Bezprstová lišta k MF-70, vari apod
Moderátor: DYK
Bezprstová lišta k MF-70, vari apod
Mam ted MFku v servisu a cekam co me reknou jestli je potreba udelat motor i vejbrus a kliku a tak jsem se pustil do listy. Vycistit, srovnat prsty, nabrousit. Ale jelikoz tak nejak nemam "partaka" co by za mnou behal s hrabema a odhraboval nebo vystouraval hlinu z prstu, tak premejslim ze se prasknu prez kapsu a koupim od jakovu bezprstovku. V servise kam jsem masinu odvez se ale zdesili, ze to je spatna konstrukce a nesece to moc dobre. To me zaskocilo protoze mam reference zase od kamarada jehoz ded s tim denne sekal krmeni pro "stado" krav. Ded uz nezije tak hledam nekoho kdo to opravdu ma a sece s tim. je to investice cca 6000, nerad bych to vyhodil oknem. Bral bych asi 120ku, kdyby.
Re: Bezprstová lišta k MF-70, vari apod
Jakov je bezkonkurenčná lišta!!! Jednoduchá na nastavenie robustná ale hlavne blbuvzdorná!!! Osobne som vo firme Jakov bol a musím povedať že tak úžasný ľudia tam sú, ochotný, skúsený.... za mňa jedine Jakov.
LukasPF: covece to mam radost. A jak jses s tim spokojenej, mas na MFce nebo na Varine? Je rozdil treba u prvni travy nebo u otav kdy jsou uz jen chlupy? Jak dlouhou listu mas?
Lištu som mal na Vari. Teraz s ňou kosí kamoš ktorý kúpil môj Vari Systém.
Poviem to takto- Lišta Jakov NEKOSÍ!!! Ona HOLÍ!!!
Je úplne jedno čo potrebuješ "oholiť" zvláda všetko od stariny po parkový trávniček.....
Poviem to takto- Lišta Jakov NEKOSÍ!!! Ona HOLÍ!!!
Je úplne jedno čo potrebuješ "oholiť" zvláda všetko od stariny po parkový trávniček.....
Lukasi ty me desis ted mam "Dilena" jestli ji koupit uz ted na nedopasky nebo na leto na suseni .) No jeste je cas, snad se ozvou dalsi.
neodolám....
jasně že jakov, měl jsem ji chvilku na zkoušku a nemám co bych vytknul, cena + práce = radost
nepřemejšlej a kupuj, levnější nebude a radost ti udělá hned a čistou prací
anebo špekuluj a ztrácej čas, svůj i náš
jasně že jakov, měl jsem ji chvilku na zkoušku a nemám co bych vytknul, cena + práce = radost
nepřemejšlej a kupuj, levnější nebude a radost ti udělá hned a čistou prací
anebo špekuluj a ztrácej čas, svůj i náš
LukasPF: Když už je tady tohle vlákno a možnost, mohl bych se tě zeptat na porovnání ESM vs. Jakov? Jen tak čistě ze zvědavosti
Proximak tu niet čo porovnať! Jakov je lepšia v každom ohľade! Robustná, lepšie kosí, nastavenie skoro žiadne nevyžaduje, cena.... proste nemci by sa mali prísť do jakovu učiť ako sa robia profi lišty.
A jednanie so zákazníkmi jedná báseň....
A jednanie so zákazníkmi jedná báseň....