Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
cont33

Re: Bielorus EO 2621

#4366 Nový příspěvek od cont33 »

jirkasbk píše:
pedro643 píše:
jirkasbk píše:
pedro643 píše:Ú Ú Ú tak to nasere :zly: aspoň tam budeš mať čisto ako v obívačke :)
nechce se te mastnote moc dolu arvu nemeli koupil jsem neco jineho a je to zrejme priliz eko vysledek tak na 50%ok ale jeste by to chtelo :(
Neskúšal si technicky benzím alebo riedidlo?
redidlo ne to by slouplo aji lak :shock: a to bych nechtel a benzin moc smrdi :typek: jak jezdim do skladu pro oleje tak tam jeste maji poctivou arvu ktera jeste umyva tak to docistim pozdeji no co uz stejne musim min 20l dolit do nadrze hm 46
čistič brzd je najlepší na odmastenie... :) normalne tu mastnotu zožere a potom to stačí len poutierať handrou..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ipo

#4367 Nový příspěvek od ipo »

Ja používam wurtacky čistič. Hlavne ked idem na Avii so strkom a treba prejst po zamkovej dlazbe a kvapne olej tak hned striekam a drhnem 8)

jirkasbk

#4368 Nový příspěvek od jirkasbk »

cont33 píše:
jirkasbk píše:
pedro643 píše:
jirkasbk píše:
pedro643 píše:Ú Ú Ú tak to nasere :zly: aspoň tam budeš mať čisto ako v obívačke :)
nechce se te mastnote moc dolu arvu nemeli koupil jsem neco jineho a je to zrejme priliz eko vysledek tak na 50%ok ale jeste by to chtelo :(
Neskúšal si technicky benzím alebo riedidlo?
redidlo ne to by slouplo aji lak :shock: a to bych nechtel a benzin moc smrdi :typek: jak jezdim do skladu pro oleje tak tam jeste maji poctivou arvu ktera jeste umyva tak to docistim pozdeji no co uz stejne musim min 20l dolit do nadrze hm 46
čistič brzd je najlepší na odmastenie... :) normalne tu mastnotu zožere a potom to stačí len poutierať handrou..
diky za tip cistic na brzdy mne vubec nenapadnul dekuji 8)

cricket

#4369 Nový příspěvek od cricket »

viete mi povedat, kde a ako sa odvzdusnuje servo?

Ked mi dniha prednu radlicu tzn. ze cerapdlo serva pracuje v poriadku? :-/
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.

pedro643

#4370 Nový příspěvek od pedro643 »

Servo má samostatne čerpadlo a radlica tiež

cont33

#4371 Nový příspěvek od cont33 »

cricket píše:viete mi povedat, kde a ako sa odvzdusnuje servo?

Ked mi dniha prednu radlicu tzn. ze cerapdlo serva pracuje v poriadku? :-/
servo sa odvzdušní samo... maš tam vôbec olej v tej nadrži pod volantom??
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

22miro22

#4372 Nový příspěvek od 22miro22 »

Odvzdusnuje sa to samo, troska to chvilku trvalo ale nakoniec uz slape servo ako ma.

branoth

#4373 Nový příspěvek od branoth »

Zdravim mam otazocku ? naposledy som zaradil na rychlostnej pake uplne do lava a dopredu ...od vtedy mi bager jazdi neako pomaly ..
Skusal som potom zaradit inu rychlost ale stale idem akosi pomaly ...ako sa to prosim vas vypina ?
skusal som aj uplne paku do lava a dozadu (tam mi to ani neskocilo) ...a tiez nic...

dakujem za radu..

Johny1490

#4374 Nový příspěvek od Johny1490 »

Dolava dopredu by mali byt cestne rychlosti ale neviem presne ja už to jaksi radim automaticky a ked nadtim teraz rozmyšlam tak ani neviem 100%tne ale cestne by mali byt dopredu a redukcie dozadu. Ked ti tam redukovane nechceli zaskočit treba dat naspet cestne a skusit znova paku dozadu niekedy sa stane ze na prvi krat sa nepodari. Ale prečo ti tam zostali stale redukovane tomu moc nerozumiem, jedine že by stim niekto silno kmasal a ulomena vidlička alebo niečo podobne...

MajklMejn
Kontaktovat uživatele:

#4375 Nový příspěvek od MajklMejn »

Takto si hraju já

roman79

#4376 Nový příspěvek od roman79 »

Pekne,
skús si naštelovať brzdu otoče aby ti nehádzalo ramenom zo strany na stranu.

MajklMejn
Kontaktovat uživatele:

#4377 Nový příspěvek od MajklMejn »

Díky za radu, celkem mě to štve :)

jirkasbk

#4378 Nový příspěvek od jirkasbk »

[quote="Johny1490"]Dolava dopredu by mali byt cestne rychlosti ale neviem presne ja už to jaksi radim automaticky a ked nadtim teraz rozmyšlam tak ani neviem 100%tne ale cestne by mali byt dopredu a redukcie dozadu. Ked ti tam redukovane nechceli zaskočit treba dat naspet cestne a skusit znova paku dozadu niekedy sa stane ze na prvi krat sa nepodari. Ale prečo ti tam zostali stale redukovane tomu moc nerozumiem, jedine že by stim niekto silno kmasal a ulomena vidlička alebo niečo podobne...[/quot

ja ted taky presne nevim jestli do predu je redukce a do zadu standartni rychlost v kazdym pripade pokud jsi do predu zpomalil tak tim samym pohybem do zadu zase zrychlis a pokud nejde zaradit zkus vyslapnout spojku nebo na dvakrat no a jestli nejde musis sundat viko zprevodovky a podivat se tam popr vyradit pajsrem.neni to slozite v podstate asi 8sroubu m8 a dekl je dole

jirkasbk

#4379 Nový příspěvek od jirkasbk »

MajklMejn píše:Takto si hraju já
kopani hliny muj tajny sen :) :) uz mi ten kamen co mam tady leze krkem :vztek: jinak tedy pekna prace i video 8)

MajklMejn
Kontaktovat uživatele:

#4380 Nový příspěvek od MajklMejn »

Kopání hlíny byl taky můj sen, a proto jsem si pořídil rusáka na hraní :) Je to parádní stroj. Nedávno jsem zjistil, že má i sebezničující sklony :smich: Jinak mám i další video jak vykopávám stoletý kořen od hrušky. Byl to boj, ale s vítězným koncem :)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“