Přestavba PF-62 na 63D
Moderátor: DYK
Re: Přestavba PF-62 na 63D
Přimlouvám se za použití původních odstínů barev
Překvapuje mě ale, že je to modré... Zkoumej dál, jaké barvy na tom najdeš
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Já bych ji jenom umyl. Jestli je to originál nechat originál, pokud to není moc orezlé a brání to užívání. Modrou jsem ještě neviděl, zelená je 5300 a žlutá 6350 podle ČSN 67 3067. Žluté jsou jen disky a jen z vnější strany, vnitřní je zelená. Olejové zátky a páky jsou červené, číslo barvy bych musel pohledat. A pro úplnost, u PF-62 je čelní maska vytmelená na nastříkaná stříbřenkou.
Hlava má přímý vstřik. Určite zkontroluj co je tam za tryska, přeměř otvírací tlak a jestli nekape, ověř geometrický počátek dopravy paliva. Všecho už tu je popsané.
Hlava má přímý vstřik. Určite zkontroluj co je tam za tryska, přeměř otvírací tlak a jestli nekape, ověř geometrický počátek dopravy paliva. Všecho už tu je popsané.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- Ladislav Bém
zkoušel jsem škrabat a kromě modrý jsem jinou nenašelTom píše:Přimlouvám se za použití původních odstínů barev
To by bylo typické, soudruhům v Agrostroji totiž základní barva nic neříkala. A nátěr se prováděl až na sestavené výrobky.
Teď jsem našel fotku rozložené převodovky z PF 61 a tam je vidět modrá a na ní zelená barva.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Ladislav Bém
Ovapuju jí snad už zejtra,ale barvu dám,olezlí se mi to moc nelíbí.Trysku zkontroluju určitě,vezmu jí do práce na zkoušečkuchobotek píše:Já bych ji jenom umyl. Jestli je to originál nechat originál, pokud to není moc orezlé a brání to užívání. Modrou jsem ještě neviděl, zelená je 5300 a žlutá 6350 podle ČSN 67 3067. Žluté jsou jen disky a jen z vnější strany, vnitřní je zelená. Olejové zátky a páky jsou červené, číslo barvy bych musel pohledat. A pro úplnost, u PF-62 je čelní maska vytmelená na nastříkaná stříbřenkou.
- Ladislav Bém
dej ji sem prosimTom píše:Teď jsem našel fotku rozložené převodovky z PF 61 a tam je vidět modrá a na ní zelená barva.
K těm olezlým strojům musí člověk dojít. Taky jsem měl kdysi snahu všechno "vylepšit". Ale patina je patina, třeba k tomu taky dojdeš :-)
- Ladislav Bém
Jak říkáš,drív to švikli do kádě a bylo Jj,třeba k tomu dospěju,ale tak nějak doufám že snad néchobotek píše:K těm olezlým strojům musí člověk dojít. Taky jsem měl kdysi snahu všechno "vylepšit". Ale patina je patina, třeba k tomu taky dojdeš :-)
Určitě ji znáš, jen sis nevšiml té barvy (tak jako já).
http://home.tiscali.cz/roboti/PF-62/roz ... age_01.htm
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Ladislav Bém
jj,tak tu známTom píše:Určitě ji znáš, jen sis nevšiml té barvy (tak jako já).
Ten řemen má rozměr 13x950 a šponuje se podložkama pod řemenicí. Tento motor startuje dobře jak psal Chobotek a pokud by byl již trocha vyšuškaný tak stačí stříkačkou trocha oleje do otvoru od doutnáku a chytne i při -10
- Ladislav Bém
Děkuju za rozměry,ten hajzl na doutnák mi právě nejde vytočit,tak budu asi muset sundat palucu a nahřát toPackard píše:Ten řemen má rozměr 13x950 a šponuje se podložkama pod řemenicí. Tento motor startuje dobře jak psal Chobotek a pokud by byl již trocha vyšuškaný tak stačí stříkačkou trocha oleje do otvoru od doutnáku a chytne i při -10
Ty barvy jsou podle mě ujeté naprosto hovadskou ztrátovou kompresí, to bych vůbec nebral jako směrodatné.Tom píše:Určitě ji znáš, jen sis nevšiml té barvy (tak jako já).
Jinak při zimních startech je důležité nějakým způsobem podržet spojku, abys netočil i převodovkou. Má slušný odpor, aspoň na M-6 a motor má pak snahu po několika bouchnutích zase chcípnout. A když je fakt zima, pomalu ho poleju kýblem horké vody.
Trpělivost Něco nakapat z venku ohřát a třeba zítra nebo pozítří půjde. Sundávat hlavu až už nebude zbytí.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod