Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Chlapi, vie niekto aký je priemer lamely resp. prítlačného taniera na Bieloruse?
-
Čaute....neviem či som urobil dobre, ale za celkom dobrú cenu som kúpil Bielorusa....myslím, že je to MTZ 082...skrátka pôvodne to bol traktorbager. No a....je z toho zhodený podkop aj radlica, a ja ho chcem prerobiť na traktor...neviete mi niekto poradiť, kde sa dajúp zohnať veškeré ramená na zadnú hydrauliku a vôbec ako to tam bolo riešené???
Díky moc
Díky moc
nechce se te mastnote moc dolu arvu nemeli koupil jsem neco jineho a je to zrejme priliz eko vysledek tak na 50%ok ale jeste by to chtelopedro643 píše:Ú Ú Ú tak to nasere aspoň tam budeš mať čisto ako v obívačke
Peter zajtra by som vedel nájst lamelu a zmerat ak by ti to pomohlo. Prítlačak nemam.
Já vím že to naštve-lidově řečeno nasere ale zase na druhohou stranu GO kabiny a co maže tak jedejirkasbk píše:vcera kopu se svim rusem.krasne to jde nez narazim na kmen presne v tom momentu kdy jsem byl opreny vsi silou o ten kamen tak mi praskla hadica tak nestastne ze vsecek olej chrstnul do kabiny no co vam budu povidat ja celej mastnej aji na zadku a kabina total ale uplne vsude od oleje jeste ted to kape ze stropu no proste hnus tak dnes mam cistici den.
to je ten z inzeratu čo bol za 800 eur?? hydrauliku by sy mohol zohnať v madarsku, alebo v polsku.. alebo vyrobiť. zaleží aké maš možnostiJuraj Belobrad píše:Čaute....neviem či som urobil dobre, ale za celkom dobrú cenu som kúpil Bielorusa....myslím, že je to MTZ 082...skrátka pôvodne to bol traktorbager. No a....je z toho zhodený podkop aj radlica, a ja ho chcem prerobiť na traktor...neviete mi niekto poradiť, kde sa dajúp zohnať veškeré ramená na zadnú hydrauliku a vôbec ako to tam bolo riešené???
Díky moc
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Neskúšal si technicky benzím alebo riedidlo?jirkasbk píše:nechce se te mastnote moc dolu arvu nemeli koupil jsem neco jineho a je to zrejme priliz eko vysledek tak na 50%ok ale jeste by to chtelopedro643 píše:Ú Ú Ú tak to nasere aspoň tam budeš mať čisto ako v obívačke
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
vraj pasuje po menšej uprave liazková lamela,, vonkajší priemer treba trocha ztočiť...Peter768 píše:Chlapi, vie niekto aký je priemer lamely resp. prítlačného taniera na Bieloruse?
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
dobra informace vcera jsem vytahoval zapadlou liazku z blata a spojka dostala pekne zahulit tak vymena bude uz brzo aktualnicont33 píše:vraj pasuje po menšej uprave liazková lamela,, vonkajší priemer treba trocha ztočiť...Peter768 píše:Chlapi, vie niekto aký je priemer lamely resp. prítlačného taniera na Bieloruse?
redidlo ne to by slouplo aji lak a to bych nechtel a benzin moc smrdi jak jezdim do skladu pro oleje tak tam jeste maji poctivou arvu ktera jeste umyva tak to docistim pozdeji no co uz stejne musim min 20l dolit do nadrze hm 46pedro643 píše:Neskúšal si technicky benzím alebo riedidlo?jirkasbk píše:nechce se te mastnote moc dolu arvu nemeli koupil jsem neco jineho a je to zrejme priliz eko vysledek tak na 50%ok ale jeste by to chtelopedro643 píše:Ú Ú Ú tak to nasere aspoň tam budeš mať čisto ako v obívačke
...Peter lamela má vonkajší priemer 32cm, včera som prišiel neskoro tak už som nestíhal. Ja tiež asi budem musiet menit lamelu lebo už mi dost škrípu zuby ked idem zaradit, zapnut čerpadlo atd...
Ipo ďakujem.. Mne robí to isté, už sa nedá ani vyštelovať na tiahle. Spojka na podlde a škrípe radenie a má veľký chod na prázdno. Ešte ju skúsim poladiť zospodu na prítlacnom tanieri.
tak tímto se teď bavím
https://www.youtube.com/watch?v=a9KFtXQQJCs
dnes dve hadice praskly.jsou po zimě nějak na měko jinak masina slape jak hodinky
https://www.youtube.com/watch?v=a9KFtXQQJCs
dnes dve hadice praskly.jsou po zimě nějak na měko jinak masina slape jak hodinky
To je super mat nato peniaze aj ja by som to bral. Myslím že u Bohuša som videl takéto kladivo za 700e. Všetci vieme že tá kadencia by mohla byt väčšia ale na taký starý stroj je to ajtak fantastické a na doma super pomocník. Vlastne aj na príležitostný kšeftík Ja som bol teraz tiež po zime niečo robit a rus sa držal, jediná vec čo sa mi pokazila je že som vykopal jamu a potom som do nej vkladal bet.skruže a ked som dával druhu tak mi odpadlo na zatváraní lyžice na tom triangli jedno z tých dvoch priečnych vedení ale stihol som to tak položit že sa nikomu nič nestalo potom nakopat za Aviu zeminy a nakoniec rozrovnat takú lúku pod nejaký trampský tábor. Boli tam predomnou diviaky a tiež tam boli také ,zaujimavosti, kedysi tam bola školka a ako tak na velkej chodím dopredu a dozadu tak zrazu bet.stlpik trčal len nejakých 10čísel ...len som tak vyletel na predné sklo, potom som ,zahučal, do bažiny a nakoniec už po tme ked kopem taký jarček na vodu len pri svetlách ma prišla žena volat domov no tak mi zabúchala na okno že som od strachu skoro vyskočil von
tak jak tak ctu s rusem se da zazit opravdu nepoznane:-)) kladivo za 700eur je hodne ja je kupoval za 400v prepoctu od borca co mel tri kousky.jen jsem mel problem se zapojenim ale to uz se tady resilo drive.jinak ta kadence je zavysla na otackach motoru na plny plyn je jeste rychlejsi kopu s tim na 2/3plynuipo píše:To je super mat nato peniaze aj ja by som to bral. Myslím že u Bohuša som videl takéto kladivo za 700e. Všetci vieme že tá kadencia by mohla byt väčšia ale na taký starý stroj je to ajtak fantastické a na doma super pomocník. Vlastne aj na príležitostný kšeftík Ja som bol teraz tiež po zime niečo robit a rus sa držal, jediná vec čo sa mi pokazila je že som vykopal jamu a potom som do nej vkladal bet.skruže a ked som dával druhu tak mi odpadlo na zatváraní lyžice na tom triangli jedno z tých dvoch priečnych vedení ale stihol som to tak položit že sa nikomu nič nestalo potom nakopat za Aviu zeminy a nakoniec rozrovnat takú lúku pod nejaký trampský tábor. Boli tam predomnou diviaky a tiež tam boli také ,zaujimavosti, kedysi tam bola školka a ako tak na velkej chodím dopredu a dozadu tak zrazu bet.stlpik trčal len nejakých 10čísel ...len som tak vyletel na predné sklo, potom som ,zahučal, do bažiny a nakoniec už po tme ked kopem taký jarček na vodu len pri svetlách ma prišla žena volat domov no tak mi zabúchala na okno že som od strachu skoro vyskočil von