MT7-032
Moderátor: DYK
Re: MT7-032
Jak to jezdí? Četl jsem o tom v Malé mechanizaci pro střední zemědělské školy, kdyžtak to můžu naskenovat. Líbí se mi to, jak to tedy jezdí? Co za to máš za příslušenství?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
ahoj to bych byl rad kdydy si mi to mohl naskenovat jezdi to paradne ma to silu 2 male rychlosti a 2 velké a zpátečku dokonce i uzávěrku sem s tim moc spokojenej akorat že to je dvoutakt jinak to nemá chybu ,mam k tomu vlek 1radličnej obracak provorávač brambor ,já to nafotim a dam to sem ale až s tim vyjedu ze stodoly protože ted tam je okolo moc věcí a nedá se to fotit
- Baartheez
Ahoj, tento stroj mám taky, když se povede nastartovat, tak je to bezvadný pomocník. Ale mám právě velké problémy se starty. Chytá to jak chce a nebo to při práci vystřelí chcípne a je konec. Jinak za to mám: brány,kultivátor,plečku s různými noži a krájedli, hrobkovač, radlici na vyorávání brambor,2 druhy kol,sekačku,valník,válec a hlavně rotavátor. Ten se mi líbí asi nejvíc. Dělá to perfektní práci a hlavně rychle a člověk u toho není zmordovanej jako s mauntfildem.
***Dodìlej to nebo tì to dodìlá***
-
ahoj nam chyta celkem dobre akorat tam nasmim davat svicky brisk ty nic nevydrží ale jak říkáš supr pomocnik mužeš nafotit ten mulčovač a maš pluh na sníh jestli jo jak je uchycenej
Naše Uni s domarobenou vlečkou a rotavátorom. Časom pridám fotky aj s iným príslušenstvom. Na fotkách nechýba ani super
Ak by niekto chcel tak môžem naskenovať katalóg ND a návod na obsluhu k Uni-Systém MT7-032 a MT7-033. Ďalej mám katalóg ND a návod na obsluhu k lištovej kosačke k Uni, k rotavátoru, a zdá sa mi že aj k 1 radličnému pluhu "obracaku"UNI-systém MT7-055
- Baartheez
To používáš k rotavátoru tyhle velký kola??? Já mám k tomu ty menší.
***Dodìlej to nebo tì to dodìlá***
Napríklad keby sme zorali záhon kde dlho nič nebolo a chceli by sme to prejsť rotavátorom tak by to tie malé kolesá neutiahli pretože v nich nie je závažie ako v tých veľkých a sú ľahšie. Ale ku kosačke dávame normálne malé kolesá
UNI-systém MT7-055
Byla tady nabídka naskenovat a poslat návod na uni rotavátor...... měl bych zájem jestli to ještě platí. strafnik@centrum.cz Díky. Jinak zkuste mrknout na http://mt7-uni.ic.cz snažím se vytvořit web zabývající se MTsedmičkou
Ahoj Je možné ještě sehnat návod k Unisystému??? nedávno jsem jej koupil a ani pořádně nevím v jakém poměru se míchá benzín. A co všechno to umí. Dík moc.
-
ahoj navod mam ale nevim jak bych ti ho sem ofotil
Kdyby jste se pozorně podívali na strafnikovy webovky, tak tam ten návod je, dokonce toho tam je mnohem víc. Díky, taky jsem si návod stáhl, i když Uniho nemám, ale jednou se může hodit.
Musíte si tam ten nadpis vždy rozkliknout, ono to vypadá, že tam nic není, ale je toho dostatek
Musíte si tam ten nadpis vždy rozkliknout, ono to vypadá, že tam nic není, ale je toho dostatek
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ahoj Tome, díky za propagaci webu MT7-Uni. Kdesi na začátku tohoto vlákna nabízíš naskenovat nějaký článek o MT7 Uni. Je to ještě možné? Snažím se poshánět cokoliv o Unim, ale je to těžké o PF62 je toho k sehnání víc než o tomhle mladším systému. Doufal jsem, že mi pomůžou v AGS, ale prý uklízeli a výrobu svého času předali do Slovinska, ale tam to taky nějak umřelo......