MF 70 4 takt motor
Moderátor: DYK
Re: MF 70 4 takt motor
Zdravím MF-káře ,na ovládání plynu u 4 tk motoru použijete původní lanko , nebo dáváte novou páčku se strunou?
-
Ja som nechal pôvodné ovládanie, no keby som mal kúpiť novú páčku tak určite nie so strunou. Nastavím plyn a pracujem. Lepšie ako celý čas držať páčku.
Taky se přikláním s původní páčkou kde lze i použít i kontakt "chcípáku"
-
Priznám sa že ani neviem ako bol original chcípak riešený. Keď som to kúpil tak tam bolo dorábané tlačítko a na tomto 4-takte je vypínač na motore.
Chci namontovat motor i s el startem, vím že bude potřebovat někde upevnit baterii kol 15 ah,. Start tlačítko a chcípák upevním na spojovací pásovině mezi kleči
-
Aký motor tam máš v pláne osadiť? Ak sa môžem spýtať, čo všetko vlastne máš k tej mf-ke? Moc priestoru na tú batériu tam nie je, jedine tiež niekde na riadidlá.
Motor chci použit HG 210 7k,
má i dobíjení baterie -používám vozík , lištové sečení už nepoužívám a nyní jsem pořídil žtr 61 , budu ji repasovat
má i dobíjení baterie -používám vozík , lištové sečení už nepoužívám a nyní jsem pořídil žtr 61 , budu ji repasovat
Ma to smysl komplikovat to starterem, kdyz to rukou natoci i maly dite ( nadsazka ) ?
Tento motor má i ruční start , člověk si sedne na vozík a nemusí se ohýbat, už kolikrát jsem dostal pěknou pecku od startování 2 tk.
Mi emefka 2T zlámala zápěstí. Kopla zpátky a bylo to... Bylo mi 15,místo nahánění holek po koupalištích a zábavách, celé léto se sádrou. Bomba.
Dneska se tomu už jen směju a vy dávejte bacha. Nebylo to nic příjemného.
Dneska se tomu už jen směju a vy dávejte bacha. Nebylo to nic příjemného.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Já ji potom raději startoval v rukavicích kde byla vycpávka, měl jsem s ní respekt,
Nevím jestli by mi něco vycpávka pomohla. Dodnes si pamatuju na to škubnutí. Bolelo to jak ludra.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Proto jsem mf "uložil" a nepoužíval , letos vyměním motor za 4tk+ el start
Uplně jednoduché je startovaní, nějdříve zaretovat spojku aby byla pořád sepnutá, jen si nastavit motor, za HÚ píst. Poté jen zatáhnout.
Kopné z důvodu pomalých startovacích otáček, divím se že to kopnutí nenasměřovalo ke správnému startu.
Existuje jedno pravidlo když to bolí asi to dělá člověk blbě.
Kopné z důvodu pomalých startovacích otáček, divím se že to kopnutí nenasměřovalo ke správnému startu.
Existuje jedno pravidlo když to bolí asi to dělá člověk blbě.
-
Vozík neviem, lištovka v pohode ale mulčovač dá tím 7 koníkom dosť zabrať hlavne vo vyššej a hustej tráve. Bolo by vhodné osadiť redukované kolesá.