Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Peter768

Re: Bielorus EO 2621

#4351 Nový příspěvek od Peter768 »

Chlapi, vie niekto aký je priemer lamely resp. prítlačného taniera na Bieloruse?

Juraj Belobrad

#4352 Nový příspěvek od Juraj Belobrad »

Čaute....neviem či som urobil dobre, ale za celkom dobrú cenu som kúpil Bielorusa....myslím, že je to MTZ 082...skrátka pôvodne to bol traktorbager. No a....je z toho zhodený podkop aj radlica, a ja ho chcem prerobiť na traktor...neviete mi niekto poradiť, kde sa dajúp zohnať veškeré ramená na zadnú hydrauliku a vôbec ako to tam bolo riešené???

Díky moc

jirkasbk

#4353 Nový příspěvek od jirkasbk »

pedro643 píše:Ú Ú Ú tak to nasere :zly: aspoň tam budeš mať čisto ako v obívačke :)
nechce se te mastnote moc dolu arvu nemeli koupil jsem neco jineho a je to zrejme priliz eko vysledek tak na 50%ok ale jeste by to chtelo :(

ipo

#4354 Nový příspěvek od ipo »

Peter zajtra by som vedel nájst lamelu a zmerat ak by ti to pomohlo. Prítlačak nemam.

Baky

#4355 Nový příspěvek od Baky »

jirkasbk píše:vcera kopu se svim rusem.krasne to jde nez narazim na kmen presne v tom momentu kdy jsem byl opreny vsi silou o ten kamen tak mi praskla hadica tak nestastne ze vsecek olej chrstnul do kabiny :vztek: no co vam budu povidat ja celej mastnej aji na zadku a kabina total ale uplne vsude od oleje jeste ted to kape ze stropu no proste hnus tak dnes mam cistici den. :-/ :)
Já vím že to naštve-lidově řečeno nasere ale zase na druhohou stranu GO kabiny :jazyk: a co maže tak jede 8)

cont33

#4356 Nový příspěvek od cont33 »

Juraj Belobrad píše:Čaute....neviem či som urobil dobre, ale za celkom dobrú cenu som kúpil Bielorusa....myslím, že je to MTZ 082...skrátka pôvodne to bol traktorbager. No a....je z toho zhodený podkop aj radlica, a ja ho chcem prerobiť na traktor...neviete mi niekto poradiť, kde sa dajúp zohnať veškeré ramená na zadnú hydrauliku a vôbec ako to tam bolo riešené???

Díky moc
to je ten z inzeratu čo bol za 800 eur?? :) hydrauliku by sy mohol zohnať v madarsku, alebo v polsku.. alebo vyrobiť. zaleží aké maš možnosti
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

pedro643

#4357 Nový příspěvek od pedro643 »

jirkasbk píše:
pedro643 píše:Ú Ú Ú tak to nasere :zly: aspoň tam budeš mať čisto ako v obívačke :)
nechce se te mastnote moc dolu arvu nemeli koupil jsem neco jineho a je to zrejme priliz eko vysledek tak na 50%ok ale jeste by to chtelo :(
Neskúšal si technicky benzím alebo riedidlo?

cont33

#4358 Nový příspěvek od cont33 »

Peter768 píše:Chlapi, vie niekto aký je priemer lamely resp. prítlačného taniera na Bieloruse?
vraj pasuje po menšej uprave liazková lamela,, vonkajší priemer treba trocha ztočiť...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

jirkasbk

#4359 Nový příspěvek od jirkasbk »

cont33 píše:
Peter768 píše:Chlapi, vie niekto aký je priemer lamely resp. prítlačného taniera na Bieloruse?
vraj pasuje po menšej uprave liazková lamela,, vonkajší priemer treba trocha ztočiť...
dobra informace vcera jsem vytahoval zapadlou liazku z blata a spojka dostala pekne zahulit tak vymena bude uz brzo aktualni :(

jirkasbk

#4360 Nový příspěvek od jirkasbk »

pedro643 píše:
jirkasbk píše:
Neskúšal si technicky benzím alebo riedidlo?
redidlo ne to by slouplo aji lak :shock: a to bych nechtel a benzin moc smrdi :typek: jak jezdim do skladu pro oleje tak tam jeste maji poctivou arvu ktera jeste umyva tak to docistim pozdeji no co uz stejne musim min 20l dolit do nadrze hm 46

ipo

#4361 Nový příspěvek od ipo »

...Peter lamela má vonkajší priemer 32cm, včera som prišiel neskoro tak už som nestíhal. :-/ Ja tiež asi budem musiet menit lamelu lebo už mi dost škrípu zuby ked idem zaradit, zapnut čerpadlo atd...

Peter768

#4362 Nový příspěvek od Peter768 »

Ipo ďakujem.. :friends: Mne robí to isté, už sa nedá ani vyštelovať na tiahle. Spojka na podlde a škrípe radenie a má veľký chod na prázdno. Ešte ju skúsim poladiť zospodu na prítlacnom tanieri.

jirkasbk

#4363 Nový příspěvek od jirkasbk »

tak tímto se teď bavím
https://www.youtube.com/watch?v=a9KFtXQQJCs
dnes dve hadice praskly.jsou po zimě nějak na měko :'( jinak masina slape jak hodinky 8)

ipo

#4364 Nový příspěvek od ipo »

To je super 8) mat nato peniaze aj ja by som to bral. Myslím že u Bohuša som videl takéto kladivo za 700e. Všetci vieme že tá kadencia by mohla byt väčšia ale na taký starý stroj je to ajtak fantastické a na doma super pomocník. 8) Vlastne aj na príležitostný kšeftík ;-) Ja som bol teraz tiež po zime niečo robit a rus sa držal, jediná vec čo sa mi pokazila je že som vykopal jamu a potom som do nej vkladal bet.skruže a ked som dával druhu tak mi odpadlo na zatváraní lyžice na tom triangli jedno z tých dvoch priečnych vedení ale stihol som to tak položit že sa nikomu nič nestalo :ano: potom nakopat za Aviu zeminy a nakoniec rozrovnat takú lúku pod nejaký trampský tábor. Boli tam predomnou diviaky :smich: a tiež tam boli také ,zaujimavosti, :zly: kedysi tam bola školka a ako tak na velkej chodím dopredu a dozadu tak zrazu bet.stlpik trčal len nejakých 10čísel ...len som tak vyletel na predné sklo, potom som ,zahučal, do bažiny a nakoniec už po tme ked kopem taký jarček na vodu len pri svetlách ma prišla žena volat domov no tak mi zabúchala na okno že som od strachu skoro vyskočil von :smich:

jirkasbk

#4365 Nový příspěvek od jirkasbk »

ipo píše:To je super 8) mat nato peniaze aj ja by som to bral. Myslím že u Bohuša som videl takéto kladivo za 700e. Všetci vieme že tá kadencia by mohla byt väčšia ale na taký starý stroj je to ajtak fantastické a na doma super pomocník. 8) Vlastne aj na príležitostný kšeftík ;-) Ja som bol teraz tiež po zime niečo robit a rus sa držal, jediná vec čo sa mi pokazila je že som vykopal jamu a potom som do nej vkladal bet.skruže a ked som dával druhu tak mi odpadlo na zatváraní lyžice na tom triangli jedno z tých dvoch priečnych vedení ale stihol som to tak položit že sa nikomu nič nestalo :ano: potom nakopat za Aviu zeminy a nakoniec rozrovnat takú lúku pod nejaký trampský tábor. Boli tam predomnou diviaky :smich: a tiež tam boli také ,zaujimavosti, :zly: kedysi tam bola školka a ako tak na velkej chodím dopredu a dozadu tak zrazu bet.stlpik trčal len nejakých 10čísel ...len som tak vyletel na predné sklo, potom som ,zahučal, do bažiny a nakoniec už po tme ked kopem taký jarček na vodu len pri svetlách ma prišla žena volat domov no tak mi zabúchala na okno že som od strachu skoro vyskočil von :smich:
tak jak tak ctu s rusem se da zazit opravdu nepoznane:-)) :D kladivo za 700eur je hodne ja je kupoval za 400v prepoctu od borca co mel tri kousky.jen jsem mel problem se zapojenim ale to uz se tady resilo drive.jinak ta kadence je zavysla na otackach motoru na plny plyn je jeste rychlejsi kopu s tim na 2/3plynu :prace:

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“