Vari /prpoták/
Moderátor: DYK
Vari /prpoták/
pouzivam vari system od roku 2006
motor jikov 133 cm/3
prevodovka DSK 317
vlecka sklopka
pluh obracak 90
vyoravac zemiakov
rotacny rotavator
jarkovac
navijak
brany
motor jikov 133 cm/3
prevodovka DSK 317
vlecka sklopka
pluh obracak 90
vyoravac zemiakov
rotacny rotavator
jarkovac
navijak
brany
Naposledy upravil(a) zde dne ned zář 26, 2010 7:09 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: Vari /prpotak /
vlecka sklopka ,pouzivam aj za malotraktor 4 x 4 ktory som postavil este v roku 1993 a chystam sa teraz na generalku a vymenu motora za silnejsi
no dal som orbu ale len kusok to je u otca , az budem orat doma dam viac .
Naposledy upravil(a) zde dne pon lis 01, 2010 8:08 pm, celkem upraveno 1 x.
-
člověče,kde je obsluha?ty to teda umíš poštelovat.já jsem s tím vždycky zápasil ,spocenej,infarktovej a tobě to jezdi samo.klobouk dolů
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
a co je natom zlozite ?hlavne v zavese tie 2 skrutky nesmu byt dotiahnute naplno musi tam byt vola a spica s patou pri spravnej hlbke aku chces v rovine ,a unasac ci ako sa to vola kolmo k ploche . ja som to chcel riesit ze ja budem na zaciatku ,jeden bracho v strede a druhy na konci ,ale on nevie otocit stroj nakonci vzdy som musel ist hore dolusekalsemmalo píše:člověče,kde je obsluha?ty to teda umíš poštelovat.já jsem s tím vždycky zápasil ,spocenej,infarktovej a tobě to jezdi samo.klobouk dolů
pri dnesnej orbe som ostal stat na mieste ,povolilo mosadzne snekove kolecko v prevodovke DSK 317,nastastie som ho kupil uz davnejsie ked som praskol obal v lese pri prekoteny ,uz bolo vidiet ze ma cosi za sebou .tak prikladam foto ako vyzera vnutro .
zajtra to dam dokopy musim kupit loziska 6206 na snekove kolo .
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
tak to bych nečekal že se to da tak očesat, je videt že se to hodně použiva
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
ved cosi stal tak musi zarabat na seba ,sice ja som povedal ze uz asi aj zarobil na seba ,je to velkyyyyyyyyyyyyyyyy pomocnikTata píše:tak to bych nečekal že se to da tak očesat, je videt že se to hodně použiva
dnes som zlozil vari po oprave a slo sa orat .
nejake video z dnesneho dna :
nejake video z dnesneho dna :
Naposledy upravil(a) zde dne pon lis 01, 2010 8:10 pm, celkem upraveno 1 x.
[quote="zde"] vari system od roku 2006
motor jikov 133 cm/3
prevodovka DSK 317
pluh obracak 90
motor jikov 133 cm/3
prevodovka DSK 317
pluh obracak 90
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Voře ti to krásně klobouk dolu ono de oto správně naštelovat pluh. Ale když zaoráváš tto zelený hnojení tu hořtici nebo cos to zavorával tak bych to prvně posekl aby to bylo pěkně zaklopený a nelezlo to ven jinak krásná práce
to viem ,ale sa mi akosio nechcelo kosit ani valcovat ,sak to zmrzne a nabuduci rok tam ide znova horcica nech to odpociva ,daval som tam stale len zemiaky a uz to neni onoPoupic píše:Voře ti to krásně klobouk dolu ono de oto správně naštelovat pluh. Ale když zaoráváš tto zelený hnojení tu hořtici nebo cos to zavorával tak bych to prvně posekl aby to bylo pěkně zaklopený a nelezlo to ven jinak krásná práce
Zdravim, rovnez mi odeslo snekove kolo pri vyoravani brambor - vyplivlo naraz 5 zubu. Da se sehnat pouze ten bronzovy venec, ktery tam drzi na 3 sroubech?
Jak se vytahuji ta loziska z hlinikoveho vrsku prevodovky? Me tam zustaly obe, co jsou zapustene.
Jak se vytahuji ta loziska z hlinikoveho vrsku prevodovky? Me tam zustaly obe, co jsou zapustene.
veniec nie uz je to jeden celok kolo s oskou ,hlinikovy vrsok ? ja mam odliatok a sli spolu s oskami ,aldrtik píše:Zdravim, rovnez mi odeslo snekove kolo pri vyoravani brambor - vyplivlo naraz 5 zubu. Da se sehnat pouze ten bronzovy venec, ktery tam drzi na 3 sroubech?