MF 70 frézy na sníh
Moderátor: DYK
MF 70 frézy na sníh
Zdravím,
vyhrabal jsem frézu na sníh s reduktorama, který potřebují oživit. Nemá někdo manuál k fréze a nějaké další informace jak reduktory rozdělat a zprovoznit
díky Lojza2
vyhrabal jsem frézu na sníh s reduktorama, který potřebují oživit. Nemá někdo manuál k fréze a nějaké další informace jak reduktory rozdělat a zprovoznit
díky Lojza2
Slunce už není středem sluneční soustavy, teď už to jsou prachy...
Re: MF 70 frézy na sníh
Jaký převodový poměr mají reduktory? Návod k nim jsem nesehnal a v návodu k MF-70 o tom nic není.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
To nemáte nikdo k MF-70 frézu na sníh a kola s reduktorama?
Děkuji staníkovi za telefoní číslo co přišlo přes SZ. Dalšími třemi telefonáty jsem zjistil, že původní kola s reduktory dělali v Maďarsku a už se dvě nebo tři desítky let nedělají. Frézu na sníh dělá Jami Vsetín a k ní portálové redukce, které sníží rychlost jedničky z 3,5km/h na 2km/h. To by mělo odpovídat převodu v těch maďarských kolech.
Zdravím.
Frézy na sníh k MF jsem úspěšně opravoval 30 let. Díly z Agrostroje dávno došly, nová výroba se nevyplatila nikomu v malé serii. Manuál mám, fzézu doma v provozu taky a poradit mužu. tel. 731480096 mendr.
Frézy na sníh k MF jsem úspěšně opravoval 30 let. Díly z Agrostroje dávno došly, nová výroba se nevyplatila nikomu v malé serii. Manuál mám, fzézu doma v provozu taky a poradit mužu. tel. 731480096 mendr.
V čem je problém? Jestli si to dobře pamatuji, tak jsou tam velký segerky, který sundáš a redukované kolo jde rozpůlit ....
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
-
Pohrávam sa z myšlienkou prirobiť frezu z MF na traktorík do predu ( má to niekto?) len potrebujem vedieť rozmery hlavne šírku záberu.
Dal som to sem nakolko nechcem zakladať novú temu .
Dal som to sem nakolko nechcem zakladať novú temu .
Mam prosbu jak se naziva prevodovka mezi MF a frezou.
U frezi je asi malo otacek.
Kdybi mel nekdo naprodej za rozumnou cenu.
U frezi je asi malo otacek.
Kdybi mel nekdo naprodej za rozumnou cenu.
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.
- PRAKTIK
To nieje prevodovka ma zmenu počtu otačiek ale na opačny chod bez tej prevodovky by sa freza točila naopak
To ja vim ale de me o to ze tam ma bit udajne prevod do rychla.
Prosim ma nekdo planek frezi potrebuji udelat vymenu gufer a lozisek, mam problemm s rozdelanim. nemohu se dostat do nahonu.mendr píše:Zdravím.
pošli mail na jaryn.fira@seznam.cz a já ti večer pošlu katalog dílů.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Promin tenhle navod mam, potrebuji navod na sneznou frezu FSjarynfira píše:pošli mail na jaryn.fira@seznam.cz a já ti večer pošlu katalog dílů.
Prosim potrebuji vedet kam se ma tocit snek nahoru nebo dolu. V uhlovem prevodu je dvourade kulickove lozisko jake ma oznaceni. Dekuji Jeste potrebuji zjistit jakye gufero je za dvourade kulickove lozisko.