PF-62
Moderátor: DYK
-
Re: PF-62
Skoda130Rs píše:Představuji naši Péefku:
-----------------------------
Motor: Slavia 1D90 chcel by som sa spýtať jak spojim pf-ko s týmto motore odkiaľ kúpim tu prirubu ????????
Kola:6,50/16
Jinak vše původní.
------------------------------
Příslušenství:
Pluh "obracák"
Radličky
Markl
Brány
Vyorávač zemáků
Malý dvoukolový vozík
Velká vlečka "dvoukolka"
byl i Rotavátor
------------------------------
-
Chcel by som sa spýtať ako na pf-ko dám motor 1d90 ?? Nejakou prilbou????kde ju kúpim????
-
Hej hej počul som o tom....Honza49 píše:Tyto stroje byly i s diesel motorem.Richard Kovacs píše:Chcel by som sa spýtať ako na pf-ko dám motor 1d90 ?? Nejakou prilbou????kde ju kúpim????
- PRAKTIK
Richard Kovacs píše:Chcel by som sa spýtať ako na pf-ko dám motor 1d90 ?? Nejakou prilbou????kde ju kúpim????
Prilbou asi sotva treba prirubu a dizel tam je original 1 D 80 prirubu vyrobyť
-
PRAKTIK píše:Richard Kovacs píše:Chcel by som sa spýtať ako na pf-ko dám motor 1d90 ?? Nejakou prilbou????kde ju kúpim????
Prilbou asi sotva treba prirubu a dizel tam je original 1 D 80 prirubu vyrobyť
A kde mi vyrobia prirubu ? ????
-
PRAKTIK píše:Dokaže ju vyrobyť i priemerny sustružnik
A čo by to stalo cca? ? ?
Ahoj
Na rajče sem nahrál fotky z podzimu z vyorávání brambor a rozvážení hnoje, brambory vyorává terra (šlo to celkem pěkně). http://tumek.rajce.idnes.cz/PF-62%2C_va ... G_0336.jpg
Pokud by měl někdo o tu lištovku k pfce zájem tak dejte vědět, malinko prosakuje olej kolem gufera jak vychází páka z převodovky,ale za ty roky co to stálo ve stodole je oleje v převodovce stále dost, sou k tomu 2 kosy. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 10&t=62114
Na rajče sem nahrál fotky z podzimu z vyorávání brambor a rozvážení hnoje, brambory vyorává terra (šlo to celkem pěkně). http://tumek.rajce.idnes.cz/PF-62%2C_va ... G_0336.jpg
Pokud by měl někdo o tu lištovku k pfce zájem tak dejte vědět, malinko prosakuje olej kolem gufera jak vychází páka z převodovky,ale za ty roky co to stálo ve stodole je oleje v převodovce stále dost, sou k tomu 2 kosy. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 10&t=62114
-
- Kontaktovat uživatele:
To si takhle pridelate rotavator a najednou je z nej babosed
nasel jsem firmu, ktera je schopna vyrobit do toho rotavatoru pruziny. Snad se zadari. Kdyby mel nekdo zajem, tak muzu dodat. Jeste neznam presnou cenu, pohybovat by se mela kolem 150 kc.
nasel jsem firmu, ktera je schopna vyrobit do toho rotavatoru pruziny. Snad se zadari. Kdyby mel nekdo zajem, tak muzu dodat. Jeste neznam presnou cenu, pohybovat by se mela kolem 150 kc.
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Nazdar chlapi, uvazuju o motorobotu. Ale potreboval bych nejaky ty osobni zkusenosti majitelu. Chtel bych to na prace na poli, orba, branovani, prace s bramborama jak sazeni tak vybirani. Ale taky bych s tim rad vozil drevo z lesa a tam mam asi nejvic pochyb. Les mam cca 2-3km daleko, pulka cesty prez pole a polni cestu. Je me jasny ze ze jezdit jen za sucha, pripadne kdyz je umrzlo. Problem je, ze docela kopcovitej teren, takze mam obavy ze bych toho moc nenalozil abych vyjel a taky abych na druhy strane kopce ubrzdil masinu s nakladem. Mate nekdo zkusenosti s podobnym problemem pri svazeni dreva nebo vozeni nakladu? Asi se to da resit zavazima, retezama na kola ale to asi nebude vsemocny. Masina se me libi moc, prace na poli to udela asi dost, ale potrebuju neco, co zvladne ten les a drevo, ale nechci kupovat traktor, na ten ani nemam penize ani by se nezaplatil.
Jo dalsi vec, zkusenosti se sekanim travy... mate nekdo k tomu tu listu co se delala nebo by sla postelovat i mala rotacka, ktera se dava treba k emefce nebo vari?
Dalsi vec obracak sena, zkousel nekdo napojit neco jako TON se tomu rika myslim? Roky jsem jezdil s emefkou jak sekani tak obraceni a nahrabovani, kopu se do zadku ze jsem ji prodal ale co uz. U ni jsem mel cca co dva roky problem s guferem a nezastavitelnym motorem, sel do otacek a jel dal i kdyz se odpojila fajfka. Trpi timhle i PFka?
Predem dik za kazdou reakci.
Jo dalsi vec, zkusenosti se sekanim travy... mate nekdo k tomu tu listu co se delala nebo by sla postelovat i mala rotacka, ktera se dava treba k emefce nebo vari?
Dalsi vec obracak sena, zkousel nekdo napojit neco jako TON se tomu rika myslim? Roky jsem jezdil s emefkou jak sekani tak obraceni a nahrabovani, kopu se do zadku ze jsem ji prodal ale co uz. U ni jsem mel cca co dva roky problem s guferem a nezastavitelnym motorem, sel do otacek a jel dal i kdyz se odpojila fajfka. Trpi timhle i PFka?
Predem dik za kazdou reakci.
Tady jedna,zatím za rozumně http://aukro.cz/pf-62-i4087563520.html