Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
branoth

Re: Bielorus EO 2621

#4381 Nový příspěvek od branoth »

jirkasbk píše:
Johny1490 píše:Dolava dopredu by mali byt cestne rychlosti ale neviem presne ja už to jaksi radim automaticky a ked nadtim teraz rozmyšlam tak ani neviem 100%tne ale cestne by mali byt dopredu a redukcie dozadu. Ked ti tam redukovane nechceli zaskočit treba dat naspet cestne a skusit znova paku dozadu niekedy sa stane ze na prvi krat sa nepodari. Ale prečo ti tam zostali stale redukovane tomu moc nerozumiem, jedine že by stim niekto silno kmasal a ulomena vidlička alebo niečo podobne...[/quot

ja ted taky presne nevim jestli do predu je redukce a do zadu standartni rychlost v kazdym pripade pokud jsi do predu zpomalil tak tim samym pohybem do zadu zase zrychlis a pokud nejde zaradit zkus vyslapnout spojku nebo na dvakrat no a jestli nejde musis sundat viko zprevodovky a podivat se tam popr vyradit pajsrem.neni to slozite v podstate asi 8sroubu m8 a dekl je dole

ok dakujem skusim

jirkasbk

#4382 Nový příspěvek od jirkasbk »

branoth píše:
jirkasbk píše:
Johny1490 píše:Dolava dopredu by mali byt cestne rychlosti ale neviem presne ja už to jaksi radim automaticky a ked nadtim teraz rozmyšlam tak ani neviem 100%tne ale cestne by mali byt dopredu a redukcie dozadu. Ked ti tam redukovane nechceli zaskočit treba dat naspet cestne a skusit znova paku dozadu niekedy sa stane ze na prvi krat sa nepodari. Ale prečo ti tam zostali stale redukovane tomu moc nerozumiem, jedine že by stim niekto silno kmasal a ulomena vidlička alebo niečo podobne...[/quot

ja ted taky presne nevim jestli do predu je redukce a do zadu standartni rychlost v kazdym pripade pokud jsi do predu zpomalil tak tim samym pohybem do zadu zase zrychlis a pokud nejde zaradit zkus vyslapnout spojku nebo na dvakrat no a jestli nejde musis sundat viko zprevodovky a podivat se tam popr vyradit pajsrem.neni to slozite v podstate asi 8sroubu m8 a dekl je dole

ok dakujem skusim
sundej v kabine podlahu ca4srouby m8 a pod ni je viko prevodovky sundas jen radici paku a je tam videt to a uplne pravou posunes na druhou stranu ale myslim ze to pujde i pakou pri vyslapniti spojky bez demotaze

MajklMejn
Kontaktovat uživatele:

#4383 Nový příspěvek od MajklMejn »

První větší akce :)
Obrázek

roman79

#4384 Nový příspěvek od roman79 »

U mna su dopredu cestne. Aj na Bielorusovi aj na Deste. Pripada mi to logicke.
Ked na Bielorusovi radis do lava a dopredu, treba potom pustit spojku a az potom radit rychlosti aby sa tam ta redukcia zaradila resp. vyradila. Mne to funguje len takto.

Johny1490

#4385 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ja som stim tiež zatial nemal problem, maximalne niekedy nejde zaradit tak ju dam na dva krat ale to neni chyba. U bielorusa byvaju skvor problem vylamane zuby, to ked si niekto mysli že je to stalinec a trapi ho z prednu radlicu. Ta radlica je na zahrnanie a rovnanie a nie na rypanie suchej tvrdej zeme.

cricket

#4386 Nový příspěvek od cricket »

Nema niekto katalog nahradnych dielov?

Hladam funkcny link, ale vsetko je mrtve.. :-/
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.

Peter768

#4387 Nový příspěvek od Peter768 »

Na traktor som skenoval a dával niekde sem, ale na podkop (hydrauliku) tam nebol, bol to len čisto JUMZ traktor.

cricket

#4388 Nový příspěvek od cricket »

presiel som skoro vsetky linky tu na fore.. ale aktivne nic co by sa dalo stiahnut..

cricket

#4389 Nový příspěvek od cricket »

Vie mi este niekto povedat ako funguje podavacie cerpadlo?

Obrázek

Moze tam byt nieco zavzdusnene ? Robil som nieco s bielorusom a po dlhsej dome mi zdochol... Myslel som ze dosla nafta..
Dolial som naftu natahal a traktor nastratoval... Po nejakej dobe zase akoby zdochol... ale mal so pri sebe pomocnika a ten zacal rychlo pumpovat s rucnou pumpou, tak sa traktor znovu rozbehol..

Nevie niekto co by to mohlo byt? :-/

ipo

#4390 Nový příspěvek od ipo »

Myslím že je to normalne. Ked dojde nafta mne tak mi niekedy aj 3x potom zdochne a stále len natahám a naštartujem až pokial nejde, asi sa len potrebuje uplne odvzdušnit. ...ozaj včera som bol pozriet jednu robotu, volal ma sused, že potrebuje niečo ,zrovnat, :smich: úplne naprd prístup, odkopat pol cudzieho majetku aby som sa dostal k nemu, UDS s tadial odišla lebo to nešlo a ked som to ja odmietol tak mi povedal zaujímavú vetu ,mašina chorošaja ale mašinist chujovy, no tak sa reku poser doslova sa ,roztrhám, len aby bol,niekto, spokojný!! Toto je fakt super doba.

Peter768

#4391 Nový příspěvek od Peter768 »

Ipo ser na chmuľa. Niektorí ľudia si mysli, že keď majú euríčka môžu všetko. Nech si platí LK30C (lopata krompáč 30 cigánov) a aj tí ho odmietnu.
K tomu zavzdušneniu....hore na filtri je odvzdušňovák....treba ho otvoriť a pumpovať. Ak zscne striekať nafta, tak zavreť. Potom zapumpovať, tym sa natlskuje a zase troška odvzdušniť. Aj mne sa to zavzdušnilo, ala po tomto spomýnanom postupe už frčal. :)

Johny1490

#4392 Nový příspěvek od Johny1490 »

Može byt aj dopravne čerpadlo zodrate nie? Pred dopravnim čerpadlom neni žiaden filter a ide donho hnusoba z nadrže (v nadrži sa lubia rozpadnut prepažky a robia šarapatu).
Ja si chcem dorobit filter aj pred dop. čerpadlo a bude pokoj

jirkasbk

#4393 Nový příspěvek od jirkasbk »

cricket píše:Vie mi este niekto povedat ako funguje podavacie cerpadlo?

Obrázek

Moze tam byt nieco zavzdusnene ? Robil som nieco s bielorusom a po dlhsej dome mi zdochol... Myslel som ze dosla nafta..
Dolial som naftu natahal a traktor nastratoval... Po nejakej dobe zase akoby zdochol... ale mal so pri sebe pomocnika a ten zacal rychlo pumpovat s rucnou pumpou, tak sa traktor znovu rozbehol..

Nevie niekto co by to mohlo byt? :-/
v tom cerpadle je takovy plastovy kolik pod slabou pruzinkou a ten ma fungovat jako ventilek rozdelej to a vycisti presne toto se mi deje kdyz nasaju nejakej bordel z nadrze pod ten ventil se dostane boredl a nefunguje

cricket

#4394 Nový příspěvek od cricket »

ako to ze moze nasat bordel?

Ja mam hadicu z nadrze pripojenu k filtru (modry kruzok) a potom tusim to ide do takeho filtra (zlty kruzok) co je montovany vyssie ako vstrekovacie cerpadlo. A az potom ide rurka do vstrekovacieho cerpadla.

ilustracna fotka

Obrázek

Obrázek

jirkasbk

#4395 Nový příspěvek od jirkasbk »

cricket píše:ako to ze moze nasat bordel?

Ja mam hadicu z nadrze pripojenu k filtru (modry kruzok) a potom tusim to ide do takeho filtra (zlty kruzok) co je montovany vyssie ako vstrekovacie cerpadlo. A az potom ide rurka do vstrekovacieho cerpadla.

ilustracna fotka

Obrázek

Obrázek
aha ja mam filtry z liazky uz jsem tak koupil a jde mi to napred prez podavaci pumpu a pak az do filtru tak to to mam asi spatne zapojeny proto se mi to obcas zacpe :shock: nikdy mne nenapoadlo to resit vycistim a jedu dal 8)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“