Někam zmizely.Já je nemazaltronda píše:franto, najdu tady ještě někde ty starší támata UKT,LKT parta z lesa I, II, III, atd. ?????
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
- ondřej zetor 25K
Dvořák píše:Koukám a nemůžu uvěřit s jakýma vehyklama se v lese dneska dělá,to by správně nemělo v lese co dělat.Na nových tendrech mají LČr povinnost kontrolovat čím se dělá(homologace,BOZP aj.).
Pacijent..
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
- timbermaster
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus ty frajere za dnešní "super" ceny za kubík těžby uživit něco jako Welte, Hsm, John Deer apod. Jde vidět žes nikdy nedělal v lese tak jak se patří, sám na sebe. Takové chytráky mám nejradši. Takovým v hospodě přetahuju trenky přes hlavu.Dvořák píše:Koukám a nemůžu uvěřit s jakýma vehyklama se v lese dneska dělá,to by správně nemělo v lese co dělat.Na nových tendrech mají LČr povinnost kontrolovat čím se dělá(homologace,BOZP aj.).
PS: homologace se nenažereš!
ALE PAN DVORAK MA TAKY LKT NEBO SE MYLIM
Tady chodí ještě jeden Dvořák ale ten má v podpisu Petr Dvořák a má toho UKT-LKT kleštáka.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
jo tak to sem se mylil
Nechci rypat a zakladat ohnive tema, ale zamyslete se vseci, proc jsou ty ceny tam, kde jsou?!timbermaster píše: Tak zkus ty frajere za dnešní "super" ceny za kubík těžby uživit něco...
Protoze jsou lidi nenazrani, zavidi si a podlezaji ceny, aby oni meli praci za "kazdou cenu" a pak to takhle dopada...
To je mineno nyni vseobecne, neoslovuji, ani necituji nikoho konkretne, pouzil jsem jen Timbermasteruv kousek textu...
Spise by to chtelo vymyslet postup, jak tyto ceny zase zvednout.
A Dvorakovo rypnuti je na miste !! Prave takovi, kteri si udelaji vyvazecku z vraku V3S, nebo jine rachotiny, 30 let stare traktory zivi jeste z nakradenych dilu, naftu berou buh vi kde, tak prave takovi ty ceny zkurvili nejvice...
A dneska je jasne, ze vetsina normalinich, slusnych a podstivych to odesere...ze oni si nemuzou dovolit koupit novy stroj, protoze ho neuzivi...
Uz jsem to tady psal X krat, kazdy by mel zacit u sebe, prestat si zavidet a zacit si pomahat, spolupracovat, ale jestli to pujde, tak az za hodne, hodne dlouho...
Pekny den a hlavne opatrne
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
tomu že se daj lidi pracující v lese do hromady už jsem dávno přestal věřit a znovu mě o tom přesvědčil kamarád co vyhrál výběrko v jednom národním parku a dal takovou cenu že jsem si promnul oči a to za to sám dělá a vo tom to je
- Jezevec
Dobrý den pánové, našel by se tu někdo kdo má naviják IGLAND pro pevnou montáž? Potřeboval bych vyfotit detail řetězového pohonu od vývodového hřídele ke šneku. Dost by mi to pomohlo do BP, díky
-
ja myslim že na to jak si tu s tim kolega Dvořak vytřel zadek ,je nejlepši vodpoved to Snajprovo moto o výkonosti traktoru....,ale novej je novej asi jako ženska
a ja myslel ze uz vam zacli vice platit kluci ze se tu uz nic takoveho neprobira
- TomikKouril
Dvořáka znám....rozumnej chlap.A že se v lese nic nezmění je jasné.At si každej jezdí čím chce........
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
tak tomik ma pravdu ja svazuju koupi kone
Myslim,ze je v tom stejnej konkurencni boj,jako v kazdym jinym oboru.u nas jsou treba stolarsky firmy,ktery serou na obycejny lidi a berou jen velky zakazky(skoly,urady,...),no a pak kdyz nemaj zadnou velkou zakazku,tak zacnou nadavat na ty drobny remeslniky,ze jim berou praci nizkejma cenama,pritom o tu praci nemeli zajem