Fréza PF-62 ze Žebráku
Moderátor: DYK
Re: Fréza PF-62 ze Žebráku
Chobotku přiznám se, že poslední trojčíslo mi přijde jako 801. Ale to nic neznamená, jsem slepej čím dál víc.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Je to z fotogalerie na http://www.pfmotorobot.cz/
Taky sem to chvílu prohližel, ta fotka je nic moc. Ale i ty ostatní nuly jsou dělané stejnou raznicí - vpravo přerušené. Osmička je v roku výroby a je vidět, jak je "zaškrcená". A je nakonec možné, že si ten štítek nekdo vyrobil sám a dělá si z lidí prdel.
Taky sem to chvílu prohližel, ta fotka je nic moc. Ale i ty ostatní nuly jsou dělané stejnou raznicí - vpravo přerušené. Osmička je v roku výroby a je vidět, jak je "zaškrcená". A je nakonec možné, že si ten štítek nekdo vyrobil sám a dělá si z lidí prdel.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Jasně, však v pohodě. Poslat mě někdo ať to číslo opíšu tutově napíšu 8.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
tak dnes ma moja PF trocha cvičila z rána... nechcela hádzať iskru... preto je na videu bez predných krytov, ale nakoniec problém vyriešený výmenou magneta a prečistenie všetkých kontaktov....
http://www.youtube.com/watch?v=sN1seGuB1-A
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
-
- Kontaktovat uživatele:
na tenhle kramek se davaji na frezu mensi kola, aby jela pomaleji a sedela niz (a mela vetsi silu)cont33 píše:tak dnes ma moja PF trocha cvičila z rána... nechcela hádzať iskru... preto je na videu bez predných krytov, ale nakoniec problém vyriešený výmenou magneta a prečistenie všetkých kontaktov....
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Ha! Konečně nějaké video stroje při práci. Jinak je to další používaný rotavátor s zvětšeným záběrem. Škoda, že to tak výrobce nedělal rovnou a muselo se to upravovat. Mimochodem, teď mám jede rozebraný, kdyby chtěl někdo fotky toho, co je uvnitř, může být.
presne tak ja tam mám dané 14 kolá lebo na tých 16 čo tam boli originál bolo treba za tým utekať. Pasujú disky zo škodovky... Rotavátor mám jeden originál a tento druhý som upravil preto že bolo na nom všetko totálne zhrdzavené. Použil som nože z agzatu. Záber to má 110cm...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tak máme nalakované díly, zítra musíme pro barvu a začneme lakovat převodovku.
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
jak dycky paráda
Nepřeháněj,ještě je na tom hodně práce!Hlavně,aby vydrželo pěkné teplé počasí!
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
Lak je krásný, jen škoda té vylomené masky. To už fakt není na pole, měl bych strach, že tomu něco udělám :-)
Jaký máš fígl na lakování disků, když jsou na nich pneumatiky?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
To je jednoduchý,musíš je sundat!
Dobře, tak jinak. Jak to děláš, aby jsi neodřel lak, když ty pneumatiky zpátky nasazuješ?Žebrák píše:To je jednoduchý,musíš je sundat!
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Já to dávám do místního pneuservisu :-). Má to výhodu navíc - vedle je kovodílna a tam disky operou brokama, nastříkají zinkem a komaxitem.