Vari System
Moderátor: DYK
Re: Vari System
Ptám se tě na to proto, protože - Tak mam v hlave proste pocit, ze na lince nejsou rozdily,
A zase - nejde jen o Vari, ty motory jsou i jinde samozřejmě s těmi rozdíly. No a já si na ty rozdíly "sáhnul". Když něco popisuju kolem motorů je to z důvodu toho, že jsem "to měl v ruce", ne podle obrázků. Až jednou a kdo ví jestli, budeš opravovat motor a budeš mít potřebu objednání ND zjistíš, kolik variant jednoho dílu ti katalog nabídne a ty musíš zvolit ten, co tam má být. Pak začneš hledat vyjiskřený součíslí kde je vše zakodovaný.
A zase - nejde jen o Vari, ty motory jsou i jinde samozřejmě s těmi rozdíly. No a já si na ty rozdíly "sáhnul". Když něco popisuju kolem motorů je to z důvodu toho, že jsem "to měl v ruce", ne podle obrázků. Až jednou a kdo ví jestli, budeš opravovat motor a budeš mít potřebu objednání ND zjistíš, kolik variant jednoho dílu ti katalog nabídne a ty musíš zvolit ten, co tam má být. Pak začneš hledat vyjiskřený součíslí kde je vše zakodovaný.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Tak kdyz to rikas zes to mel v ruce tak ti budu verit. Proto se na veci ptam, protoze ja to v ruce nemel a ze kdyz napisu ze jsem mel pocit, tak to je jen pocit.
No kdyz jsi to mel vsecko v ruce, kdyz ti reknu presne typ a treba radu motoru co jsem mel v lucine, dokazes rict, kterej zongshen tam naroubovat? Uz se bojim zalozit novy vlakno
No kdyz jsi to mel vsecko v ruce, kdyz ti reknu presne typ a treba radu motoru co jsem mel v lucine, dokazes rict, kterej zongshen tam naroubovat? Uz se bojim zalozit novy vlakno
DYKu asi nemá cenu řešit jeho dotazy. Vždy ti bude oponovat jen aby mel poslední slovo.
Napíšeš mu odpověď jako v předchozích příspěvcích na co se ptá a najde proti argument aby ti oponoval. Když jsem si sám dělal GO motoru a převodovky tak si seženu požadované díly a dam to na ponk a jdu generalkovat to co je potřeba.
A pokud se koupení dilu na opravu považuje dle mastnacka jako výměna dílu tak to zde budeme všichni dle jeho slov výměnari.
Pro mastnacka - jak pisu o GO motoru a převodovky tak to byl jak do sekačky tak motorky i osobního automobilu.
Nevšiml jsem si zde na fóru někoho kdo by si doma odléval klikove hřídele a písty aby nebyl považován za výměnare.
Bylo by dobré aby to Admin tady promazal a vyčistil.
Napíšeš mu odpověď jako v předchozích příspěvcích na co se ptá a najde proti argument aby ti oponoval. Když jsem si sám dělal GO motoru a převodovky tak si seženu požadované díly a dam to na ponk a jdu generalkovat to co je potřeba.
A pokud se koupení dilu na opravu považuje dle mastnacka jako výměna dílu tak to zde budeme všichni dle jeho slov výměnari.
Pro mastnacka - jak pisu o GO motoru a převodovky tak to byl jak do sekačky tak motorky i osobního automobilu.
Nevšiml jsem si zde na fóru někoho kdo by si doma odléval klikove hřídele a písty aby nebyl považován za výměnare.
Bylo by dobré aby to Admin tady promazal a vyčistil.
"Rider XE 70, MF70 - už nejsou jen VARI."
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "
Honziku, uz fakt meles. O vymenach dilu vs opravovani jsme se kdysi s dykem a malotraktorem dohadovali u 4011, napriklad repas vodni pumpy vs koupit novou tureckou, indickou, polskou. Neboj se, me to uz taky prestava bavit se tady ptat.
Motor honda 190tky mají nejvyšší hodnoty výkonu i krouťáku, tak aby jsi se nerospekuloval k nespokojenosti s jiným motorem!!! To jen tak na okraj i když se tím mělo možná začít.
DYK má pravdu, XP-200 má nižší výkon a krotící moment než Honda GCV190. Taky podle mého pocitu, má Honda lépe odladěný regulátor otáček. Ale jinak si XP-200 nemůžu vynachválit a vzal bych ho znova. Ovšem, píši o pohonné jednotce malotraktoru Vari
škoda těch invektiv na všechny strany....mastnacku nedivím se, že už pár lidí na Tebe má elergii....Tvůj původní dotaz byl OK, ovšem každou debatu vždy dovedeš do absurdna...vedeš ji stylem "prudiče" a zároveň se rád něco dozvíš.....neškodilo by trochu pokory....a klidně si mysli svoje, jen to hned nepiš
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
ladiki: a to vis ze to napisu. Nevidim chybu na svoji strane a nejsem sam kdo ma s Dykem problem. Psal jsem to hodnekrat, jsem rad za kazdyho kdo se ozve s radou, ale ta rada nemusi bejt stylem jses kokot, jses kokot, neres, kup, nespravuj, nerepasuj. Myslim ze furt je vic lidi ktery maj problem s nim nez se mnou ( historicky ). Neplet si pokoru s nechat si srat na hlavu. To opravdu neni o pokore. Podivej se do vlakna o 25kach. Tam nic takovyho nenajdes a proc? Ne proto ze bych tam uz nepsal, ale protok ze tam nechodi par tech opravdovejch prudicu.
Aha!? Jasný...Už nic....
Kubota parking only :-)
Dyku no smesny to moc neni. na 25kach jsem se ptal snad jeste na vetsi hovadiny a hadej jaky byly reakce. Nic ve stylu Dyka. Takze vylucovaci metodou dojde soudnej clovek k zaveru...
Soudnej člověk, když mu z jakéhokoli důvodu odejde motor, nahradí ho stejným a pokud se chce opravdu něco dozvědět o kvalitě či vlastnostech jiného motoru, opravdu se ptá úplně jinak. Hlavně do toho hned úvodem neplete svoje ničím nepodložené spekulace. Když někdo napíše je to tak a tak a ty na to ale - já jsem četl jinde to a to, tak běž kurva tam, kde jsi to četl a pokud je ti to bližší, tak se s tím ztotožni a rozhodni. Já zde už mnohokrát psal, že neradím a nepopisuju, co jsem neměl v ruce a pokud ano, zmíním to. Moje rady tobě jsou házení perel sviním. Nedokážeš poznat jejich relevantnost. Takže zase a po několikáté, kup co tam bylo ať pak neskučíš stran výkonu a pod. Ten tvůj motor s poškozením jsem neviděl, ale je možné, že za 2800kč ho lze rozpohybovat, ale je to GCV a to mě nebere. Zachránit stojí za to motory GXV 160 (pro mě - podle mě ) ne GCV.
A jako úplný bonus - je třeba volit motor s válcovou hřídelí!!! Kužel na tu sekačku nejde!!
A jako úplný bonus - je třeba volit motor s válcovou hřídelí!!! Kužel na tu sekačku nejde!!
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
To video je tady proč?
Ak Ti vadí tak ho vymaž. Mňa zaujalo to Vari na troch kolách.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.