Jakou jednoosou frezu vybrat?
Moderátor: DYK
Re: Jakou jednoosou frezu vybrat?
takze pocuvaj jazdeny agzat kupis za neakych 1100 euro kolesa male 160 euro cisto nove a ta prevodovka do predo stoji okolo 300 ale cisto nova tak za 200 by si ju zohnal starsiu aj lacnejsie. a preco vravim jazdeny agzat?motory do nich stoja tak okolo 500.takze ked ti motor na nom prdne a kupis novy tak ta vyde 1600 euro a za novy by si dal 2000.a tych styristo ti ostane na adapter a na kolesa tak za 2000 mas dva v jednom
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
lištová sekačka a obraceč sena jde na Agzat připojit i bez mezipřevodovky komunál.
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
mas namysli cez remenice?
Plácáš pátý přes devátý. Buď se budeme bavit o cenách nových věcí, nebo se budeme trumfovat, kdo v jakém inzerátu sežene lepší cenu. Takže cena nové přídavné převodovky a kola k tomu je za bez mála 12000 kč. Levněji, nebo ať nežeru, za stejný peníze koupím převodovku od Vari s aktivním vývodem a pořád mám možnost přerušovat pojezd a ponechat pracovní adaptér v činnosti. Toto je pro mne a provádění některých prací dosti zásadní a důležitá vlastnost. Jako třeba mulčovač nebo sněhová fréza. To se na mě nezlob.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
ceny za kolesa mas nove aj aj adpter to si sa pytal?tak si neser do ust a nehraj sa na hrdinu
ty stim vari chod do srotu ked nemas na lepsi sa nehadaj aspon
ja na agzate dam neutral a kosa je aktivna
Dobře, tak vysvětli, pojedeš se sněhovou frézou. Budeš frézovat rovnoměrnou vrstvu sněhu až přijedeš k hromadě s několika násobně větším množstvím sněhu a bude třeba to frézovat po částech a jen popojíždět do sněhu. Jak to uděláš s tím tvým "neutrálem"?
A važ slova, od prdele jsem ti neodpadl.
A važ slova, od prdele jsem ti neodpadl.
na freze jednoducho staci nebrat snech na celu frezu ale len na polku frezy a mozes jazdit bez zastavenia
Tak to je slabá výmluva nebo omluva něčeho co prostě Agzat nedokáže. A co při mulčování?
a tiez neni nikde pisane ze musis kopu celu na raz sfrezovat po zem ppridvihnes a ides a prebehnes potom istom aj dva krat
To si jako myslíš, že kolama to odfrézuješ po vrstvách, jo? Na to zapomeň, zaboříš se. Jedině s pásama se dá frézovat po vrstvách. Je vidět, že jsi nikdy nic takovýho nedělal. To nemluvím o montování - záměny kol a přidělání převodovky. Na Vari jen přehodím beznářaďově motor a jedu. Ale toto všechno zde je již dávno popsaný. Má cenu to mlet pořád dokola? Navíc to neřeší onen původní dotaz toto, co na to vlastně kašle.
mas tuto prevodovku namysli?lebo ja som ju mal to bolo trapenie kosit stim
A copak tě trápilo? Ručičky? A co říkáš na ten tichý zvuk převodovky? Nějak jsi to přešel, ne?
vecsia trava v koncoch to bolo zulo to trava sa valala dopredu za kazdym musel byt odhrabany riadok chvalabohu ze sa to predalo to bolo za trest