no do ostrowka se dával 40 motor, mam to zjištění od Poláků a říkal my to i pán co dělal ve fabrice kde se vyráběli ostrowky a ten pán do dnes prodává ND na ostrowky , a 40 a 55 je přeci jen rozdíl ve výkonu, už několikrát jsem se o tom přesvědčil
napsat do ostrowka,je jako napsat do zetoru. jsou tri zakl. druhy ostrowku a dva motory. 4001 40koní, 4003 52koní léta, praxe a tvrdý dřiny hochu.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Děkuji vám za rady a názory.
Chci se jen orientačně zeptat, co všechno obnáší tam dát motor ze Zetora
díky
Chci se jen orientačně zeptat, co všechno obnáší tam dát motor ze Zetora
díky
Záleží jaký motor, třeba ze 4011 už tam máš .. zřejmě motory z UŘ1 není asi problém napasovat, ale praktické zkušenosti nemám. Já mám origo a prozatím jsem nepocítil, že by byl slabý.
Zdravím pánové,
Tak jsem se snažil googlit a telefonovat na všechny strany, ale bohužel zatím jsem nesehnal. Potřebuji tu sadu na přetesneni otoce podkopu. Poradíte mi, prosím, někdo kde konkrétně shánět, kam volat? Četl jsem tu o nějakém pánovi, co prodává díly. Je možné na něj získat nějaký kontakt? A pokud by jste někdo věděli o katalogu náhradních dílu, také by mi to moc a moc pomohlo.
Díky moc vsem
Tak jsem se snažil googlit a telefonovat na všechny strany, ale bohužel zatím jsem nesehnal. Potřebuji tu sadu na přetesneni otoce podkopu. Poradíte mi, prosím, někdo kde konkrétně shánět, kam volat? Četl jsem tu o nějakém pánovi, co prodává díly. Je možné na něj získat nějaký kontakt? A pokud by jste někdo věděli o katalogu náhradních dílu, také by mi to moc a moc pomohlo.
Díky moc vsem
zkoušel jsi tohoto pána http://stroje.bazos.cz/inzerat/53861518 ... adroma.php ? Osobně jsem o něho zatím nic nekupoval, ale tenkrát jsem sháněl sadu do pístnice na přední lžíci a říkal, že není problém jen, že jezdí do polska pro díly jednou za čas tak by mu to trvalo tak jsem si musel poradit jinak..
Chtěl bych se zeptat jestli půjde převodovka ze zetora dát do ostrowka ? nemá někdo zkušenost ?
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Ahoj, prevodovku na našom Ostrowku K-162 som opravoval, ale či by tam pasovala majorácka to naozaj neviem . Vnútornosti (kolesá) pasujú zo Zetora 4011, ale do spojky ide len jedna hriadeľ, na nej sú obe spojkové lamely. A "kardan" s kolesami tam vôbec nie je....takže je to vnútri dosť jednoduché. Možno by si ju tam aj dostal, ale bez úprav by to istotne nešlo a nepíšeš, o aký typ Ostrówka ide....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Tuším že je to K 162 , vepředu s nakladačem , mám možnost převodovky s motorem z 57 zetora tak bych to tam chtěl zkusit nacpatUrsus 73 píše:Ahoj, prevodovku na našom Ostrowku K-162 som opravoval, ale či by tam pasovala majorácka to naozaj neviem . Vnútornosti (kolesá) pasujú zo Zetora 4011, ale do spojky ide len jedna hriadeľ, na nej sú obe spojkové lamely. A "kardan" s kolesami tam vôbec nie je....takže je to vnútri dosť jednoduché. Možno by si ju tam aj dostal, ale bez úprav by to istotne nešlo a nepíšeš, o aký typ Ostrówka ide....
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
spojkova hřídel,tu bys jen vymenil,má delší držkování pro dvě lamely ,jinak mě nic nenapadá
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!