Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
wonder.xxx

Re: Bielorus EO 2621

#4126 Nový příspěvek od wonder.xxx »

to nejspíš ano ale já si nechal udělat menší průměr aby líp dobíjel altík.

sadlicko

#4127 Nový příspěvek od sadlicko »

K cemu je sroub dole na olejove nadrzi u vstupu do cerpadel?
https://docs.google.com/file/d/0B6eJpaA ... cslist_api
.
Nejde s tim treba nejak zavrit nadrz?
neni nekde manual treba nemecky, nebo anglicky?
Rustine vubec nerozumim. Mam jeste ten starsi typ.
diky za rady..

sadlicko

#4128 Nový příspěvek od sadlicko »

tak už jsem všechno našel...

wonder.xxx

#4129 Nový příspěvek od wonder.xxx »

Pánové prosím vás o radu, nevíte kde se dá sehnat těsnění do rámu zadního okna? Moc by mi to pomohlo, děkuju!

kybl

#4130 Nový příspěvek od kybl »

sadlicko píše:K cemu je sroub dole na olejove nadrzi u vstupu do cerpadel?
https://docs.google.com/file/d/0B6eJpaA ... cslist_api
.
Nejde s tim treba nejak zavrit nadrz?
neni nekde manual treba nemecky, nebo anglicky?
Rustine vubec nerozumim. Mam jeste ten starsi typ.
diky za rady..

mas pravdu funguje to jako kohout

Blek

#4131 Nový příspěvek od Blek »

Ahoj Bělorusáci. Mám problém s tím, že potřebuji sehnat zadní pneumatiku na bělorusa. Jestli někdo má na prodej, dejte vědět. Rozměr je 13,6 / 12 - 38. Díky za nabídku.

Johny1490

#4132 Nový příspěvek od Johny1490 »

ja by som teoreticky jednu cca 40%tnu mal volnu ale asi si daleko....

Killer Koly

#4133 Nový příspěvek od Killer Koly »

dneska jsem bagroval a hydraulika nejak "ztratila silu", ikdyz pred tim fungoval perfektne. lzice nejde zaborit do zeme, ikdyz to byla jen hlina na poli a bylo slyset, jak nekde neco prepousti (jako kdyz se dostane pist na konec posuvu). jelikoz se v hydraulice moc nevyznam, nevite co by s tim mkohlo byt? a jeste dotaz, kde je tam filtr hydrauliky? mam starsi kulate provedeni a nenasel jsem nic, co by se filtru na hydraulice podobalo. diky moc za odpovedi
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

Johny1490

#4134 Nový příspěvek od Johny1490 »

Filtre su v hydravlickej nadrži. Zmontuješ ten vrchny dekel na ktorom je našrobovane vičko a podtim su dva filtre sítkové. Ale filtre keby boli aj zapchate to nevadi ničomu lebo je tam prepuštaci ventil cez ktori olej pojde keby boli zapchate.....

Killer Koly

#4135 Nový příspěvek od Killer Koly »

diky moc. ja tam totiz zadne filtry nemam, budu je muset koupit. a co ta sila? muze to byt tim, ze je to nekde ucpane?

cont33

#4136 Nový příspěvek od cont33 »

včera mi zase vydrbalo tesnenie na rozdelovači pod volantom... v časti kde vôbec nema byť tlak... filtre vyčistené pretlakový obtokový ventil na filtroch funkčný... chvilku bol klud a zase to urobilo už asi 6 krát... kde sa tam ten tlak zoberie a odkial a prečo som z toho jelen... budem sa musieť poriadne povenovať tej hydraulike...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4137 Nový příspěvek od Atlan »

Killer Koly píše:diky moc. ja tam totiz zadne filtry nemam, budu je muset koupit. a co ta sila? muze to byt tim, ze je to nekde ucpane?
Na zadnych rozvadzacoch su pod krycimi maticami nastavovacie skrutky tlaku, a pod nimi supatko ktore ovalda poistny ventil, Ak mas manometer na meranie tlaku ta kto rozober pozri ci tam nieco nespadlo a poskladaj a NASTAV tLAK. Pred emntazov doporucijem umyt rozvadzace aspon na vrchy aby ti tam nenaletel bordel. P.S. moze byt prasknuta pruzinka, ak ti nejde tlak ani na jedno mzo zadnych rozvadzacou, pzri najskor ten v pravo (pohlad ako ked kopeš)
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Killer Koly

#4138 Nový příspěvek od Killer Koly »

Atlan píše:
Killer Koly píše:diky moc. ja tam totiz zadne filtry nemam, budu je muset koupit. a co ta sila? muze to byt tim, ze je to nekde ucpane?
Na zadnych rozvadzacoch su pod krycimi maticami nastavovacie skrutky tlaku, a pod nimi supatko ktore ovalda poistny ventil, Ak mas manometer na meranie tlaku ta kto rozober pozri ci tam nieco nespadlo a poskladaj a NASTAV tLAK. Pred emntazov doporucijem umyt rozvadzace aspon na vrchy aby ti tam nenaletel bordel. P.S. moze byt prasknuta pruzinka, ak ti nejde tlak ani na jedno mzo zadnych rozvadzacou, pzri najskor ten v pravo (pohlad ako ked kopeš)

moc dekuju za radu, to bude presne ono :friends:

Johny1490

#4139 Nový příspěvek od Johny1490 »

včera mi zase vydrbalo tesnenie na rozdelovači pod volantom... v časti kde vôbec nema byť tlak... filtre vyčistené pretlakový obtokový ventil na filtroch funkčný... chvilku bol klud a zase to urobilo už asi 6 krát... kde sa tam ten tlak zoberie a odkial a prečo som z toho jelen... budem sa musieť poriadne povenovať tej hydraulike...
A to odkial ti drbe tlak? Mne teče predny rozvadzač kolo pák, tam si tušim hovoril stači vymenit tie Okružky medzi timi polgulami že? Musim to spravit ked bude este cas chvilu lebo mi to nateče aj do bagancov zachvilu :zapomel:

Johny1490

#4140 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ja som dnes konečne doskladal mohjo Rusa.... Som robil uzavierku, pravu brzdu, a odblokoval som 5tku. Inak mal som ustrihnute hlavičky šrobov na tanierovem kole diferaku a chytilo ich medzi zuby a poškodilo osku čo ide na brzdovy bubon. Takze z nevinnej opravy brzdy rozobraneho pol traktora. Inak ked by vam utrhlo šroby na diferaku tak mate smolu posledne 4 som zebral od Bohuša já :D

No a teraz už snad jak nebude moc pršat pojdem aj niečo pokopat :)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“