UKT Zetor

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Mita

Re: UKT Zetor

#211 Nový příspěvek od Mita »

Jo přesně ten valeček jsem myslel. Ty čepy jsou všechny v pohodě to je taky zkontrolovaný. Tam je to všechno pevný s minimální vůli v tom si myslim že problém není. Jen takovej dotaz ten naviják by podle mě měl zastavit když přestanu držet tlačítko navíjení ne? A ta stopka(náhonovka) by tam měla být jen jako taková zachraná brzda ne?

ridex

#212 Nový příspěvek od ridex »

Kdyz Ti nevypina navijak zkus vyndat okynko u spojky, vule musi byt cca 1 mm. kdyz mas vetsi sam vypne ale pod zatezi ne... A prekontroluj si celej okruh jestli Ti nekde neuchazi vzduch.

Danek
Kontaktovat uživatele:

#213 Nový příspěvek od Danek »

Zkusil bych poštelovat náhonovou spojku a naviják ti se ti dám od sebe nevypne. Tun 40 má zubovou spojku a ta jak se do sebe zakousne, tak ji vypne jenom když vypneš náhonovou spojku.

Michal Jankovic
Kontaktovat uživatele:

#214 Nový příspěvek od Michal Jankovic »

Mita píše:Jo přesně ten valeček jsem myslel. Ty čepy jsou všechny v pohodě to je taky zkontrolovaný. Tam je to všechno pevný s minimální vůli v tom si myslim že problém není. Jen takovej dotaz ten naviják by podle mě měl zastavit když přestanu držet tlačítko navíjení ne? A ta stopka(náhonovka) by tam měla být jen jako taková zachraná brzda ne?
pokud máš na navijáku koncový spínač tak jo, ale s tím to má doběh lana cca 25 - 50 cm záleží na seřízení já osobně používám stopku pokaždý. pokud ti to pákou vypíná ihned tak muže zlobit cívka co máš nejspíš pod podlahou že pozdě nebo vubec spíná. tak bud vyčistit a nebo přitáhnout táhlo. viz ta zkouška se zmacknutim stopky pči zdvihání radlice
Zetor 8145 s TUN 40 a Zetor 7045 s TUN 40

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“