TJ 6,5
Moderátor: DYK
Re: TJ 6,5
Nemáte někdo rozměry opěrné nohy? Někde jsem tady viděl obrázek a nemůžu ho najít. A nějakou fotku a popis jak to funguje? Nějak si nedokážu představit čím držím tjčko když chci změnit polohu té nohy?
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5
Nekde to opri vypnuty a je to. Ja vetsinou mam bud zapojenou sulku nebo vlecku.
http://juniormx.rajce.idnes.cz/TJ_6,5-1 ... lusenstvi/marvon píše:Nemáte někdo rozměry opěrné nohy? Někde jsem tady viděl obrázek a nemůžu ho najít. A nějakou fotku a popis jak to funguje? Nějak si nedokážu představit čím držím tjčko když chci změnit polohu té nohy?
Nevím jestli má cenu měřit noha má čep který by se musel udělat na soustruhu.
Mam ji ted venku, ale jeste jsem takhle nic napresno nemeril.
čep mám změřenej z vleku, jenom délku ramen a úhel, nebo to prostě nějak vyjde čepy stejně potřebuju udělat na sulku a radlicu tak bude o jeden víc. akorát furt nevím jak se mění poloha té nohy, ten čep je zajištěnej v tom zápichu stejně jak vzadu a přes díru co je vic ke kraji z boku je nějaká závlačka? a dvě díry skrz čep určují polohy nohy?
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5
Ja myslel ze potrebujes nohu co je uchycena v bloku.
Podívej se sem .marvon píše:čep mám změřenej z vleku, jenom délku ramen a úhel, nebo to prostě nějak vyjde čepy stejně potřebuju udělat na sulku a radlicu tak bude o jeden víc. akorát furt nevím jak se mění poloha té nohy, ten čep je zajištěnej v tom zápichu stejně jak vzadu a přes díru co je vic ke kraji z boku je nějaká závlačka? a dvě díry skrz čep určují polohy nohy?
http://www.lhotkanet.cz/galerie/display ... play_media
Lidi kolik litru nalivate do prevodovky a kudy? A jaky olej presne lijete do motoru ? a kolik ? tady mi nekdo psal ale nejak sem se tom nevyznal :/
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5
mas navic nebo to budes mit taky bez blatniku? Krejou kola stejne jen pri urcitym rozchodu.
Já blatníky mám tak jsem je nebral. Jen tu kapotu, za tu jsem moc rád
A blatníky nasadím, jen co to půjde. Zatím zavazí palivovej filtr protože mám nádrž z boku, ale tu už mám orginál, akorát se nádrž nevleze protože výfuk má jiný koleno a budu ho muset upravit nebo udělat jinej. Takhle stejně líce všechen nespálenej bordel na portál a je to jak čerňoch během chvilky.
Takže nemáte někdo navíc výfuk nebo plánek na něj?
A blatníky nasadím, jen co to půjde. Zatím zavazí palivovej filtr protože mám nádrž z boku, ale tu už mám orginál, akorát se nádrž nevleze protože výfuk má jiný koleno a budu ho muset upravit nebo udělat jinej. Takhle stejně líce všechen nespálenej bordel na portál a je to jak čerňoch během chvilky.
Takže nemáte někdo navíc výfuk nebo plánek na něj?
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5
Ahoj Marvon, ja by som mal zaujem o svetla z tych blatnikov. Samostatne ich nepredas?
Čo nejde silou, pôjde ešte väčšou silou. Ak to nejde ani tak, treba si prečítať návod na používanie! :D
Ahoj, to je mejlka. To není můj inzerát. Já od toho chlapa bral kapotu a ty blatníky tam měl taky. Tak jsem dal odkaz kdyby se někomu hodily
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5