hecht 7100
Moderátor: DYK
Re: hecht 7100
Dojel jsem to nahlásit na prodejnu. Pan mechanik že jede hned sundat kola .Tak jsem ho zarazil .Sundám sám a zítra dovezu.
Nechci ti kazit radost, ale cokoliv jsem měl od hechtu stálo za hovno. Jednorázové neopravitelné zboží, nebo nemožnost objednat náhradní díly.
Co já měl od Hechtu tak to zas tak nebylo špatné - motor. pily. Ale toto je špatné.
Uvidíme jak se k tomu postaví.
Doporučuji častou výměnu olejů kvalita obrobení dílů není kvalitní vytvařejí se špóny, než se vše zaběhne. Ještě bych doporučil motor chce zaběhnout aspoň 2 hodiny, než bude využívan na plný výkon např . u orby.
Co se utrhlo to je ještě pohodě jsou horší věcí, co se rozbije v záruce to je pořád jde.
Co se utrhlo to je ještě pohodě jsou horší věcí, co se rozbije v záruce to je pořád jde.
V návodu píší po 5 hod výměnu oleje...
Jo to stačí. Jen je třeba to dodržet. Jaká je pojezdová rychlost na první rychlostní stupeň? Třeba psaná.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Když v televizi vidím ty reklamy na Hecht, tak se nemůžu zbavit dojmu, že to vbrzku bude "plnohodnotná náhrada" za Mountfield - snad i se záměnou prodejen.
Možná budeš překvapen.vašík píše:Uvidíme jak se k tomu postaví.
Nijak se k tomu nebudu vyjadřovat,akorát jsem se včera troch zachvěl,když Vašík psal ,že založí vlákno na toto téma.Dost jsem si početl tady a to mi stačilo https://www.zahrada.cz/forum/mala-mecha ... ezec=hecht Dyku prosím,jestli je něco špatně,tak to smázni.
Každá věc má svého kupce a platí to v autech ,zemních strojích a i jinde.Třeba u řezníka.
Mě Hecht taky zklamal a už ho nechci do baráku. Koupil jsem elektrický vertikutátor a za hodinu provozu mi praskl řemen. Šel jsem to reklamovat a ejhle, na řemen se záruka nevztahuje. Tak jsem jim to na místě rozšlapal a odjel.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
-
Skoro se stydím zeptat. Nevím jestli jsem ty fotky dobře pochopil. Ty ulomené dílky slouží k přenosu síly z poloos na pojezdová kola? Když to upadlo při rekreační projížďce po zahradě, co to potom bude dělat při tažení naloženého vozíku?
Nevěř všemu co si myslíš
Ano je to tak.
-
Jsme "tuneři" , pokud by nebyly jiné problémy tak by se to dalo vyřešit použitím kol s volnoběžkami z něčeho jiného. Na pohled je to hezké kompaktní.
Nevěř všemu co si myslíš