Jednoosák Struc Muta
Moderátor: DYK
Jednoosák Struc Muta
Dobrý den všem,ale především slovenským účastníkům toho fora. Znáte prosím někdo tento jednoosák? Znáte firmu, která ho na slovensku nabízí a znáte nějaké ceny? Mě je nejsimpatičtější provedení MAESTRAL a co mě úplně dostalo tak možnost, nebo nabídka rotačního pluhu. TADY je Slovinská firma, která to asi vyrábí, no a zde jsou stránky slovenského prodejce. Z mého pohledu fakt zajímavý strojek, který by stál za "prodrbání".
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Re: Jednoosák Struc Muta
Nevypadá to špatně,jen jaká bude cena?
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
kedze na slovensku je vsetko najdrahsie, tak nezaujimava.....
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
na slovensku 2500-2800€
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Možná má Atlan pravdu možná ne. To musí posoudit každý sám. Cena je samozřejmě důležitá, ale chtěl jsem i probrat "praktičnost" tohoto stroje. Pro porovnání cen jsem vybral dle mého soudu jakési optimum. Stroj Muta - Maestral 4/3 Má čtyři rychlosti v před a ta čverka jede kolem 12km/h což je pro nějakou tu doprvu něčeho někam asi zajímavé. Tedy, podle zdejšího odkazu ve Slovinsku stojí 2.125 euro s DPH a při deklarované slevě 1.912.50 euro s DPH. Na slovensku za to chtějí 2.796 euro s DPH a taky mají nějakou slevu. Je 10%. Tažený rotavátor záběr 60 cm ve Slovinsku 512.76 po slevě 461.48 no a na slovensku 576 euro sleva 10%.
Je mi jasný, že ať je to co je to, je to drahý ovšem je třeba cenu porovnávat ne se svojí peněženkou ale s podobnýma strojema a jejich užitnejma vlastnostma. Jak jsem už jednou psal, tento strojek má ještě "pojezdovou" rychlost, takže to není jen "nosič nářadí". Nevýhodou tohoto stroje je, že má v ČR nulový servis a přístup k ND na slovensku by to mohlo být asi lepší aspoň to jedno místo existuje a je taky pravda, že za slovenskou cenu beze slevy se dá v ČR pořídit jednoosák BCS s několika prodejnímy místy po republice. Ovšem na "dopravu" se nehodí ani trošku. Já se po těchto konstrukcích dívám celkem často a to z jednoho důvodu. Mají tažený rotavátor místo nožů na ose kol a to je prostě jiná práce. Teda taky mají klasickou spojku což je taky někdy plus. Kdyby byl k Vari podobný rotavátor ani si na jiné nevzpoenu. Dílů je na Vari na každým rohu, že drahý? Ale jsou. Co je mě platný díl za 3.50 kdesi v tramtárii, když se stavím cestou z práce v obchodě a mám za stovku co jsem chtěl. Toto berte jako příměry, ne skutečná čísla. No a kdyby se u agzatu netočil rotavátor opačně dalo by se i s tím něco dělat. Ovšem tak jak to je, to vymýšlel fakt kokot.
Je mi jasný, že ať je to co je to, je to drahý ovšem je třeba cenu porovnávat ne se svojí peněženkou ale s podobnýma strojema a jejich užitnejma vlastnostma. Jak jsem už jednou psal, tento strojek má ještě "pojezdovou" rychlost, takže to není jen "nosič nářadí". Nevýhodou tohoto stroje je, že má v ČR nulový servis a přístup k ND na slovensku by to mohlo být asi lepší aspoň to jedno místo existuje a je taky pravda, že za slovenskou cenu beze slevy se dá v ČR pořídit jednoosák BCS s několika prodejnímy místy po republice. Ovšem na "dopravu" se nehodí ani trošku. Já se po těchto konstrukcích dívám celkem často a to z jednoho důvodu. Mají tažený rotavátor místo nožů na ose kol a to je prostě jiná práce. Teda taky mají klasickou spojku což je taky někdy plus. Kdyby byl k Vari podobný rotavátor ani si na jiné nevzpoenu. Dílů je na Vari na každým rohu, že drahý? Ale jsou. Co je mě platný díl za 3.50 kdesi v tramtárii, když se stavím cestou z práce v obchodě a mám za stovku co jsem chtěl. Toto berte jako příměry, ne skutečná čísla. No a kdyby se u agzatu netočil rotavátor opačně dalo by se i s tím něco dělat. Ovšem tak jak to je, to vymýšlel fakt kokot.
Však nevyzerá to zle.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
DYK ako si prisiel na tu cenu. Pisal si im mail...fakt chcu 2760? Odpadnem
Ano, přišel mi kompletní slovenský ceník. Jak strojů, tak příslušenství. Psal jsem taky, že mi v ČR máme asi smůlu, kde koupit tento stroj. Není to pravda a až pan Bojan STRUC mě napsal, že český prodejce je http://www.enprojekt.cz/malotraktory/uvod.htm
prepačte že sa tu miešam ale na porovnanie http://www.fpm-agromehanika.rs/Srpski/M ... vatori.htm
slovensky predajca http://www.odisys.sk/
slovensky predajca http://www.odisys.sk/
kto nič nerobí,nič nepokazí
Bohužel, na mou emailovou žádost o bližsí konkretní informace nikdo v enprojektu nezareagoval a je to vic jak týden. Můj osobní pocit je, že v ČR prodejce není.DYK píše:Ano, přišel mi kompletní slovenský ceník. Jak strojů, tak příslušenství. Psal jsem taky, že mi v ČR máme asi smůlu, kde koupit tento stroj. Není to pravda a až pan Bojan STRUC mě napsal, že český prodejce je http://www.enprojekt.cz/malotraktory/uvod.htm
Firma neodpověděla i mě. Chceš kontakt přímo do Slovinska na Bojana Mutu, nebo tento stroj neéé.
Stroj je sympatický, ale pokud české zastoupení na moravě mlčí tak nevím. Řesit každý problém ve Slovinsku? Dojedu, strčím do auta a jedu domů,až se podělá, tak zas vyrazím na cca 800km? Už jsem starý na dobrodružství. Takže más DYKu pravdu - neeeee
- milanko25
Nasiel som nieco podobne ma to iba 2rychlosti vpred a 2 vzad ale nevyzera zle za tu cenu http://gude.gude.sk/predaj/1315/Univerz ... E--6-5-PS/
To u mě bohužel nemá šanci... Mam kilometr k poli, takže potřebuju něco i "rychleho". Jinak perfektní tip, mít pole za domem tak o tom přemýšlím.milanko25 píše:Nasiel som nieco podobne ma to iba 2rychlosti vpred a 2 vzad ale nevyzera zle za tu cenu http://gude.gude.sk/predaj/1315/Univerz ... E--6-5-PS/