Každý značkový prodejce má možnost a měl by po domluvě provést předvedení stroje s převáděcím strojem a s předem vyspecifikovaných předváděcím nářadím. Co nebude mít on sám, přiveze mu potřebné předváděcí kusy výrobce pravidelným závozem. Je ale z pochopitelných důvodů toto domlouvat s jistým předstihem a ne z týdne na týden. Komu to nestačí ode mne ať svůj požadavek s doporučením prodejce napíše do "knihy návštěv" v sekci "zeptejte se na stránkách výrobce.http://www.vari.cz/zeptejte-se.html Upozorňuji také, že je letos na jaře TechAgro, kde bude kumulován všechen převáděcí inventář a až pak bude uvolněn "do akcí". Jen tak mimochodem, zajímalo by mě, který jiný výrobce by se dnes takto byť nezávazně angažoval. Doporučuji však sledovat akce výrobce, kde pořádají třeba Camp sázení a "pěstování" brambor, nebo sečení vysoké trávy a mulčování apod., kde se nerodí nějaké dezinformační šumy.serpenton píše:Barush, už jsem to tu jedno psal ale raději to připomenu. Zajeď si do Davaz technik v Přerově. Ze zlína je to ani ne půl hoďky cesty. Je to prodejce ale i servis zahradní techniky. Mají Agzat i Vari. Když tam pojedeš v toto období, tak budou mít i možná čas si povídat.
Mají přímo na prodejně vystavené různé traktory ( nebo alespoň mívali už jsem tam půl roku nebyl) tak si k tomu můžeš stoupnout.
Nebo římo ve Zlíně máte několik prodejců Vari, tak se stav i tam a uvidíš co je větší, menší, hezčí
PS: Předvedení stroje nezavazuje klienta vůbec k ničemu. Nemá povinnost si stroj automaticky zakoupit.