UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
-
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
ja som mal podkovy nahodene od novembra vsetky 4 a v cera som ich konecne zhodil ale len kvoly presunu a na zadek ho urcite znova obujem v cera som dorabal porast a kolaje as po podvozek teraz ked uschne bude to treba zrovnat
Tak dneska jeden z těch povedených dnů Táta u ukt 9540 udělal přední kolo. Plášť půl roku starej nasračku. Rozerval to při rampování o suk. A mě po 1500kuba podala ruku hq 576xp. Ještě jsem nenašel odvahu to rozdělat ale asi bude přimáznutá nebo prasknul válec
zavarit nejde to jeto tak velky nebo u patky v tom plasti
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj všeci taky se mi dneska darilo. na 6945 při manipulaci se mi najednou nakrčila kapota a čučel jsem na to jak trubka. a zjistil jsem že mi praskla na předu litinová vana co k ní je přišrubovaný středový čep. zavařit to je asi blbost to znova praskne že? kamoš mi říkal že prej se dá sehnat ta vana ze železa a že by měla vydržet víc. co vy na to. určitě se tu najde nekdo komu se tato patálie stala taky. a nebo je třeba z nejakého novšího typu silnější vana? díky za radu. tedka se s tím moc nedá dělat
Tak jsem včera udělal opravu přední nápravy na Z 6748 a zítra se chci pustit do go brzd. Kolik času na tom tak strávim? ještě jsem to nedělal. Dáte někdo info? Díky
marku ta vana se da sehnat na hovezi u martina
Tak kolo bude ok. V těch sračkách na skládce to nebylo tak vidět. Je tam jen díra o suku takže už jme to udělali a traktor už je domaPavel píše:zavarit nejde to jeto tak velky nebo u patky v tom plasti
Chlapi nevíte kolik stojí válec, píst+kroužky na hq 576xp? Válec možná půjde přeleštit ale píst je kaput
piest cca 70eur
„Čím viac spoznávam ľudí, tým viac milujem svoje psy.“ (A.H.)
skus se podivat na stranky vše pro pily
-
nebo Kasumex
koukam že asi všichni makáte že tu není žádný příspěvek
A příčina zadření? Abys to neměl po výměně pístu znovu.zadroz píše:Chlapi nevíte kolik stojí válec, píst+kroužky na hq 576xp? Válec možná půjde přeleštit ale píst je kaput
zdravim pani,chcem sa opytat ktoru zobrat Hq 560 alebo Hq 562
Za mě 562. Mám teda 560XPG (už druhou) a jsem nadmíru spokojen,ale příští pila (v této třídě) bude 562. Výhodou je velké uchycení lišty,velký vzduchový filtr... Já teda na mých 560-kách měl a mám i dnes řetěz 3/8 , ale standard je 0,325" , musel jsem si to přehodit. 562 má standard 3/8".mato81 píše:zdravim pani,chcem sa opytat ktoru zobrat Hq 560 alebo Hq 562