Stavba redukční převodovky na frézu - klínový řemen
Moderátor: DYK
Stavba redukční převodovky na frézu - klínový řemen
Chci si postavit redukční převodovku k motoru PA-50. Pokud někdo máte nákres, fotky, návod - sem s tím . Prosím, nepište sem hlášky typu "To nemá cenu", "Kup si Vari a máš" apod. Díky.
Re: Stavba redukční převodovky na frézu - klínový řemen
Odkaz na téma o mém stroji: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 22&t=56325. Jedna redukce tam už je, ale na některé věci je třeba to hodit ještě více do pomala.
Tak proč to neřešíš ve svém tématu?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Důvody jsou 2:DYK píše:Tak proč to neřešíš ve svém tématu?
1. Ve svém tématu řeším frézu obecně. Snažil jsem se o tom bavit, ale podle mne to zaregistrovalo málo lidí.
2. Tohle je podle mne věc, která by mohla pasovat a hodit se majitelům více druhů fréz, nejen Agzat clone
Proto jsem založil samostatné téma. Ale oprav mě, pokud se pletu.
Cau Walda.walda píše:Důvody jsou 2:DYK píše:Tak proč to neřešíš ve svém tématu?
1. Ve svém tématu řeším frézu obecně. Snažil jsem se o tom bavit, ale podle mne to zaregistrovalo málo lidí.
2. Tohle je podle mne věc, která by mohla pasovat a hodit se majitelům více druhů fréz, nejen Agzat clone
S touto problematikou ti asi moc nepomozem ale davnejsie som videl v niektorej e-shope ktorá sa zaoberá predajom záhradnej techniky že mali na predaj redukciu na klinovy remeň a predavali to na Agzat. Ak si to dobre spametam mál oválný tvár a bola v tmavozelenej farbe. Pomer mal asi 3:1do pomala. Hladal som na nete ale už to neviem nájsť. Inač na tie kultivátory značky KF sa dajú kupit remenove redukcie tiez maju 120mm prirubu ale spojku maju kuželovú. Tak maj sa kamoš.
http://www.boel.sk/kategoria/zahradna-t ... -novy-typ/
No právě, já to taky nemůžu najít - předpokládám, že už se to nevyrábí a jen to koluje. Ale kdyby to někdo alespoň namaloval, tak bych to zvládl vyrobit - ale potřebuju se něčeho alespoň chytit. Na to KF jsem narazil taky, ale to těžko použiju.Gejza1989 píše:Cau Walda.walda píše:Důvody jsou 2:DYK píše:Tak proč to neřešíš ve svém tématu?
S touto problematikou ti asi moc nepomozem ale davnejsie som videl v niektorej e-shope ktorá sa zaoberá predajom záhradnej techniky že mali na predaj redukciu na klinovy remeň a predavali to na Agzat. Ak si to dobre spametam mál oválný tvár a bola v tmavozelenej farbe. Pomer mal asi 3:1do pomala. Hladal som na nete ale už to neviem nájsť. Inač na tie kultivátory značky KF sa dajú kupit remenove redukcie tiez maju 120mm prirubu ale spojku maju kuželovú. Tak maj sa kamoš.
http://www.boel.sk/kategoria/zahradna-t ... -novy-typ/