vsak jsem si tominulej tejden privezl a uz se toho mam zbavovat?To neeemalotraktor píše: ↑ned črc 11, 2021 7:17 pm Nechci být jízlivý, ale je ještě jedna možnost jak tyhle problémy s Fortschrittem vyřešit. Zbavit se ho.
Fortschritt E930/931
Moderátor: DYK
Re: Fortschritt E930/931
-
Čím dřív tím líp. Ušetříš si nervy. A věř mi že vím o čem mluvím!
Nevěř všemu co si myslíš
a ty jsi to uz vyhodil?Nebo jake jsou tve zkusenosti?Asi velice poruchovy stroj ze?malotraktor píše: ↑pon črc 12, 2021 11:56 am Čím dřív tím líp. Ušetříš si nervy. A věř mi že vím o čem mluvím!
- Killer Koly
nevyhodil, prodal. me a chtelo to jen trochu postelovat a uz zase beha jako hodinky
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
-
Bylo období kdy jsem přišel, šlápl a jel. Ale většinou jsem před jízdou musel rozebrat a čistit karburátor. Asi čím dál kvalitnější benzín. Při práci jsem se bál vypnout motor ve strachu jestli ještě nastartuju. Jsem rád že slouží dál.
Nevěř všemu co si myslíš
no panejo...rozebirat karbec furt,to je asi ocistec.To je zrovna cast kterou ne zrovna rad kucham,jelikoz mam olsovy ruce a furt mi neco nekam padamalotraktor píše: ↑pon črc 12, 2021 5:37 pm Bylo období kdy jsem přišel, šlápl a jel. Ale většinou jsem před jízdou musel rozebrat a čistit karburátor. Asi čím dál kvalitnější benzín. Při práci jsem se bál vypnout motor ve strachu jestli ještě nastartuju. Jsem rád že slouží dál.
Já si asi natáhnul vazy v noze z těch nekonečných pokusů o start.
Jinak pro odlehčení viděl jsem nedávno instruktážní video pro americké vojáky přejíždějící přes východní Německo do západního Berlína. Co mě zaujalo bylo: "Nekomunikujte s Východoněmeckými příslušníky policie nebo armády. V případě zastavení zamkněte dveře auta přes zavřené okno ukažte doklady a vyžadujte příjezd Sovětského důstojníka."
Jinak pro odlehčení viděl jsem nedávno instruktážní video pro americké vojáky přejíždějící přes východní Německo do západního Berlína. Co mě zaujalo bylo: "Nekomunikujte s Východoněmeckými příslušníky policie nebo armády. V případě zastavení zamkněte dveře auta přes zavřené okno ukažte doklady a vyžadujte příjezd Sovětského důstojníka."
- Killer Koly
troll: to nebude potreba, na predchozi strance jsem psal, co s tim mas udelat, abys ho nemusel porad cistit
jojo,vsechny poznatky zpracovavam a az se dostanu nekam do mesta tak nakoupim vse co bude treba.Jinak tu odkalovaci nadobku jsem mel temer do pulky zanesenou.Killer Koly píše: ↑pon črc 12, 2021 8:46 pm troll: to nebude potreba, na predchozi strance jsem psal, co s tim mas udelat, abys ho nemusel porad cistit
- Killer Koly
no vidis, tam je zakopany pes. musi to byt cele komplet ciste, pro jistotu vymen i benzinove hadicky a vyplachni nadrz. divim se, ze to vubec fungovalo.
v plovakovce bude taky pekny bordel
jo to udelam,ale mam pak strach z toho nastavovani karbecu.To rozsteluju tak ze uz to nikdo neda dokupyKiller Koly píše: ↑úte črc 13, 2021 4:17 pm no vidis, tam je zakopany pes. musi to byt cele komplet ciste, pro jistotu vymen i benzinove hadicky a vyplachni nadrz. divim se, ze to vubec fungovalo.
- Killer Koly
serid jen vysku hladiny v plovakovce a u stareho N16 (ten s vetsim prumerem soupete) jeste volnobeh tim sroubem u soupatka, jinak nic jineho neserizuj. dej pozor na trysky, abys je neprohodil, obzvlast tryska u sytice ahlavni tryska jsou si podobne
tak uz mi to tak nejak vrci.Vymyta nadrz,vymena hadicky,vlozen benzinovy filtr,vymena jehly a drzaku,nova svice.Natocit to jde celkem spolehlive,ale zase kolisaji otacky,nedusi se to ale proste samovolne pridava a ubira
-
to pojede...podle me jsem tam nejak blbe narouboval novou jehlu,a o vikendu jeste zkouknu tu hladinu.