Přestavba PF-62 na 63D

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Ladislav Bém

Re: Přestavba PF-62 na 63D

#76 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

romus145 píše:
Ladislav Bém píše:
romus145 píše:To lozisko zkus v dos traidingu. Treba budou mit a navic likviduji prodejnu a tak maji 60%slevu
Dobrej nápad 8) ,mám to od domu 500m azejtra mám dovču,tak tam skočím.Prej to stěhují do Znojma
No ono tam moc lidi nechodilo. Takze asi proto to stehuji. Maji tu byt do brezna tak je jeste cas.
My jsme v práci od tud taky moc nebrali,jezdíme spíš do Čáslavic a nebo do Oponešic,dělám v Litohoři ve statku,kde makáš ty??

romus145

#77 Nový příspěvek od romus145 »

Na koukani tam byli spis jen ty 2 bloncky :D jojo v Litohori v tom kopci jezdim tama furt na kole. :D ja jeste nemakam :D chodim s aldem do tridy :)
Věrný člen agresorů.com

Ladislav Bém

#78 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

romus145 píše:Na koukani tam byli spis jen ty 2 bloncky :D jojo v Litohori v tom kopci jezdim tama furt na kole. :D ja jeste nemakam :D chodim s aldem do tridy :)
Tak to jo :smich: No ty dvě prciny to myslim dovedli do krachu,to bylo furt jen nemáme,nevim jak to vypadá a tak.Z toho měli spíš udělat bordel :D :D

romus145

#79 Nový příspěvek od romus145 »

Sak uz tam nejsou :D a ten kluk co tam je vi taky prd :D no bordel by byl asi lepsi vyloha tam je dost velka :D
Věrný člen agresorů.com

Ladislav Bém

#80 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

romus145 píše:Sak uz tam nejsou :D a ten kluk co tam je vi taky prd :D no bordel by byl asi lepsi vyloha tam je dost velka :D
Ten kluk ví taky píííí..... :smich: dělával prej modela :wink:

romus145

#81 Nový příspěvek od romus145 »

Sem tam v lete kupoval baterku a ne aby ju vzal tahnul sem ju sam a jeste sem si musel otevrit dvere :D tam byla pracovni moralka
Věrný člen agresorů.com

Ladislav Bém

#82 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

romus145 píše:Sem tam v lete kupoval baterku a ne aby ju vzal tahnul sem ju sam a jeste sem si musel otevrit dvere :D tam byla pracovni moralka
Nejlepší bylo když tam dělal ještě Marek,ten tomu rozuměl,pak ho vystrnadili a teď je na STK v Lažínkách

romus145

#83 Nový příspěvek od romus145 »

Tak toho neznam. Mel tam byt nekdo kdo tomu rozumel a vedel neco o tom a ne takove nadhery :D
Cele je to divne v tom nasem mestecku :D hlavme barinka s tim jeho novym namestim :evil:
Věrný člen agresorů.com

Fiataro

#84 Nový příspěvek od Fiataro »

ten pomocný podvozek je parádní,kdybys ho "náhodou nepotřeboval",tak bych ho od Tebe koupil.

Ladislav Bém

#85 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

Fiataro píše:ten pomocný podvozek je parádní,kdybys ho "náhodou nepotřeboval",tak bych ho od Tebe koupil.
Rád bych ti pomohl,ale chtěl jsem si ho dělat a najednou jsem narazil na tendle,tak zůstane doma :)

chobotek

#86 Nový příspěvek od chobotek »

Fiataro, který myslíš? Ten co má na vozíku u PF je PP-23. Jestli takový chceš, jeden je u kamaráda plonkový. Optám se ho.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Ladislav Bém

#87 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

Clapy tak dneska byl první start :) ,problém byl to odvzdušnit a nejde mi vytočit ten hajzl na knot,tak jsem dal do sání hořáček a pak blafla v poho,tlaky to má oproti benzínu jak sviňa 8) .Spojku jsem dal do kupi,měl to jen rozhozený na packách,nebo takhle,složil jsem to a jezdí to :).Setrvák to má z normální 62 a je vešroubovanej do setrváku 1D80.Jínak je všechno z 62.Hlavu se m nafotil.Ještě mám dotaz,jak se šponuje řemen a jakej je rozměr řemenu,děkuju :friends:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ladislav Bém

#88 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

chobotek

#89 Nový příspěvek od chobotek »

Vida, to je klasické (stacionární) provedení motoru. Traktorové má v klice vývrt a v něm ložisko hřídele převodovky. Jinak tu spojku, co jsem Ti slíbil někde v sekci Koupím jsem našel. Chceš ji ještě?
Ta modrá barva je (alespoň odhadem) původní? Doufám, že to nepoleješ nějakou kolotočovou barvou, byla by to škoda.
Houpání motoru mají na svědomí vůle v ovládacích pákách regulátoru a na hřebenu čerpadla. Pokud předem vyloučíme, že to nikde nevázne. Jinak tento motor by měl chytat bez doutnáku i lehce pod nulou.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Ladislav Bém

#90 Nový příspěvek od Ladislav Bém »

chobotek píše:Vida, to je klasické (stacionární) provedení motoru. Traktorové má v klice vývrt a v něm ložisko hřídele převodovky. Jinak tu spojku, co jsem Ti slíbil někde v sekci Koupím jsem našel. Chceš ji ještě?
Ta modrá barva je (alespoň odhadem) původní? Doufám, že to nepoleješ nějakou kolotočovou barvou, byla by to škoda.
Houpání motoru mají na svědomí vůle v ovládacích pákách regulátoru a na hřebenu čerpadla. Pokud předem vyloučíme, že to nikde nevázne. Jinak tento motor by měl chytat bez doutnáku i lehce pod nulou.
Za lamelu dík,ale brát ji zatím nebudu.Ta modrá je asi původní,ale hodil bych to do barev asi tý mí benzínoví,nebo co myslíš???Je to tada hlava s předkomurkou nebo ne?A má to přírubu na startér,jaký tam pasuje?Zustanu ale u klasiky,řemen je řemen :smich:

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“