Já jo...všechny faktury proplacené do měsíce a ceník o něco málo lepší než vedlejší akciovka co u nás je (Lesostavby), jinak klasika taky záleží na hajnémTomáš Staněk píše:Zdravím pánové máte někdo zkušenost s firmou Lesy Beskydy? je s něma dobrá spolupráce?
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: Lesy Beskydy
- Tomáš Staněk
Tak to je špica u náš včílka vyhrály výběrovku na 6 let vytlačily Progles tak snad to bude dobréVojcek.K píše:Já jo...všechny faktury proplacené do měsíce a ceník o něco málo lepší než vedlejší akciovka co u nás je (Lesostavby), jinak klasika taky záleží na hajnémTomáš Staněk píše:Zdravím pánové máte někdo zkušenost s firmou Lesy Beskydy? je s něma dobrá spolupráce?
http://tomsn94.rajce.idnes.cz/
https://www.youtube.com/channel/UC2g78g ... bPw/videos
Zetor 50 Super
Husgvarna 455 rancher
Husgvarna 372 XP
https://www.youtube.com/channel/UC2g78g ... bPw/videos
Zetor 50 Super
Husgvarna 455 rancher
Husgvarna 372 XP
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
to bych též rád vedelMildis píše:Co to je vyjety benzin? Myslis kour z vyfukujimird píše:Ja taky pouzivam do motorvky vyjety benzin a spotreba klesla na minimum.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že Lesy Beskydy jsou to nejlepší, co vás mohlo potkat. Za mě nejlepší firma, pro kterou jsem kdy dělal.Tomáš Staněk píše:Tak to je špica u náš včílka vyhrály výběrovku na 6 let vytlačily Progles tak snad to bude dobréVojcek.K píše:Já jo...všechny faktury proplacené do měsíce a ceník o něco málo lepší než vedlejší akciovka co u nás je (Lesostavby), jinak klasika taky záleží na hajnémTomáš Staněk píše:Zdravím pánové máte někdo zkušenost s firmou Lesy Beskydy? je s něma dobrá spolupráce?
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěknou hmotu tam mátejimird píše:Metracek píše:Nevím jak profíci bojují s kůrovcem, ale u nás je ho jak máku co sem mluvil s lesním hospodářem. Tak jsem jsme si s našima v našem lese trochu zatěžili.
Kůrovec řádí pěkně na Jihlavsku
- Juraj Suhaj
Ja som ich videl ísť iba cez dedinu, bol som v škole, tak som nemohol prísť...
Juraj Suhaj: A předvedli i něco akčního, nebo jen dovezli vlečku dřeva, co by zvládli se starým Suprem?
Ty rychlospojky na hydrauliku u štítu mu tam visí proč?
Ty rychlospojky na hydrauliku u štítu mu tam visí proč?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
- Juraj Suhaj
Juraj Suhaj: Díky
Jen si nejsem jistý, jestli se vyplatí tahat za LKT 82 mulčovač a pokud je to nějaké šidítko lesní frézy, jako že asi jo, tak už tím tuplem ne. To si tam už dovedu dříve představit štípačku
Jen si nejsem jistý, jestli se vyplatí tahat za LKT 82 mulčovač a pokud je to nějaké šidítko lesní frézy, jako že asi jo, tak už tím tuplem ne. To si tam už dovedu dříve představit štípačku
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
odporucam sa ist pozriet http://www.austrofoma.at/cz/news.html
- TomikKouril
Nikdy se mě ty kloubáky nelíbili,ale to LKT 150 je moc pěkný.Ta ruka je super!!
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
Tak jim dej proti ty svoje dva stroje a možná ti ho nechaj. Já se pak přijedu povozit .