Vari System
Moderátor: DYK
Re: Vari System
Neyoutubuje to. Je to veřejný?
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
boyten - odkaz je nefunkční. Nastav si složku na YouTube na veřejnou.
"Rider XE 70, MF70 - už nejsou jen VARI."
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "
Proximák - díky za názornou fotku. To řekne více než dlouhý popis s textem. Říkal jsem si proč je ten jeden díl krapet kratší. Díky za upozornění.
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
Už to funguje.
Zajímá mě ten palivový kohout.
Z čeho je použit a jak těsní? Neprotéká při zavřené poloze?
Zajímá mě ten palivový kohout.
Z čeho je použit a jak těsní? Neprotéká při zavřené poloze?
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
Neprotéká (uvidíme co bude za rok), ale fakt nevím z čeho je, řekl jsem paní že chci samostatný kohout k tomu karbecu .....
je to tento http://www.motomax.cz/Kohout-paliva-pru ... 5101?cid=0
je to tento http://www.motomax.cz/Kohout-paliva-pru ... 5101?cid=0
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
dával jsem plastový kohout prý odolný biosračkám je to o několik stran zpět nafocené včetně odkazů
to je odkaz pro ty kteří jsou zhilí hledat a že jich je
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... start=3030
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... start=3030
Zdravím, vlani som kúpil použitý pluh za terru. Niečo málo som zoral a všimol som si že jedna strana mi orie hlbšie ako druhá. Snažil som sa nastaviť sklony stlpic symetricky pre obe strany, aby orali rovnakú hĺbku. No pri meraní som si všimol že jeden lemeš má zhruba o 1cm menšiu výšku ako druhý. Môže toto robiť problém a mal by som vymeniť lemeše za nové aby boli rovnako vysoké a znovu nastaviť pluh? Ďakujem za rady
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
Já se naučil dávat benzín nad 98. líp to startuje, nemusím na jaře čistit nic, má to menší spotřebu ..... vyjde mně to za rok asi tak o litr dráž na "domácnost" .....kenybz píše:dával jsem plastový kohout prý odolný biosračkám je to o několik stran zpět nafocené včetně odkazů
to jsem zkusil jednou a z tecumsehu málem vyletěla klika ...jediné co pomůže je brát vyzkoušený benzín z osvědčené benzínky
Mám dotaz na odborníky.
Já jsem na Vari stroji krátce a díky radám zde ve vláknu jsem si sám udělal GO převodovky DSK- 317.
Chci vám zde za podnětné rady poděkovat.
A nesmím zapomenout na kolegu moderátora DYKa.
Ten mě v jiném vlákně slovně nakopnul a to mě donutilo se zaměřit na Vari systém a udělal jsem dobře.
A teď dotaz.
S převodovkou 317 mám 316, která měla na sobě připnutou prstovou lištovou sekačku.
Chtěl bych ji také zgeneralkovat a začít převodovkou.
Jaký má převod uvnitř.? Myslím tím převodový poměr od motoru a bubínku na kola na nápravě.?Řešil jste někdo výměnu převodu v této převodovce? Hledám informace na netu ohledně převodu a moc toho nenacházím.
Nemáte někdo fotku nebo obrázek v řezu.?
Já jsem na Vari stroji krátce a díky radám zde ve vláknu jsem si sám udělal GO převodovky DSK- 317.
Chci vám zde za podnětné rady poděkovat.
A nesmím zapomenout na kolegu moderátora DYKa.
Ten mě v jiném vlákně slovně nakopnul a to mě donutilo se zaměřit na Vari systém a udělal jsem dobře.
A teď dotaz.
S převodovkou 317 mám 316, která měla na sobě připnutou prstovou lištovou sekačku.
Chtěl bych ji také zgeneralkovat a začít převodovkou.
Jaký má převod uvnitř.? Myslím tím převodový poměr od motoru a bubínku na kola na nápravě.?Řešil jste někdo výměnu převodu v této převodovce? Hledám informace na netu ohledně převodu a moc toho nenacházím.
Nemáte někdo fotku nebo obrázek v řezu.?
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
Jaký řezy chceš? Už tady jsou tyto na straně 155.
Podle textu usuzuji, že chceš dál používat lištovou sekačku. Začal bych právě jí. Pokud nemá převodovka nějaké neduhy a asi nemá, moc bych do toho zbytečně nelezl. Lišta je to, co zajistí úspěch nebo neúspěch sečení. Navíc máš asi "rychlou" 316 ta se k liště prostě hodí.
Podle textu usuzuji, že chceš dál používat lištovou sekačku. Začal bych právě jí. Pokud nemá převodovka nějaké neduhy a asi nemá, moc bych do toho zbytečně nelezl. Lišta je to, co zajistí úspěch nebo neúspěch sečení. Navíc máš asi "rychlou" 316 ta se k liště prostě hodí.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Děkuji vám oběma kolegové.
Děkuji DYKu za fotky s příčným řezem.
To jsem potřeboval vidět.
Zatím jsem koukal na 316 jen zvenku a obě kola mají hrozný vakl do stran. Středovou hřídel to má, ale chtěl jsem vidět nějaké fotky a i nákresy této převodovky zda to má cenu do převodovky lezt. Předchozí majitel říkal, že toho moc nenasekala protože při sekani musí jít ještě jeden sekáč co posekanou trávu rozhrnuje pro sušení. Tak si prý koupili bubnovou a tuto nechaly bokem bez využití.
K té straně jsem se nedocetl. Je toho zde hodně a už se v tom ztrácím.
Děkuji DYKu za fotky s příčným řezem.
To jsem potřeboval vidět.
Zatím jsem koukal na 316 jen zvenku a obě kola mají hrozný vakl do stran. Středovou hřídel to má, ale chtěl jsem vidět nějaké fotky a i nákresy této převodovky zda to má cenu do převodovky lezt. Předchozí majitel říkal, že toho moc nenasekala protože při sekani musí jít ještě jeden sekáč co posekanou trávu rozhrnuje pro sušení. Tak si prý koupili bubnovou a tuto nechaly bokem bez využití.
K té straně jsem se nedocetl. Je toho zde hodně a už se v tom ztrácím.