UKT Zetor
Moderátor: Franta.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: UKT Zetor
Dobre fotky...s blatickem se taky moc neseres
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
copak to tam mas za budik u toho rozvadece ??? pokud je to teplota oleje tak jak je tam napojeny cidlo ???jimird píše:tohle je muj ukt jak sem ho přivezl a pak opravila
- jimird
to je taplota vody,pro me nejdulezitejší udaj
-
- Kontaktovat uživatele:
Vsak teplota vody je origo v palubni desce ne?? Ja se spis vzdycky divam na mazani kor kdyz uz je hektor rozšvicovany ze sa na sedaku potim jak kdybych sedel v hrncu varici vody
-
- Kontaktovat uživatele:
Honzo už máš ty baloony z e516?
mam tu rafky z kombajnu niva ,e-512 a kirovec nechcete někdo na predelavku do lesa za kus 500
ještě ne, nemám čas, teď furt mýtíme.......Marek 6945 píše:Honzo už máš ty baloony z e516?
-
- Kontaktovat uživatele:
co ta kubota nekazí se to?? jinak fotky
No za rok jen vymeny oleju a samy drobnosti. A ted vymrdlanej stredovej cep, koupil jsem ho a mel 900mth. ted ma cca 1600 MTH.
Zdarec chlapi mám ukt 7245 jednobuben a nefunguje mi vypínání náhonové spojky. Když táhnu nějaky slabý klády tak to ještě vypne ale když zapřáhnu nějakou pořádnou tak mi to nevypne. Nevíte někdo v čem je háček? díky
A jak to nakonec vypneš? Máš celé ovládání navijáku i vývodové spojky na vzduch ?
No ovládání je na vzduch, ale mám tam i ruční páku na tu náhonovku a tou to vypnu hned. Ale je to naprd lepší je to na tom ovládání u navíjení. Občas mi to vypne ale to fakt jen hodně zřídka spíš skoro vůbec. Vyměnil jsem ten valeček co je dole za kotlem a furt nic a nemám tušení kde by mohl být problém. dik
Když měnils ten váleček/doufám že myslíš ten stříbrný,vzduchový / měls prohlédnůt i tu páčku co je v jeho vidličce a všechny čepíky od tama až ke štelovacím táhlu. Časem se všechno vykloktá a vzduch to už nerozepne narozdíl od ručního ovládání. Já jsem měl kdysi dokonce nalomený ten pevný čep na kterém ta páčka prostředkem sedí.