tera - radlička na sníh
Moderátor: DYK
-
tera - radlička na sníh
Chtěl bych se zeptat majitelů dvoukolových silostrojů na radličky na hrnutí sněhu originálně vyráběné. Konkrétně tera nebo vari. Má to být metr široké a necelý půlmetr vysoký. Síla materiálu údajně jen 3mm, váha podle štítku kolem 30ti kil. Není to moc slabý? Nezkroutí se to při nárazu do zmrzlý krtiny? Chci to naroubovat na pásovou vyvážku dřeva, něco jako železný kůň, váží to něco přes dva metráky. Šířka radličky mi vyhovuje ale ty tři milíky síly materiálu se mi zdá málo...
Re: tera - radlička na sníh
Mam na 4kolce radlici z 2.5 mm plechu. Sirka 120 cm. Vaha 4kolky se mnou cca. 300 kg. Brit - guma.
Radlici jsem neohl. Taky zalezi jak je tvarovana - radlice. Spis se to cele zastavi.
Radlici jsem neohl. Taky zalezi jak je tvarovana - radlice. Spis se to cele zastavi.
Já používám na Terru tu původní SR-85, to je poctivá 4-ka, možná 5-ka plech. Je teda jen 85 cm široká, ale jen tak s ní něco nehne. Spíš prohrábnou kola a stojíš.
Jednu takovou origo mám volnou, je to česká výroba, cca 4 - 5 plech, dole je šroubovaný břit asi hardox, šířka do metru, kdyby byl zájem nafotím
U radlic s připojením "na trubku" už není k dispozici připojovací adapter ASRA/U pro převodovku DSK317. Lze používat jen s DSK316.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Adaptér je i doma lehce vyrobitelný, mám ho dělaný a žádný problém. Radlici mám origo Terra a mám ji dokonce rozšířenou na obě strany.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211