Marekov agzat zo Spiša

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Odpovědět
Zpráva
Autor
marek171

Marekov agzat zo Spiša

#1 Nový příspěvek od marek171 »

Servuste,na fore som zaregistrovany uz dost dlhu chvilu no este som vam nepredstavil moj stroj.Je to agzat s dvojtaktnym motorom PA 100 r.v.2001,musim poklopat zatial fahci bez vaznejsej poruchy uz 10ty rok :rally: .Mam nan aj zan rozne prislusenstvo:napriklad mam na nom rucny navijak o taznej sile 1200kg zatial sa javi celkom dobre.Plus hociake rozne veci no ved to sami uvidite z fotiek.Myslim si ze toto na uvod z mojho opisu staci dufam ze sa tato tema bude priebezne rozsirovat. :)
Přílohy
DSC00155 [1600x1200].JPG
s kubotou
s kubotou
DSC00005 [1600x1200].JPG
lapa [1600x1200].jpg
trošku zablateny
trošku zablateny
agyat [1600x1200].jpg
s mladším bratom
s mladším bratom
DSC00181 [1600x1200].JPG
DSC00147 [1600x1200].JPG
DSC00022 [1600x1200].JPG
Naposledy upravil(a) marek171 dne čtv kvě 12, 2011 6:58 am, celkem upraveno 1 x.

tomas-p

Re: Marekov agzat zo Spiša

#2 Nový příspěvek od tomas-p »

Nazdar, Ja mam tiez Agzat a tiez nam vyborne sluzi 8)
Uz sa tesim na novu sezonu :)

marek171

#3 Nový příspěvek od marek171 »

Caw,tak to som rad ze ti sluzi spolahlivo tak ako mne.Aj sa uz tiez tesim na novu sezonu aj ked mne este ani stara neskoncila vzdy sa nieco najde a tak sa nenudim ani ja a ani traktor.Ale na jar sa uz tesim ze spravim nejake nove fotecky. ;-) A takisto som zvedavi na vysledok mojej zimnej prace GO druheho motoru tiez PA 100 na ktorom som menil pomali vsetko ale GO este nieje celkom hotova uz sa tešim ako prvykrat nastartuje. :typek: A potom uz len nejaku prevodovku a budu doma 2 agzaty. :wink: :ano:

hesy

#4 Nový příspěvek od hesy »

sevas , marek koľko to celé meria aj s tou vlečkou? :shock:

marek171

#5 Nový příspěvek od marek171 »

Čaw,tak to ti presne povedat neviem zruba niečo okolo 5 metrov no zajtra ti to mozem odmerat ak chces a budes to vediet presne :)

hesy

#6 Nový příspěvek od hesy »

mám tiež, aj vlečku, aj nosič náradia ,ale ešte som to takto nemal zapojené ,ako sa s tým jazdí? ;-)

marek171

#7 Nový příspěvek od marek171 »

Ahoj,jazdí sa s tým v poho,jedina nevyhoda je ze vlečka nie je brzdená preto si treba davat pozor hlavne pri zjazde s kopcov ktore končia zakrutamy lebo tam ta to može lahko prevrátit :'( no ja som si už celkom zvykol.Ved takto jazdíme odkedy mame Agzat ciže už desiati rok.No mne sa toto riešenia zda v mnohych pripadoch aj variabilnejsie ako len original. vlečka :) Lebo ked sa niečo stane napriklad zapadnem tak odpojim vlečku s traktorom vijdem a vlečku potiahnem navijakom a som vonku. 8) A čo ti aky maš agzat ako si s ním spokojny?+pridaj foto tvojho agzatu ak maš.

hesy

#8 Nový příspěvek od hesy »

mám agzat cca 8rokou a využívam ho najviac na zvoz dreva z lesa , orbu , kultivatorovanie a vela kosím ,mám k tomu jednobubnovú kosačku RKT 700 , niesom veľmi spokojný s pojazdom tejto kosačky.S motorom som nadmieru spokojný ,žiadna chyba brknem a ide či v zime či v lete, a to som ho kúpil už používaný menil som na tom iba čeľuste spojky .

marek171

#9 Nový příspěvek od marek171 »

Ahoj a motor maš aký?Taký istí ako ja?dvojtaktný motor PA100 či maš nejaky štvortakt ak maš foto svojho agzatu pridaj :potlesk: :)

hesy

#10 Nový příspěvek od hesy »

ja mám pravý slovenský agzat dvojtakt PA100. Foto momentálne nemám ,neskôr to tu dám.

marek171

#11 Nový příspěvek od marek171 »

nazdar,ok ved PA100 je najlepsi motor co kedy na agzat montovali :wink: :ano: 8) a ked budes mat foto pridaj prosím. :)

hesy

#12 Nový příspěvek od hesy »

dnes som si kúpil ručný navíjak ako máš ty ,len tvoj vyzerá robustnejší , uvidim ako to bude fungovať. Vraj je do 2ton.

marek171

#13 Nový příspěvek od marek171 »

Nazdar,tak blahozelam ku kupe 8) a prajem vela stastia pri montaži a ked ho budeš montovat tak ak maš ako tak sprav pár foto a pofot aj ten tvoj agzat a pridaj foto :)

hesy

#14 Nový příspěvek od hesy »

píšeš ,že odopneš vlečku a potiahneš ju navijákom ,to ťa brzda udrží ,alebo sa niekde prikapčaš o strom?

marek171

#15 Nový příspěvek od marek171 »

Ahoj,nie zaradim spiatočku pridam asi tak štvrt plinu a začnem točit navijakom ved tá brzda by to neubrzdila ani keby si pod koleso podložil kamen.Ale najlepšie ja ked su pri tom aspon dvaja,jeden brzdí motorom traktor a druhý tahá navijakom.Ale kto ma šikovne ruky to zvládne asi aj sám 8)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“